ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 26 Φεβ 2022 - 20:10

Κύριοι Ηγέτες της Ευρώπης τελικά δεν είστε απλώς Καραγκιοζοπαίχτες αλλά είστε τόσο βλάκες που χτίζετε Γυάλινους Πύργους στην Άμμο.

1. Πήρατε γεύση των όσων γίνονται με την Ρωσία
α. Στην Τσετσενία
β. Στην Γεωργία
γ. Στην κριμαία
δ. Στο Αζερμπαϊτζάν
ε. Στην Συρία
στ. Σχέσεις με την Τουρκία
ζ. Σχέσεις με την Κίνα
η. Στο Καζακστάν

Τελικά ξέρετε να διαβάζετε όλα αυτά τα γεγονότα ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

Κύριοι εσείς δημιουργήσατε την ISIS εναντίον της Συρίας και μόλις έφτασαν έξω από την Δαμασκό είδατε την αντίδραση της Ρωσίας μόλις τους κάλεσε ο Άσαντ και πάλι μυαλό δεν βάλατε .

Κύριοι δεν πήρατε χαμπάρι ότι οι ενέργειες σας στα κράτη της Πρώην Σοβιετικής αυτοκρατορίας δεν περνάνε και βλέπετε την άμεση αντίδραση της Ρωσίας σε όλα τα μέτωπα αλλά εσείς σηκώνετε Αετό και σφυρίζεται αδιάφορα .

Κύριοι βλέπετε τι γίνεται με την Τουρκία και τις βλέψεις της αλλά αλλιώς συμπεριφέρεται με την Κύπρο και με την Ελλάδα , και αλλιώς συμπεριφέρεστε με την Λευκορωσία και με την Ουκρανία .

Κύριοι της Ευρώπης αντί να συνεργαστείτε με την Ρωσία , να υπάρξει Ουδετερότητα της Ουκρανίας και εφαρμογή της συμφωνίας του ΜΙΝΣΚ πατήσατε πόδι εξαιτίας των Γερμανικών εντολών και των εντολών των ΗΠΑ , διότι νομίσατε ότι η Ρωσία θα δεχθεί τους όρους σας . Πέρασε κύριοι η εποχή του Σολάνα που άλλαζε καταστάσεις με χρήμα εξαγοράζοντας χώρες – συνηδείσεις και ότι άλλο και όλα έβαιναν καλώς .

Κύριοι της Δύσης δεν πήρατε χαμπάρι ότι τελείωσε το ΠΑΞ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ , και ότι δεν μπορείτε δια της βίας να επιβάλλετε τις απόψεις σας , δεν μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε και όλοι άμεσα να υποκείπτουν στις ορέξεις σας .

Κύριοι της Δύσης ναι μεν τα καθεστώτα της Ρωσίας η της Κίνας μπορεί να μην είναι Δημοκρατικά , αλλά οι Δημοκρατίες οι δικές σας είναι Δημοκρατίες ή Κοινοβουλευτικές Δικτατορίες ? διότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να καταπατούνται ελευθερίες – δικαιώματα και πολλά άλλα στον βωμό της Παγκοσμιοποίησης , της κατάργησης Έθνους Κράτους και τελικά της παγκόσμιας υποδούλωσης των Λαών μέσω των παγκόσμιων Αξιών που εσείς θέλετε να επιβάλλετε με το ζόρι .

Κύριοι της Δύσης οι επιπτώσεις των λαών της ευρώπης από τα μέτρα που επιβάλλατε στην Ρωσία δεν τα έχετε ακόμη καταλάβει και όλοι οι λαοί των Ευρωπαϊκών χωρών θα υποστούν τέτοιο ΣΟΚ που δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε .

Και κάτι τελευταίο να ανάψετε μεγάλη λαμπάδα στον Ερντογάν διότι παρά τις πιέσεις δεν έχει κλείσει τα στενά στα Ρωσικά Πολεμικά διότι εάν τα κλείσει τότε θα ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως και ολόκληρος ο κόσμος θα αλλάξει χωρίς επιστροφή . Πριν είναι αργά καθίστε Ευρωπαίοι – Ρώσοι – Ουκρανοί όλοι μαζί και βρέστε μια συμβιβαστική λύση που να ικανοποιεί και τους Ρώσους και τους Ουκρανούς για το καλό των Ευρωπαϊκών Λαών .

Όσο έχετε ψηλά την μύτη σας τόσο το χειρότερο για όλους .

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr