ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Που είσαι Καντάφι;;;;;; Φέρτε τον Saif Al-Islam Gaddafi… Καλείς τον Χαφτάρ στην Αθήνα για να πάθει κανονικό έμφραγμα ο Ερντογάν….

ΕΘΝΙΚΑ. - 30 Νοέ 2019 - 18:21
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εμείς χτυπάμε τον Khalifa Haftar τον άνθρωπο της Αιγύπτου της κύριας συμμάχου μας σ΄ ενεργειακό,άμυνα και περιμένουμε να δούμε χαΐρι.

Εθνική πανωλεθρία οι μεν είναι ψύχραιμοι οι δε σε υστερία…..Μετά το ΔΝΤ και τα μνημόνια,το Μακεδονικό αλλιώς, την εκκλησία που κατεδαφίστηκε σ΄αμερικάνικη αντιπαροχή, ήρθε και η ΑΟΖ Τουρκίας και ανύπαρκτης Λιβύης για ν’ ολοκληρωθεί η εθνική αποδόμηση και ηττοπάθεια, εθνικό πένθος… Κατάρες στην Τουρκία και στον Ερντογάν κλπ μέχρι εκεί…..για όλα φταίει ο συγκεκριμένος άλλος.

Επιγραμματικά η Λιβύη είναι μια χώρα σε κατάσταση εμφυλίου χάους αφότου Γαλλία, Αγγλία και ΗΠΑ σαλαμοποίησαν τον στρατηγό Καντάφι για τα πετρέλαια και ισλαμοποίησαν τη χώρα και την έκαναν άντρο της τρομοκρατίας….

Που είσαι Καντάφι;;

Άρα ευθύνονται οι συμμαχίες μας γιατί επί Καντάφι η Ελλάδα είχε τις καλύτερες σχέσεις με τη Λιβύη και στην Ευελπίδων σπούδαζαν οι υπασπιστές του ενώ στην Τρίπολη Λιβύης δούλευαν ζούσαν και παντρεύονταν οι Έλληνες ως εργατικό δυναμικό σε συνθήκες απόλυτης αξιοπρέπειας. Αυτές τις ώρες μας λείπει πολύ ο Καντάφι…..που ερχόταν ως και ιγκόγνιτο στην Αθήνα στα βόρεια προάστια…..Ήταν δικός μας όπως και ο Άπο τους δώσαμε και τους 2 και τώρα κλαυθμηρίζουμε για τον παντουρκισμό της Μ Ανατολής και Αν. Μεσογείου…α ναι δώσαμε και τον τρίτο των Ανεξάρτητων τον Άσαντ αλλά δεν μας βγήκε και γλιτώσαμε τα χειρότερα ως τώρα και απασχολεί ως σήμερα και για λογαριασμό μας τον τούρκικο στρατό…..

Καλείς τον Χαφτάρ στην Αθήν αγια να πάθει κανονικό έμφραγμα ο Ερντογάν...

Στη Λιβύη υπάρχουν 2 κυβερνήσεις, 2 στρατοί. Αυτή η κυβέρνηση του Φαγιέζ Μουσταφά αλ-Σαράτζ είναι των GNA που συνήψε τη συμφωνία πρόκληση με Ερντογάν. Οκ.. Την επομένη Νίκο εννοώ Δένδια αποδεσμεύεσαι εννοώ όχι την  »επόμενη μέρα » γιατί είναι όρος καταστροφής αλλά την επόμενη στιγμή καταγγέλεις την αναγνώρισή της και καλείς τον έτερον δηλ. τον Haftar στην Αθήνα για να πάθει ο Ερντογάν κανονικό έμφραγμα για να μην βγάζουμε 15 φορές το μήνα ότι υποφέρει πεθαίνει κι αυτό να είναι αειθαλής στο μέτωπο…και να γελάει ο κόσμος με την ανασφάλεια μας…Στη διπλωματία ο αντίπαλος του εχθρούς σου είναι φίλος σου και μάλιστα ο καλύτερος…Το έκανες κυρ Νίκο όχι .. γιατί… γιατί αυτός που στην έκανε ο αλ-Σαράτζ είναι ο άνθρωπος που αναγνωρίζουν ως κυβερνήτη Λιβύης οι ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και γενικά η διεθνής κοινότητα…Είσαι όμηρος συμπαθέστατε κυρ-Νίκο…Έλα όμως που με μια ζαριά οι Τούρκοι αιχμαλώτισαν εσύ το είπες, το είπες, το είπες ως και την Κρήτη….Εδώ πρέπει να ισχύσει η αρχή του μείζονος συμφέροντος.. Την έτρεξες όχι…Τον παρακαλάς ρε Νικολάκη τον ψευδοπρέσβη τρέχεις ξωπίσω από έναν αχυράνθρωπο των πολυεθνικών πετρελαίου που τον πολεμάει ο ίδιος ο λαός του..και τους λες δώσε μου τη συμφωνία .. να έχω να πω.. δώστη μου….

Χτυπάμε τον Khalifa Haftar τον άνθρωπο της Αιγύπτου της κύριας συμμάχου μας σ΄ ενεργειακό,άμυνα και περιμένουμε να δούμε χαΐρι.

Τρίτον έχεις κάνει κάποιες συμφωνίες σαν κράτος για ενεργειακά, αμυντικά με Αίγυπτο, Ισραήλ, Κύπρο. Εντάξει εσύ πως θέλεις να ευδοκιμήσουν αυτές οι συμφωνίες και να υλοποιηθούν όταν από την μια δήθεν συμπράττεις αμυντικά κι ενργειακά με Αίγυπτο κι από την άλλη πολεμάς δεν ανγνωρίζεις επειδή είσαι ΕΕ/ΝΑΤΟ τον άνθρωπό της το δεξί χέρι του Σίσι τον Χαφτάρ..Γιατί η Αίγυπτος η χώρα με το μεγαλύτερο πολιτισμό και την ιστορία στην Αφρική έχει σύνορα με τους τρομοκράτες της Λιβύης και την ενδιαφέρει ποιός θα επικρατήσει παρά πάνω από εσένα. Εκεί η Ελλάδα προβοκάρει την Αίγυπτο κι επομένως κάθε πνεύμα κοινού ενεργειακού κι αμυντικού δόγματος είναι τα παιδία παίζει.Mόνοι μας έχουμε διασπάσει τη συμμαχία…..απομονωθήκαμε σε εχθρικό έδαφος…Διπλωματικός τσαρλατανισμός….

Εντάξει με τον Τούρκο δεν μπορεί να τα βάλει ο Έλληνας γιατί ο ίδιος αυτοκαθορίζεται ως ο καραγκιόζης της περιοχής τι λέω καραγκιόζης το κολιντίρι ο καρπαζοεισπράκτορας, ούτε με την ψευδοκυβέρνηση της Τρίπολης δεν μπορείς να τα βάλεις ρε χώρα ξακουστή που ελέγχει 3 καρτιέ όλα κι όλα;;;;

Να μην λέμε η Τουρκία υπέγραψε αυτή τη συμφωνία με την κυβέρνηση της Λιβύης που υποστηρίζεται από Αδερφούς Μουσουλμάνους, τρομοκράτες ισλαμιστές κλπ γιατί αδικούμε την Τουρκία. Η αλήθεια είναι ότι η Τουρκία υπέγραψε ΑΟΖ με την μια από τις 2 κυβερνήσεις της Λιβύης που ναι έχει όλες αυτές τις έκνομες συμπεριφορές αλλά όμως είναι αυτή που πρώτη και καλύτερη αναγνωρίζει η χώρα μας γιατί το είπανε οι Βρυξέλλες και μάθαμε πως έχει και πρέσβη άκουσον άκουσον στην Αθήνα την ώρα που διώξανε το Σύριο που πολεμά τον τούρκικο επεκτατισμό με κλωτσιές … Σταματάτε την κλαψούρα γιατί φταίτε..

Aν όλα αυτά σας φαίνονται αναποτελεσματικά δίνεις άσυλο στα βόρεια προάστια στο Saif Al-Islam Gaddafi το γιο του Καντάφι για να γνωρίσει το παιδί τα κατατόπια του μπαμπάκα του στην ελληνική πρωτεύουσα. Κάνουμε τις μυξοπαρθένες της Δύσης και περιμένουμε να επιβιώσουμε.. αδύνατον…Κόψτε το με τον βιασμό της Αφροδίτης….

Τόσο απλά ..μην το κάνετε σαν τους Άγγλους που μόνο πρύτανη στο Cambridge δεν είχαν βάλει τον Usman Khan, τον μαχαιροβγάλτη τρομοκράτη που ήταν τ. φυλακισμένος γνωστός στις αρχές για τις σχέσεις του με ισλαμιστές και ωστόσο ήταν και προσκεκλημένος στο Cambridge στο σεμινάριο για επανένταξη φυλακισμένων .. και μετά τι πάθαμε αφού τον αμολύσαμε μέσα στον κοσμάκι…. δεν το περίμεναμε …κεραυνός εν αιθρία κλπ

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…