• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΠΗ ΖΩΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Επειδή λοιπόν η κυβέρνηση βλέπει και ακούει ότι υπάρχουν αντιδράσεις για την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , έδωσε εντολή και αρχίζουν και βγαίνουν με δηλώσεις είτε σε εφημερίδες είτε στα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης Δημοσιογράφοι ( Βλέπε Παπαχρήστο ) καθηγητές ( Η περίφημη τριάδα ) άλλοι καθηγητές δίνουν συνέντευξη σε Τουρκικές εφημερίδες ( βλέπε Ηρακλείδη ) και ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν την Ελλάδα και τους Έλληνες για Υπερβολικές απαιτήσεις στα Εθνικά Θέματα .
Και ρωτώ όλους αυτούς τους Κυρίους .

1. Η κυβέρνηση έκανε γαργάρα το θέμα του TOURKAEGEAN και ο ένας Υπουργός έριχνε τις Ευθύνες σε άλλο , ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

2. Η Κυβέρνηση έχει κάνει γαργάρα το θέμα των Τουρκικών Αλιευτικών που ψαρεύουν σε όλο το Αιγαίο έξω από τα Ελληνικά Νησιά , ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

3. Η Κυβέρνηση έχει κάνει γαργάρα για τα ιταλικά Αλιευτικά που ψαρεύουν έξω από τα Νησιά του Ιονίου ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

4. Η Κυβέρνηση έχει κάνει γαργάρα το θέμα των βάσεων που έχει ανοίξει Η Τουρκία σε Αλβανία και Λιβύη ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

5. Η Κυβέρνηση τι έκανε για την ανακήρυξη της Γαλάζιας Πατρίδας της Τουρκίας ? Μία τρύπα στο Νερό ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

6. Η Κυβέρνηση υπέγραψε ΑΟΖ με την Αίγυπτο χωρίς να περιλαμβάνει πλήρη Κυριαρχία των Νησιών και με μέχρι τον 28ο Μεσημβρινό ενώ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερης έκτασης ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

7. Η Κυβέρνηση τι ενέργειες έχει κάνει για την καινούργια παράλογη απαίτηση της Τουρκίας για τα 10 Μίλια στον Αέρα ?

8. Η κυβέρνηση γιατί συζητά την συνεκμετάλλευση χωρίς πρώτα να ανακηρύξει τα 12 Ν.Μ. , και γιατί λαμβάνει υπόψη της το CASUS BELLI ?

9. Η Κυβέρνηση συζητά για το Δ.Δ. της ΧΑΓΗΣ χωρίς πρώτα να ξεκαθαρίσει τα Εθνικά της Κυριαρχικά Δικαιώματα , χωρίς πρώτα να ξεκαθαρίσει ιδιοκτησιακό καθεστώς που αμφισβητεί η Τουρκία για Νησίδες και Βραχονησίδες του Αιγαίου ?

10. Η Κυβέρνηση γιατί απέσυρε Οπλικά συστήματα από τα Νησιά χωρίς να τα αντικαταστήσει ?

11. Η Κυβέρνηση γιατί μας λέει για Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα στα 6 Ν.Μ. , και για τα 12 μας λέει ότι είναι Δυνητικά Κυριαρχικά Δικαιώματα ?

12 . Η Κυβέρνηση γιατί έχει κάνει Μυστικές συμφωνίες ( Βλέπε Καλίν με Σουρανή και καλίν με Μπούρα ) χωρίς ποτέ να μας πει τι περιλαμβάνουν, και μαθαίνει Ο Ελληνικός Λαός από τους Τούρκους τι περιλαμβάνουν ?

13. Η Κυβέρνηση γιατί έχει κάνει την Εξωτερική Πολιτική λές και είναι Ιδιωτικής Χρήσης , χωρίς να δίνει αναφορά είτε στην Βουλή είτε απευθείας στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων ?

14. Η κυβέρνηση γιατί κάνει συμφωνίες με τις ΗΠΑ χωρίς να ενημερώνεται Ο Λαός και τις μαθαίνει αφού ψηφίζονται στις ΗΠΑ ?
15 . Γιατί Ο Αξιότιμος Πρωθυπουργός μας λέει για Υποχωρήσεις χωρίς να μας λέει τι ακριβώς περιλαμβάνουν ενώ έχουν γίνει πάρα πολλές μέχρι τώρα ?

16 . Γιατί τα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης έχουν δείξει ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ σε όλους αυτούς που γνωρίζουν και λένε τα γεγονότα με το όνομά τους , αλλά βγάζουν στον αέρα όλους αυτούς που προωθούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ?

17. Γιατί Προεκλογικά κανένας Δημοσιογράφος , κανέναν Μ.Μ.Ε , όχι μόνο δεν έκανε ερωτήσεις για όλα τα παραπάνω , αλλά ουσιαστικά μας είπαν ότι όλα βαίνουν καλώς ?

18 . Όσον αφορά δε για την Κύπρο δυστυχώς ισχύει η φράση ” Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ “

19. Γιατί κανείς δεν μιλά στην Ελλάδα για τον Πόλεμο που έγινε το 1974 στην Κύπρο , αλλά λένε για γεγονότα ? Γιατί δεν ανοίγει Ο Φάκελος της Κύπρου έτσι ώστε να μάθει όλος ο Ελληνισμός την προδοσία που έγινε ? Γιατί τότε η Ελλάδα αντί να στείλει βοήθεια στην Κύπρο ζήτησε χωρίς να πάρει την άδεια από την Αγγλία ? και έγινε ότι έγινε ?

Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες εδώ δεν μιλάμε για Ελληνικές Κυβερνήσεις τάχα μου Εθνικής ενότητας αλλά για Κυβερνήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ή ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ που προωθούν την συρρίκνωση του Ελληνισμού και την Υποδούλωση του Λαού στα ξένα συμφέροντα .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι

by admin
20 λεπτά ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!

by admin
12 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)

by admin
22 ώρες ago
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…
Slider

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

by admin
23 ώρες ago
Next Post
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ήχησαν σειρήνες πολέμου – Καίγονται σπίτια – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ήχησαν σειρήνες πολέμου – Καίγονται σπίτια – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Δρ. Κ. Βαρδάκας : τα 2/3 των προφητειών του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού επιβεβαιώθηκαν , απομένει το 1/3 – Πίστη και Ελπίδα και θα χαρούν πολλοί – ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : τα 2/3 των προφητειών του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού επιβεβαιώθηκαν , απομένει το 1/3 - Πίστη και Ελπίδα και θα χαρούν πολλοί - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr