ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 28 Φεβ 2022 - 18:59

ΕΥΡΩΠΗ SOS – SOS -SOS

Ηγέτες της Γηραιάς Ηπείρου .

Δεν είμαι ούτε καμία Μάγισσα , ούτε το φλιτζάνι ξέρω να διαβάζω , ούτε τα χαρτιά ξέρω να διαβάζω , ούτε καμία μελλοντολόγος είμαι , είμαι μία απλή πολίτης αυτής της χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και είμαι σε θέση να διακρίνω πότε κάποιος μπλοφάρει , πότε κάποιος είναι αποφασισμένος για κάτι , είμαι σε θέση να διακρίνω από τα λόγια και το βλέμμα του άλλου πότε λέει ψέματα και πότε αλήθεια.

Ηγέτες της Ευρώπης η ΠΑΞ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ τελείωσε , η Μεγάλη Επανεκκίνηση δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους Λαούς με το έτσι θέλω , η Παγκοσμιοποίηση επίσης δεν μπορεί να εφαρμοστεί με έτσι θέλω στους Λαούς , για αυτόν τον λόγο θέλω να απευθύνω μία ύστατη έκκληση σε όλους σας .

1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ .

2. ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

3. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΉΜΑΤΑ ” ΤΟΥ Κ…ΛΟΥ ” ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

4. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ .

5. ΑΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ .

6. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ .

—ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΛΟΦΆΡΕΙ η ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ .

—ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ” ΠΑΞ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ” ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ .

Εύχομαι τα λόγια μου να βρουν ανταπόκριση πριν είναι αργά για όλους τους Λαούς της Ευρώπης .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr