• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = GOLDEN BOYS ( ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ )

5 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΠΗ ΖΩΗ
0
ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = GOLDEN BOYS ( ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ )
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης είστε ένα golden boys , Λύκος με προβιά Προβάτου και αυτό γιατί ?

1. Εκλεγείκατε με ψέματα , με υποκρισία , με αχαριστία σπέρνοντας την διχόνοια στον Ελληνικό λαό.

2. Εκλεγείκατε διότι οι Ελληνικές Ελίτ και οι ξένοι κολοσσοί πόνταραν επάνω σας διότι διέκριναν ότι θα είστε ό άνθρωπος ο οποίος θα προωθήσει τα συμφέροντά τους , άσχετα των προβλημάτων που θα προκύψουν.

3. Η Συμπεριφορά λοιπόν των golden boys είναι συγκεκριμένη . Λειτουργούν για τα μεγάλα αφεντικά βλέποντας μόνο αριθμούς χωρίς να ξέρουν τι υπάρχει από πίσω .

Λειτουργούν χωρίς αισθήματα αλλά με μόνο κριτήριο τον πλουτισμό των ημετέρων του και αυτών που τον πληρώνουν , και από εκεί και πέρα η μυωπία δεν τους επιτρέπει να δουν πέρα από το στενό προσωπικό τους συμφέρον .

Πρωθούν κατ’ ουσία δυο τάξεις ανθρώπων αυτών που θα έχουν την υπεροχή και αυτούς που θα εργάζονται με ελάχιστα χρήματα χωρίς δικαιώματα και ελευθερίες .

4. Κύριε Μητσοτάκη το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως θα πουλήσετε την Ελλάδα έχοντας την πρωτοκαθεδρία όλων των ΜΑΝΑΤΖΕΡ και των FAMILY OFFICES έτσι ώστε να συνεχίζεται ως άλλως ΕΡΝΤΟΓΑΝ να είστε ο απόλυτος και παντοτινός μονάρχης της χώρας που λέγεται Ελλάδα . Και συγκεκριμένα .

5. Επιδιώκεται τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος υπέρ των Γερμανικών και Τουρκικών συμφερόντων παίρνοντας η Ελλάδα μικρό ποσοστό από των ενεργειακό πλούτο , και αυτό το ποσοστό θα αντιστοιχεί στις ανάγκες των εταιρειών που θα λειτουργούν στην χώρα που θα εποπτεύεται . Όσον αφορά τους δούλους – φτωχούς ας βρουν τρόπο να καλύπτουν τις ανάγκες τους όπως μπορούν .

6. Πουλάτε με νόμους των Ορυκτό Πλούτο και ότι άλλο υπάρχει εκμεταλλεύσιμο
καταργώντας ότι ωφελεί τον λαό ( π,χ Απολιγνίτιση το 2028 ενώ οι χώρες της Ευρώπης το 2050 υπέρ των Γερμανικών Κολοσσών και όχι μόνο για ανεμογεννήτριες και Ηλιακά Πάνελ ).

7. Απαξιώνεται ότι υπάρχει και λειτουργεί και είναι προς το συμφέρον του λαού έτσι ώστε να πουληθεί έναντι πινακίου φακής στους εκλεκτούς σας .

8. Δημιουργείται προβοκάτσιες έτσι ώστε να έχετε πατήματα να αλλάζεται το νομοθετικό πλαίσιο , φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός .

9. Καταδικάζεται και θέλετε να μειώσετε τον Δημόσιο τομέα αλλά από την άλλη δημιουργείται ανοίγματα προκειμένου να βάλετε στις θέσεις αυτές ημετέρους για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά και για να τους έχετε προκειμένου να σας ενημερώνουν για το ότι γίνεται έτσι ώστε να παίρνετε τα μέτρα σας .

10. Νομοθετείται απαγορευτικές διατάξεις διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα ελέγχεται τις αντιδράσεις αλλά θα γνωρίζετε και ποιοί αντιδρούν .

11. Ενώ η Ελλάδα έχει τεράστιες πρωτογενείς δυνατότητες με την Πολιτική σας όχι μόνο την μαραζόνετε αλλά αποθαρρύνετε και αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν .
Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη αλλά νομίζω ότι πλέον έχει γίνει κατανοητό το τι ακριβώς επιδιώκεται και με τι τρόπο προσπαθείτε να το πετύχετε .

Ελληνίδες – Έλληνες αυτές είναι αλήθειες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης , όποια η όποιος νομίζει ότι όλα αυτά είναι διότι δεν ανήκω στην Ν.Δ αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ η ΚΚΕ η δεν ξέρω που αλλού πλανάται πλάνην οικτράν , το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της Πατρίδος και τίποτε άλλο . Εάν δε έχει αποδείξεις περί του αντιθέτου ας μου το πει με παραδείγματα και αποδείξεις.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ , ΩΣ ΧΩΡΑ , ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κυανούς Ουρανός: Πολιτικοί ή πωλητικοί (γιατί ξεπουλούν τα πάντα);;;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κυανούς Ουρανός: Πολιτικοί ή πωλητικοί (γιατί ξεπουλούν τα πάντα);;;

by admin
44 λεπτά ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/6/2026)

by admin
2 ώρες ago
Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !
Slider

Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !

by admin
4 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
17 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr