ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Η ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ …Κ. Πάνο Παναγιωτόπουλε Κ. Εμφιετζόγλου Κ. Γιαννακόπουλε

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 7 Ιούλ 2022 - 12:10

Κ. Πάνο Παναγιωτόπουλε
Κ. Εμφιετζόγλου
Κ. Γιαννακόπουλε

Έχετε την Δύναμη αρκεί να θέλετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να σώσετε την Ελλάδα διότι ο χρόνος δεν είναι μόνο χρήμα , αλλά δεν ξέρω και αν φτάνει προκειμένου να σώσετε την Ελλάδα από τα βράχια.

Κύριοι φτιάξτε ένα πρόγραμμα που πραγματικά θα ακουμπάει τον λαό σε όλα τα προβληματα.

1. Εθνικά Θέματα.

2. Οικονομικά Θέματα.

3. Θέματα παιδείας.

4. Κοινωνικά Θέματα

5. Αγροτικά Θέματα

6. Ενεργειακά Θέματα

7. Θρησκευτικά Θέματα

8. Θέματα Υγείας

9. Θέματα Δικαιοσύνης

Δεν αρκεί μόνο η θέληση χωριστά από από τον καθένα , αλλά ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις δεν θα φέρετε τον Λαό σε δύσκολη θέση το τι να κάνει και ποιους να ψηφίσει .

Κ. παναγιωτόπουλε κάνατε μία συγκέντρωση πραγματικά θριαμβευτική αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό , θέλει μια κινητοποίηση μεγάλη και ο Λαός σας θέλει όλους μαζί , και να είστε σίγουροι ότι ο λαός όχι μόνο θα το εκτιμήσει αλλά θα σας ακολουθήσει και θα σας δώσει την δύναμη που απαιτείται έτσι ώστε όλο αυτό το Βρώμικο – πουλημένο – Ανθελληνικό Πολιτικό σύστημα θα πάει στον αγύριστο

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ .
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr