ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΥΡΩΠΗ Η ΝΕΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 26 Μαρ 2022 - 21:00

Κυρίες και Κύριοι όσο βαρύγδουπος και εάν σας φαίνεται ο τίτλος δυστυχώς ισχύει απόλυτα .

Δυστυχώς για τους Λαούς της Ευρώπης οι 27 Ηλίθιοι , αλλά χρήσιμοι ηγέτες υπέγραψαν την πλήρη υποταγή τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων στις ΗΠΑ.

Κύριοι ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να υπογράψετε την πλήρη Ενεργειακή , και Οικονομική υποτέλεια των Λαών σας στις ΗΠΑ ?

Κύριοι ποιος σας έδωσε το δικαίωμα χωρίς την έγκριση των λαών σας να στρώσετε λευκή πετσέτα στον Κύριο Μπάιντεν ο οποίος κατά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας φώναζε να βομβαρδίσουν αμάχους και υποδομές ?

Κύριοι ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κάνετε υποτελείς των ΗΠΑ τόσα εκατομμύρια ανθρώπων χωρίς καμία ενημέρωση , χωρίς κανείς να ρωτήσει εάν οι άνθρωποι ήθελαν την υποδούλωσή τους , και μάλιστα σε ποιους ? σε ανθρώπους που το μόνο που ξέρουν είναι η μέθοδος του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ και η καταστροφή κρατών και λαών που δεν υποκείπτουν στις ορέξεις τους ?

Γιατί βρε ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ποιος σας είπε ότι είστε ικανοί να διαφεντεύετε τις ψυχές τόσων ανθρώπων χωρίς κανείς σας να είναι σε θέση να προστατεύσει την ζωή τους , την ύπαρξή τους , την καθημερινότητά τους , τις ελευθερίες του , τα δικαιώματά τους ?

Υποδεχθείκατε μετά Βαίων και κλάδων τον δυνάστη του Ευρωπαϊκού λαού και μάλιστα δεν του δώσατε μόνο ότι ζήτησε αλλά του υποσχεθείκατε ότι δεν θα αφήσετε στο παράπονο και την πολεμική βιομηχανία της και όχι μόνο .

Κυρίες και Κύριοι της Ε.Ε πως θα δικαιολογήσετε όχι μόνο τις απώλειες βασικών ειδών διατροφής , αλλά και βασικών πρώτων υλών για την Βιομηχανία ? πως θα δικαιολογήσετε τις τεράστιες αυξήσεις , και πως θα καλύψετε το εισόδημα των λαών σας ?

Βεβαίως όσον αφορά την Ελλάδα είναι διπλά χαμένη , διότι δεν υπέγραψε μόνο την Δουλοπαροικία της στις ΗΠΑ , αλλά υπέγραψε και την Δουλοπαροικία της στην Τουρκία η οποία δεν είναι χώρα της Ε.Ε .

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr