ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Κύριε Μητσοτάκη έχετε το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 6 Αυγ 2022 - 10:45

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ – ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΕΥΠ.

1. Όταν γίνεται μία ληστεία ή ένα έγκλημα δεν συλλαμβάνεται μόνο ο δράστης αλλά και ο Ηθικός αυτουργός και αυτός που δέχεται τα προϊόντα του εγκλήματος .

2. ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ σύμφωνα με τον Ποινικό κώδικα νοείται όταν δεν μπορεί να καταλογιστεί ευθύνη επειδή ενεργεί παράλογα , είτε διότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα είτε για άλλους λόγους.

3. ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ χωρίζεται σε δύο κατηγορίες.

α. Σε άτομα που πάσχουν από κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση ( Σχιζοφρένεια – Ψύχωση – Παράνοια) , δεν τους επιβάλλεται ποινή αλλά δεν αποφεύγει τον εγκλεισμό σε ειδικό χώρο κράτησης για ψυχικά ασθενείς εντός των φυλακών .

β. Σε άτομα που τους επιβάλλεται μικρότερη ποινή διότι έχουν παροδικά το Ακαταλόγιστο λόγω Ναρκωτικών Ουσιών – Υπνωτικών χαπιών – Ψυχοτρόπων ουσιών , και ενεργούν λόγω μείωσης του ενσυνηδείτου των ενεργειών του .

Κύριε Πρωθυπουργέ όταν κάνετε δεκτές τις παραιτήσεις δύο ανθρώπων πολύ – πολύ δικών σας ανθρώπων που μέχρι χθές τους είχατε απόλυτη εμπιστοσύνη και σήμερα αποπέμπονται αυτός που τους είχε προσλάβει φέρει και αυτός ακέραια την ευθύνη για τις πράξεις του και το νομικό σύστημα της χώρας προβλέπει τις ίδιες ακριβώς ποινές ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ .

Εάν λοιπόν Κύριε Πρωθυπουργέ έχετε το ακαταλόγιστο τότε κακώς είστε πρωθυπουργός εμπίπτοντας στις ανωτέρω διατάξεις του ποινικού κώδικα .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr