ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 20 Αυγ 2022 - 19:14
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κύριοι Βουλευτές της Ν.Δ. , μηδενός εξαιρουμένου , καθώς επίσης και όλων των άλλων που άμεσα στηρίζεται την Κυβερνώσα Παράταξη , θα πρέπει όλοι σας να οδηγηθείτε στην Δικαιοσύνη διότι όχι μόνο στηρίζεται , αλλά και ψηφίζεται Αντισυνταγματικές διατάξεις κατ’ εντολήν του Αρχηγού σας Κυριάκου Μητσοτάκη .

Κύριοι ο λαός σας έστειλε στην Βουλή και σας εμπιστεύτηκε να είστε Συνταγματικοί θεματοφύλακες του κράτους και οι αποφάσεις σας να μην αντιβαίνουν το Σύνταγμα και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού , εσείς βέβαια έχετε καταπατήσει κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια του Συνταγματικού Δικαίου .

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ένα και μοναδικό ερώτημα .

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ?

ΥΠΗΡΕΤΕΊΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ Η ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ Η ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ?

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr