ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 12 Ιαν 2023 - 18:46

Η Υποκρισία , Ο Τυχοδιωκτισμός , Η Ψηφοθηρία , πλέον δεν έχουν φτάσει Ταβάνι αλλά πλέον φτάνουν στον Ουρανό . Ο Λόγος για την Κηδεία του Τέως Βασιλέως .

1. Υπήρξε Ολυμπιονίκης με τα χρώματα της Ελλάδος.

2. Υπήρξε Αρχηγός Κράτους με τις όποιες Αδυναμίες του .

3. Αποδέχτηκε πλήρως το Δημοψήφισμα .

4. Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα όσον αφορά την βασιλική περιουσία και την ταπεινωτική συμπεριφορά των Ελληνικών Κυβερνήσεων απέναντί του .

5. Έβλεπε την κατάντια της περιουσίας που πήρε το Κράτος και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε .

6. Πόσες Ελληνικές Κυβερνήσεις ” ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ” δεν έχουν κάνει λάθη με ενέργειες που αποτελούν Κόλαφο για τα συμφέροντα της χώρας τις έχουν παραδεχθεί ?

7. Η Ιστορία θα κρίνει τα όποια του λάθη και θα κρίνει και τα λάθη όλων των άλλων Κυβερνήσεων και τότε θα δούμε ποια έχει κάνει τα περισσότερα λάθη τι αντίκτυπο είχαν και πόσα από αυτά τα λάθη δεν τα πληρώνουμε μέχρι σήμερα και δεν ξέρω για πόσο ακόμη .

8. Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για την όποια ταπεινωτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του αντίθετα αγάπησε όσο κανείς άλλος αυτή την χώρα και τον Λαό της σε υπερβολικό βαθμό .

Μετά από όλα τα παραπάνω Κύριε πρωθυπουργέ προκειμένου να κερδίσετε λίγους ψήφους από ορισμένους που ετεροτυφλουν και δεν βλέπουν ότι όλες οι Κυβερνήσεις στο όνομα της Δημοκρατίας έχουν καταπατήσει σε υπερθετικό βαθμό τα δικαιώματα του Λαού , φερθήκατε απαξιωτικά – περιφρονιτικά στο πρόσωπο αυτού του Ανθρώπου .

Η ιστορία Κύριε Πρωθυπουργέ θα φερθεί πολύ σκληρά και σε σας και θα αναφέρει την Απαξίωση και την περιφρόνηση που δείξατε για αυτόν τον Άνθρωπο .Και κάτι ακόμη να γνωρίζετε ότι ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων δεν σας συγχωρήσει αυτή σας την Ενέργεια και θα το δείτε πολύ σύντομα.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr