ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πουτ@@να Ευρώπη! Εγχώριοι προδότες!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 16 Ιαν 2018 - 9:06
Loading...

Γράφει η  Κωνσταντινιά Ντέμου

Πουτ@@να Ευρώπη, εγχώριοι προδότες της Κυβέρνησις μπορείς να δεις και να ακούσεις; βρέφη στον Ν. Κοζάνης δεν έχουν ούτε γάλα!!!

Μικρά και ανήμπορα παιδάκια ηλικίας από λίγων ημερών, εβδομάδων, μηνών, έως και δύο ετών, που

σήμερα, 2018, δεν μπορούν οι γονείς τους λόγο ανεργίας , να τους προσφέρουν ούτε ένα ποτήρι γάλα,Ούτε πάνες ούτε , ούτε βασική τροφή,ούτε τα αυτονόητα για την επιβίωσή τους !

Ντροπή σου Ελλάδα, ντροπή σου όμως και σ’ εσένα πόρνη Ευρώπη…

Η Ευρώπη δυστυχώς δεν ακούει, δεν βλέπει και δεν αντιλαμβάνεται πόσο κακό έχει προκαλέσει επιβάλλοντας πολιτικές σκληρής λιτότητας.

Από Ελλάδα του φωτός και του πολιτισμού γίναμε τριτοκοσμική χώρα

Τα νοσοκομεία διαλύθηκαν …
έχουμε ανασφάλιστους καρκινοπαθείς….

Έχουμε γυναίκες με απολύτως θεραπεύσιμο καρκίνο του μαστού που δεν τα κατάφεραν να ζήσουν , ακριβώς γιατί δεν πήραν έγκαιρα θεραπεία.

Η ανεργία κτύπησε κόκκινο…..

Επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι 6,3 εκατομμύρια ανθρώπων στην Ελλάδα ζουν με 420 ευρώ τον μήνα, και κάποιοι απ’ αυτούς με ακόμη λιγότερα χρήματα, δυνητικά πολύ πιο κάτω από το όριο της φτώχειας.

Παιδιά λιποθυμούν στο σχολείο ….

Η Ελληνίδα μάνα βρίσκετε με τις πολιτικές σας ,στο κατώφλι της πορνείας, εκπορνεύεται για μόλις 5 ευρώ …..

Οι αυτοκτονίες πληθαίνουν …

Οι άστεγοι έχουν ξεπεράσει τους 60-70.000, την ίδια ώρα που υπάρχουν πάνω από 35-40.000 κτίρια κλειστά που ανήκουν στην εκκλησία ή στους δήμους και δεν τα διαθέτουν στους άστεγους !

Στο εγγυς μέλλον οι άστεγοι θα είναι για μια σφαίρα στο κεφάλι ,όπως γινεται στις ανεπτυγμένες χώρες γιατί τους μολύνουν.

Έχουμε δηλ απέναντί μας, μια Ελλάδα και μια Ευρώπη που αρνείται πεισματικά και επίμονα να δει και να ακούσει τα προβλήματα των λαών . Αρνείται να αντιληφθεί το κακό που διαπράττει κάθε μέρα.

Αρνείται να αλλάξει ρώτα. Αρνείται να δείξει αλληλεγγύη, συμπόνοια, ανθρωπιά.

Έχουμε μια Ευρώπη του μεσαίωνα που δεν θέλει να αντιληφθεί ότι οδεύει προς τον γκρεμό, προς τον όλεθρο, προς την καταστροφή και στην τελειωτική διάλυσή της .

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους….

Θα πρέπει το έθνος των Ελλήνων, η Ελλάδα του φωτός ως λίκνο του πολιτισμού να δώσει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον όλων των λαών της Ευρώπης, αποβάλλοντας τις χουντοδημοκρατίες επαναφέροντας την δημοκρατία των Αθηναιων, του Κλεισθένη, του Δίκαιου Αριστείδη , ο λαός στην εξουσία “άρχω και άρχομαι “ επιλέγω μεταξύ των αρίστων τον “άριστο και όχι τον αρεστό !

Εξοστρακισμό ! Στο όστρακο οι Προδότες ! Εξορία στην Σπιναλόγκα γιατί μολύνουν Δήμευση της περιουσίας των μέχρι 2ου βαθμού συγγένειας !

Σημειώνω ο,τι ο πρώτος Ηγέτης της Ευρώπης ήταν ο Φίλιππος ο Μακεδόνας !

Η Ελλάδα είναι αυτή, που θα πρέπει να αλλάξει του Ρου της Ιστορίας , γιατί από τους 300σιους και από αυτήν την σημερινή Ευρώπη του σκοταδισμού και του Εβραίο-Σιωνισμού , δεν έχουμε να περιμένουμε το παραμικρό.

Καλή τύχη Ελλάδα μου! Είμαστε Ελληνες αυτό και μόνο , τα λέει όλα !

 

Ντέμου Κωσταντινιά»Μακεδόνισσα» ₪₪₪₪₪₪₪₪

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter