ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ποτέ την Κυριακή ΚΥΣΕΑ!!! Κομματικά παιχνίδια και με τα εθνικά θέματα

ΕΛΛΑΔΑ. - 18 Ιούν 2019 - 15:15
Loading...

“Ποτέ την Κυριακή”…ΚΥΣΕΑ! Από χθες γίνεται μια απίστευτη συζήτηση για το αν έπρεπε να γίνει το ΚΥΣΕΑ της Κυριακής, “μέσα στο εορταστικό τριήμερο” ! “Ανησύχησε ο κόσμος” υποστήριξαν κάποιοι στα σοβαρά λες και μέχρι την Κυριακή δεν ρωτούσαν όλοι ,όλους “πότε θα γίνει πόλεμος! Σοβαρότης μηδέν για ακόμη μια φορά!

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για δραματοποίηση της κατάστασης στην Κύπρο και κάποιοι έξαλλοι στο διαδίκτυο προβλέπουν ότι υπάρχει σχέδιο …αναβολής των εκλογών μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης για την οποία υπονοούν ότι θα ΄ναι fake!!! Δηλαδή “φτιαχτή” από τον Τσίπρα και τον Ερντογάν!!! Στην Άγκυρα θα το διασκεδάζουν πολύ…

Οι πληροφορίες ότι οι Τούρκοι είχαν “τρυπήσει” στην κυπριακή ΑΟΖ κυκλοφόρησαν στην Αθήνα από την Παρασκευή. Μέχρι την Κυριακή αυτές οι πληροφορίες είχαν γίνει περίπου βεβαιότητα και αποφασίστηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, για την οποία πριν ξεκινήσει υπήρχε σαφέστατη ενημέρωση από συμμετέχοντες ότι “πρόκειται για μια απλή εκτίμηση της κατάστασης και τίποτα παραπάνω”. Υποθέτουμε ότι όπως το γνώριζε το Militaire.gr που το έγραψε πριν καν ξεκινήσει η συνεδρίαση, το γνώριζαν κι άλλοι πολλοί.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά έστω την αντιπολίτευση. Γι΄ αυτό θα πρέπει να δεχτούν κριτική κι όχι γιατί αποφάσισαν να κάνουν ΚΥΣΕΑ …μέσα στο τριήμερο “και ανησύχησαν τον κόσμο” που έτσι κι αλλιώς είναι ανήσυχος. Κι έχει κάθε λόγο να είναι όχι μόνο για όσα κάνουν οι Τούρκοι αλλά και για τον τρόπο που διαπιστώνει ότι οι πολιτικοί μας διαχειρίζονται ακόμη κι αυτά τα θέματα. Οι διαβεβαιώσεις ότι τα εθνικά θέματα τα αφήνουμε εκτός κομματικής διαμάχης αποδείχτηκαν ξανά υποκριτικές. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα κι αυτό είναι άκρως ανησυχητικό.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter