ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΝΑΤΟ …”ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 6 Ιούλ 2022 - 20:36

1. ΝΑΤΟ είναι ένας πολιτικοστρατιωτικός Μηχανισμός ο οποίος γίνεται παρεμβατικός επιλεκτικά εκεί που απειλούνται τα Στρατηγικά συμφέροντα ( Πολιτικά – Στρατιωτικά – Ενεργειακά )των ΗΠΑ.

2. Δεν αναγνωρίζει Εθνικά Σύνορα και Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα των χωρών , αλλά βλέπει ενιαίο Νατοικό χώρο χωρίς να παίρνει θέση αρκεί να εξυπηρετούνται τα θέλω του .

3.Προωθεί τις Δημοκρατικές αξίες και επιτρέπει στα μέλη να διαβουλεύονται και να συνεργάζονται σε ζητήματα Άμυνας και Ασφάλειας , αλλά βέβαια όλα αυτά είναι γεμάτο Υποκρισία και Κοροϊδία διότι ουδέποτε μέχρι τώρα όχι μόνο δεν πιστεύει στις Δημοκρατικές αξίες αλλά επιβουλεύεται πλήρως όλες αυτές τις αξίες , Ουσιαστικά είναι ” ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ” .

4. Το 1957 εξαιρεί την Λέρο από τους Νατοϊκούς σχεδιασμούς υπέρ της Τουρκίας .

5. Το 1980 εξαιρεί την Λήμνο από τους Νατοϊκούς σχεδιασμούς λόγω Τουρκίας .

6. Το 2006 Ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής εξαίρεσε όλα τα ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΑ Νησιά σύμφωνα με τις Εντολές της Τουρκίας .

7. Οι επιχειρήσεις διαχείρισης Κρίσεων του ΝΑΤΟ διεξάγονται βάσει του Άρθρου ” 5″ της συνθήκης της Ουάσιγκτον , ή βάσει εντολής του ΟΗΕ.

8. Βάσει λοιπόν αυτής της συμφωνίας το ΝΑΤΟ συμμετείχε απο το 1989 έως το 2017 σε 10 Πολέμους με πάνω από τα 6.000.000 Νεκρούς χωρίς να υπάρχουν αυπτά αποτελέσματα και να συνεχίζεται η αναταραχή σε όλες αυτές τις Χώρες , και να επικρατεί ο νόμος της Ζούγκλας .
( ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ )

9. Το πανίσχυρο Λόμπι των Αμερικανών Πολεμικών Βιομηχανιών επιβάλλουν μέσω των ΗΠΑ την πώληση όπλων σε χώρες ειδικά του ΝΑΤΟ μέσω της Κυβερνήσεως αυτών.

10. Ουσιαστικά το ΝΑΤΟ επικαλύπτει την Ε.Ε και επιβάλλει τα θέλω του ( Κυρώσεις και ότι άλλο είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ ) .

11. Το ΝΑΤΟ όχι μόν νομίζει , αλλά έχει την ψευδαίσθηση , και τον εγωισμό ότι ο Πολιτισμός που εκπροσωπεί είναι ο μόνη σωστή επιλογή , και βέβαια ο μεγάλος εχθρός του είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία .

12. Δεν είναι τυχαία η Διείσδυση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία ( Άγιο Όρος – Ουκρανία – Συναντήσεις Πάπα με Βαρθολομαίο – Πλήρη κάλυψη εγκλημάτων των Ισλαμιστών εναντίον των Χριστιανών χωρίς καμία αναφορά , κλπ ) , και προώθηση των έσων της Νέας Τάξης πραγμάτων ή της Παγκοσμιοποίησης .

13. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr