ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Μ.Μ.Ε – ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 29 Μαρ 2020 - 18:17
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλες οι εκπομπές ( Δελτία Ειδήσεων – ποικίλης Ύλης ) είναι πλέον μονοθεματικές , λες και δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις οι οποίες είναι εξ’ ίσου σημαντικές . και συγκεκριμένα.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

1. Η Βουλή ψήφισε την ίδρυση 28 κέντρων , από τα οποία σε πολλές περιπτώσεις υπήρχαν αντιδράσεις από τους κατοίκους .

2. Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι και που μετακινούνται χωρίς να υπάρχει Υγειονομικός έλεγχος περί της επιδημίας.

3. Συνεχίζονται οι αφίξεις ( πλοίο με 130 ) προσάραξε στην Κέα και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι , ποιος ξέρει πόσοι ακόμη διότι όλα γίνονται μυστικά.

4.Η Ελληνική Κυβέρνηση ζήτησε να μην εγγράφονται οι δαπάνες για τους
” Πρόσφυγες ” στον προυπολογισμό από την Ε.Ε. γιατί άραγε ?

5. Η Κρήτη έγινε το πρώτο λιμάνι για την υποδοχή προσφύγων από την Λιβύη
λες και δεν είχαμε θέλουμε και άλλους.

6. Ενώ ισχύει η απαγόρευση για τους Έλληνες γι’ αυτούς δεν υπάρχει καμία απαγόρευση.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Η Τουρκία κατέθεσε συντεταγμένες για την παράνομη Α.Ο.Ζ με την Λιβύη , και η απάντηση η δική μας ήταν μια απλή καταδίκη.

2. Το ερευνητικό σκάφος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ελληνική Α.Ο.Ζ έτοιμο να μπει μέσα για έρευνες , οπότε θα ισχυρισθεί ότι κάνει έρευνες σε περιοχή που έχουν δοθεί συντεταγμένες στον Ο.Η.Ε , τότε τι θα κάνει η Ελλάδα ?

3. Συνεχίζονται οι παραβιάσεις μάλιστα τώρα τελευταία γίνονται και σε Ηπειρωτικό έδαφος , μήπως πρέπει να φθάσουν στην Λάρισα και μετά να διαταχθεί να το γκρεμίσουν ? Γιατί οι διαψεύσεις δεν πείθουν κανέναν ?

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

1. Από το γραφείο του Πρωθυπουργού με την απόφαση ( Λ 825 ) εδόθησαν Ένδεκα εκατομμύρια ( 11.000.000) για διαφημιστικούς Υγειονομικούς λόγους.

2. Με την απόφαση 19724 εδόθησαν Δέκα τρία εκατομμύρια Πεντακόσιες Χιλιάδες ( 13.500.00) στα πολιτικά κόμματα

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1. Συμβαίνουν γεγονότα γύρω μας , και γύρω από την Μεσόγειο τα οποία μας ενδιαφέρουν σαν λαό και δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση ( Π.Χ. επέστρεψε πλοίο με όπλα στην Τουρκία που πήγαινε στην Λιβύη )

2. Υπάρχουν γεγονότα που γίνονται στο εσωτερικό και κανείς δεν παίρνει χαμπάρι.

Κύριοι των Μ.Μ.Ε εφαρμόζετε σχέδιο παραπληροφόρησης του λαού κατ’ εντολή της Κυβέρνησης ενώ δεν έχετε αυτό το δικαίωμα . Εκτελείται κατά γράμμα της Εντολές της Κυβέρνησης και μόλις τελειώσει όλη αυτή η Ιστορία δια μέσου των Μ.Μ.Ε η κυβέρνηση θα φέρει τον λαό προ τετελεσμένων γεγονότων και φυσικά εσείς και πάλι θα βρείτε τον τρόπο και την δικαιολογία να καλύψετε την Κυβέρνηση.

Κύριοι των Μ.Μ.Ε είστε αισχροί – τρισάθλιοι και εκτελεστές του λαού , αλλά θέλω να δω πως θα πασάρετε τα τετελεσμένα γεγονότα για τους Λαθρομετανάστες , για το Αιγαίο ,και οτιδήποτε άλλο κάνει έως το τέλος η Κυβέρνηση και τότε θα δείτε το τι θα επακολουθήσει.

Πόπη Ζώη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…