ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΔΙΧΑΣΜΟΙ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 12 Σεπ 2022 - 18:17

Κύριε Μητσοτάκη ή εμεις ( Δηλ. η ΝΔ ) η το Χάος εάν δεν αποτελεί Διχαστική Πολιτική τότε τι είναι ?

Δεν Μπορείτε να επενδύετε στον πατριωτισμό των Ελλήνων Λέγοντας την Μία ημέρα ” ΓΙΟΚ” και την άλλη να λέτε ότι είμαι έτοιμος να κουβεντιάσω με τον Τούρκο Σουλτάνο .

Δεν Μπορείτε να λέτε τα 12 μίλια Δυνητικά Κυριαρχικά Δικαιώματα και να μην εφαρμόζεται το Δίκαιο της θάλασσας .

Δεν μπορεί το ΝΑΤΟ να μας λέει συνεχώς να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να τα βρούμε και από την άλλη την ίδια μέρα που λέγατε ” ΓΙΟΚ” να έχουμε δεκάδες Παραβιάσεις .

Δεν μπορεί να αφήνει η Κυβέρνηση σας να κάνουν πρώτα δηλώσεις οι τούρκοι Αξιωματούχοι και η δικιά σας Κυβέρνηση να βγαίνει μετά για να μας ενημερώνει με μισόλογα , αφού πρώτα ο Ελληνικός Λαός έχει ενημερωθεί από την Τουρκία . παραδείγματα πόσα θέλετε ( Τριμερείς Βερολίνου , επεισόδια με σκάφη , γεγονότα Έβρου και πολλά ακόμη ).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr