Κύριε Μητσοτάκη ή εμεις ( Δηλ. η ΝΔ ) η το Χάος εάν δεν αποτελεί Διχαστική Πολιτική τότε τι είναι ?
Δεν Μπορείτε να επενδύετε στον πατριωτισμό των Ελλήνων Λέγοντας την Μία ημέρα ” ΓΙΟΚ” και την άλλη να λέτε ότι είμαι έτοιμος να κουβεντιάσω με τον Τούρκο Σουλτάνο .
Δεν Μπορείτε να λέτε τα 12 μίλια Δυνητικά Κυριαρχικά Δικαιώματα και να μην εφαρμόζεται το Δίκαιο της θάλασσας .
Δεν μπορεί το ΝΑΤΟ να μας λέει συνεχώς να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να τα βρούμε και από την άλλη την ίδια μέρα που λέγατε ” ΓΙΟΚ” να έχουμε δεκάδες Παραβιάσεις .
Δεν μπορεί να αφήνει η Κυβέρνηση σας να κάνουν πρώτα δηλώσεις οι τούρκοι Αξιωματούχοι και η δικιά σας Κυβέρνηση να βγαίνει μετά για να μας ενημερώνει με μισόλογα , αφού πρώτα ο Ελληνικός Λαός έχει ενημερωθεί από την Τουρκία . παραδείγματα πόσα θέλετε ( Τριμερείς Βερολίνου , επεισόδια με σκάφη , γεγονότα Έβρου και πολλά ακόμη ).
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ .




