ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 16 Ιούλ 2022 - 21:03

Κύριοι της Κυβέρνησης.

1. Έχετε αλλοτριώση πλήρως την Δικαιοσύνη
( Υπόθεση Λιγδάνη )

2. Καταπατείται πλήρως το Σύνταγμα Σύμφωνα με τα Δεδομένα που εσείς επιθυμείτε ( Νομοσχέδιο Υπουργείο Παιδείας , αντίθετα με τις αποφάσεις του Νομικού συμβουλίου της Βουλής )

3. Κλείνετε τα συστήματα ακόμη και σε νέους όταν οι ερωτήσεις τους δεν είναι προς το συμφέρον σας.
( Βουλή των Εφήβων )

4. Ελευθερία του τύπου η Έκθεση της Ε.Ε σας κατακεραυνώνει και εσείς νομίζετε ότι βρέχει .

5. Νομικοί Κύκλοι σας κατακεραυνώνουν καθημερινά για την Δικαιοσύνη και εσείς νομίζετε ότι σας χαϊδεύουν τα αυτιά .

6. Συμφωνίες για ΑΟΖ με την Αίγυπτο 60 – 40 υπέρ της Αιγύπτου .

7. Συμφωνίες για ΑΟΖ με Ιταλία με μειωμένη επήρεια.

8. Τα Τουρκικά Αλιευτικά οργώνουν όλο το Αιγαίο και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα ,ενώ δεν στείλατε στην Ε.Ε αλιευτικές ζώνες που θα έπρεπε και να τις κατωχηρώσετε

9. Χωρίζουν το Αιγαίο με ΝΑΦΤΕΧ στην μέση και εσείς συνεχίζεται τις διακοπές σας.

10. Προχωράτε με έμμεσο τρόπο στην αποστρατικοποίηση των Νησιών .

11. Δώσατε εντολή να κλείσουν τα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος με Λιγνίτη υπέρ των ολιγαρχών , και τώρα νομίζετε ότι πατώντας ένα κουμπί θα εξορυχθεί ο Λιγνίτης από μόνος του και θα είναι διαθέσιμος στο εργοστάσιο .

12 . Όταν υπεύθυνοι σας καλούσαν να τους ακούσετε ότι η Βίαιη Απολιγνιτοποίηση θα μας κοστίσει ” Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙ ” εσείς εγωιστικά τους γράφατε στα παλαιότερα των Υποδημάτων σας .

13. Κύριοι της Κυβέρνησης τα Βοθρολύματα πλέον έχουν γεμίσει τους αποθηκευτικούς χώρους και έχουν αρχίσει και βγαίνουν εκτός αυτών με αποτέλεσμα η μυρωδιά να μην αντέχεται άλλο .

Κύριοι της Κυβέρνησης δεν είστε απλώς Εθνικά Εγκληματική Κυβέρνηση αλλά εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία πλήρους καταστροφής Λαού και χώρας υπέρ των εντολέων σας αγνοώντας πλήρως τους πάντες και τα πάντα αρκεί να εκτελείται κατά γράμμα στις εντολές τους που θέλουν αυτή η χώρα να φέρει απλώς το όνομα Ελλάδα αλλά στην ουσία να είναι μια χώρα άλλη χώρα ξένη ως προς τα ήθη , τα έθιμα της , τον λαό της .

Κύριε Πρωθυπουργέ ” ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ” η οργή δεν περισσεύει απλώς , αλλά έχει αρχίσει και βγαίνει από τη κατσαρόλα .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr