ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 23 Μάι 2023 - 19:58
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ

Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες μην εμφανιστεί καμία και κανένας μετά τις εκλογές και μας πει ότι φταίνε οι κυβερνώντες αλλά η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου δική μας και από μας εξαρτάται αν θα συνεχίσουμε να έχουμε Πατρίδα και να υπάρχουμε σαν λαός .
1. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
α. Συμφωνία Πρεσπών.
Όταν έγινε συμφωνία κατέβηκαν όλοι σε διαδηλώσεις, κατηγορώντας την Κυβέρνηση ότι πρόδωσε τα Εθνικά Συμφέροντα . Αλλά Ο Κύριος Βενιζέλος στον ΟΗΕ είπε ότι δεχόμαστε την Ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό , η τωρινή Κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την Συμφωνία για να βγει στην Εξουσία αλλά εδρεώθηκε η μακεδονική Γλώσσα με την Βούλα δικαστηρίου εντός της Ελλάδος.

β. Συνεκμετάλλευση
Μας είπε Η Κυρία Μπακογιάννη καθώς επίσης και Ο Κύριος καρατζαφέρης για συνεκμετάλλευση αλλά κανένα Μ.Μ.Ε δεν το έκανε θέμα.

γ. Θαλάσσιες Ζώνες
Οι Θαλάσσιες ζώνες δεν είναι μόνο η Υφαλοκρηπίδα αλλά είναι και τα υπόλοιπα ( 12 Ν.Μ. – Συνορεύουσα Ζώνη – ΑΟΖ ) , αλλά ο πρωθυπουργός μας κάνει Μούγκα στην Στρούγκα . Τα αλιευτικά σκάφη των Τούρκων φτάνουν στα Κύθηρα , στις Κυκλάδες αλλά καμία αντίδραση . Για το ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΙΓΑΙΟ κανείς δεν βγάζει τσιμουδιά .

δ. Συμβούλιο εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας.
Γιατί η Ελλάδα δεν τέτοιο συμβούλιο ? Γιατί Ο Πρωθυπουργός έχει δίπλα του ανθρώπους από το ΕΛΙΑΜΕΠ το οποίο είναι γνωστό για τις απόψεις του?
ε. Γιατί δεν άνοιξε μύτη για τις δηλώσεις του Κύπριου Ηγέτη ( Αυτά που είπε για τον Κύριο Μητσοτάκη ) ?
Από ποιές Δυνάμεις δεν προχώρησε Ο Αγωγός μεταφοράς Ενέργειας μέσω Ελλάδας ?

2. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
α. Μπιρμπίλη.
Η πράσινη ενέργεια άνοιξε με την Υπουργό του Γεωργάκη αλλά μέχρι το 2019 είχε μείνει στο Συρτάρι.

β. Μόλις βγήκε Ο Κύριος Μητσοτάκης έκανε τις εξής κινήσεις . Έστειλε τον Κύριο Χατζιδάκη και υπέγραψε το Χρηματιστήριο Ενέργειας στο 100% για την Ελλάδα ενώ άλλες Ευρωπαϊκές χώρες υπέγραψαν έως 50% . Δεύτερη ενέργεια έκλεισε τα εργοστάσια Λιγνίτη ενώ η Γερμανία τα άφησε σε λειτουργία έως το 2050 .

γ. Έδωσε το βάρος στις ΑΠΕ χωρίς να υπάρχει υποδομή Αποθήκευσης ενέργειας και χωρίς να υπολογίσει το κόστος από το Φυσικό Αέριο , ενώ με τους Λιγνίτες το κόστος ήταν κάτω από 60% .
Πολλοί επιστήμονες έστειλαν επιστολές στην Κυβέρνηση και του έλεγαν για τα αρνητικά αυτής της Πολιτικής καθώς και το κόστος ( περίπου 11 δις ) αλλά ” ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ “

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Θα σταθώ στα τελευταία ότι την 31 Δεκεμβρίου τελειώνει Η Ρήτρα προσαρμογής λόγω Πανδημίας και από 01 Ιανουαρίου αρχίζει η Δημοσιονομική Πειθαρχία την οποία το Ελληνικό κράτος την υπολογίζει στα 20 Δις . Αυτά από που θα μαζευτούν? Όλοι υποφέρουν μετά το πρώτο Δεκαήμερο αλλά οι Ολιγάρχες κερδίζουν ασύστολα , τι έχει κάνει γιά αυτό ?

4. ΥΓΕΙΑ
α. Το 2022 υπηρετούσαν στο Σύστημα Υγείας περίπου 8.000 λιγότερο προσωπικό . Γινόντουσαν Διαμαρτυρίες από όλα τα επαρχιακά Νοσοκομεία αλλά ουδείς πήρε χαμπάρι , διότι κανένα Μ.Μ.Ε δεν το αναδείκνυε . Εξεδόθη εγκύκλιος ότι Γιατοί άλλης ειδικότητας να εξετάζουν ασθενείς με άλλα συμπτώματα , αλλά και αυτό καταργήθηκε μετά από διαμαρτυρίες . Ανοίγουν σαν μανιτάρια ιδιωτικά κέντρα Υγείας σε όλες τις Πρωτεύουσες των Νομών αλλά ουδείς ασχολείται .
β. Τώρα βγαίνει και τι μας λέει ότι θα φτιάξει το ΕΣΥ κλείνοντας Νοσοκομεία και αναδεικνύοντας τον ιδιωτικό τομέα .

5. ΠΑΙΔΕΙΑ
Τι έχει κάνει μέχρι τώρα ? προωθεί την Ιδιωτική παιδεία ( Βλέπε Αρσάκειο στο οποίο η ατιμωρησία βγάζει μάτι ) . Φτιάχνει Πανεπιστημιακή Αστυνομία την οποία κατήργησε για λόγους μόνο προσλήψεων.
Στα σχολεία επικρατεί Φόβος με διάφορα Προγράμματα τάχα αξιολόγησης , αξιολόγηση εκπαιδευτικών χωρίς Υποδομή , με την εγκατάσταση Σχολικών Συμβούλων και Διευθυντών οι οποίοι είναι αρεστοί και εξυπηρετούν το σύστημα .

6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Μπορεί σε πολλούς να μην είναι γνωστές αναφορές από την Παγκόσμια Κοινότητα για την Ελευθερία του Τύπου και της Δικαιοσύνης ότι Η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο αλλά όχι μόνο δεν άνοιξε Μύτη αλλά η Κυβέρνηση έβγαζε ψεύτες τους πάντες .

7. ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Πόσα διατάγματα καταργήθηκαν με Νομοθετικές Πράξεις είτε απευθείας είτε με την ψήφιση μέσω της Πλειοψηφίας ? Πόσα Δικαιώματα των Πολιτών καταργήθηκαν ? Πόσα Νομοθετικά Διατάγματα έβαλαν ΒΕΤΟ στην Δικαιοσύνη έτσι ώστε να ενεργήσουν σύμφωνα με τα θέλω της Κυβέρνησης ?

8. ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
Ποιός μπορεί να μας πει ότι έχουμε πραγματικό πολίτευμα την Δημοκρατία και όχι ΜΟΝΑΡΧΙΑ η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ?

9. ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

α. Το εκ’ προθέσεως εγκλημα των τεμπών ?

β. Εγκλήματα κατά των Γυναικών ?

γ. Ληστείες μετά φόνου ?

δ. Εγκλήματα της Μαφίας ?

ε. Ληστείες – καταστροφές Ιδιοκτησίας ?
Τι από όλα τα παραπάνω έχουν τιμωρηθεί ? ποιές ποινές έχουν υποβληθεί ? Πόσοι ένοχοι έχουν συλληφθεί ?

10. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Μέχρι τις εκλογές του 2019 Η Ν.Δ έβγαζε καθημερινό δελτίο για τους λαθρομετανάστες . Μετά την εκλογή της όλα εσιώπησαν , έγινα επεισόδια στα Νησιά , οι ίδιοι άνθρωποι φύλαξαν τα σύνορα διότι άλλως σήμερα η Ν.Δ δεν θα ήταν στην εξουσία .

Είπε καθαρά ότι θέλει να αντικαταστήσει το πληθυσμό της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες αλλά δεν άνοιξε Μύτη . Και βέβαια η φοβερή δήλωση της Σημερινής Υφυπουργού μετανάστευσης ” ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ “
Επειδή λοιπόν δεν θέλω να κουράσω άλλο τι μας μένει ?

Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ , Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΎΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΎΜΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr