ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΧΑΡΤΗΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 16 Μάι 2023 - 6:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες .
Σε ελάχιστες μέρες φτάνει η ώρα η δική μας και κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας . Από εμάς εξαρτάται αν κλείσουμε την χώρα μας στο φέρετρο , και την θάψουμε μία και καλή .

Θα ήθελα να θέσω δύο ζητήματα για προβληματισμό και η καθεμία και ο καθένας ας σκεφτεί σοβαρά τι πρέπει να πράξει .

1. Εθνικά Θέματα .
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μας είπε ότι όποια κυβέρνηση εκλεγεί θα συνεργαστεί με την Δύση , αυτό μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθήσει .
Έχουμε λοιπόν το Ενεργειακό Χάρτη του προέδρου Μπάιντεν , τον Άμος Χοκστάιν , και τον προηγούμενο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα να ενδιαφέρονται και να προωθούν αυτόν τον χάρτη ο οποίος για να υλοποιηθεί θα πρέπει οι ΗΠΑ να θυσιάσουν την Ελλάδα ως άλλη Ιφιγένεια προκειμένου να κρατήσουν την Τουρκία στην Δύση , να την ικανοποιήσουν εντάσσοντας στα ενεργειακά σχέδια του χάρτη Μπάιντεν Ανατολικής Μεσογείου . Δηλ. τι πρόκειται να γίνει ? Να θυσιάσουν την Ελλάδα ως άλλη Ουκρανία προκειμένου να υλοποιήσουν τα βρώμικα – Εγκληματικά τους σχέδια τα οποία κατ’ επέκταση προσβλέπουν και το κλείσιμο των στενών έτσι ώστε να μην μπορεί η Ρωσία να κατέβει στην Μεσόγειο . Ενέργεια – Αγωγοί Ενέργειας και Στενά Βοσπόρου όχι μόνο είναι αλληλένδετα αλλά είναι και Ο Κύριος σκοπός της Δύσης Ολόκληρης εναντίον της Ρωσίας . Εξάλλου ας μην ξεχάσουμε ότι Ο Αξιότιμος Κύριος ΠΑΙΤ πρέσβης στην Ελλάδα μέχρι λίγο καιρό πριν , ήταν και Πρέσβης στην Ουκρανία , και φεύγοντας λίγο μετά ξέσπασε ο πόλεμος .

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μέχρι τέλος του 2023 σταματά η ρήτρα Προσαρμογής που είχε επιβληθεί λόγω 19 και από το 2024 αρχίζει η Δημοσιονομική Προσαρμογή οπότε ” Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ” . Επίσης η Εσωτερική Ολιγαρχία ας μην κοροϊδευόμαστε επιθυμεί την εκλογή του Μητσοτάκη διότι περιμένει να αρπάξει το χρήμα από το ταμείο ανάκαμψης και αυτό το δείχνει χωρίς ντροπή βλέποντας κανείς τις Δημοσκοπήσεις και τι δείχνουν τα μέσα μαζικής Εξαπάτησης .

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΥΧΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr