ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πούτιν το 2018 προς τα κράτη-“χορηγούς” της Ουκρανίας: «Ούτε να μετανοήσετε δεν θα προλάβετε», vid

ΔΙΕΘΝΗ. - 15 Ιαν 2023 - 12:23

Μάλλον το ξέχασαν οι ηγετίσκοι της Δύσης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας).

Την ώρα που τα δυτικά κράτη ετοιμάζονται να στείλουν σωρηδόν ακόμα και δυτικής κατασκευής άρματα μάχης (βλ. Leopard) στην Ουκρανία, ένα σχετικά πρόσφατο μήνυμα του Πούτιν έχει πολύ κακώς λησμονηθεί.

Τι είχε πει το 2018 ο “Τσαρ Βλαντ” για τους εχθρούς της Ρωσίας:

«Η Ρωσία θα «χτυπήσει» σε μία ενδεχόμενη πυρηνική αναμέτρηση, αλλά αν δεχθεί ένα τέτοιο πλήγμα, είναι βέβαιο ότι θα δώσει την δική της απάντηση. Ο εισβολέας πρέπει να γνωρίζει, ότι η απάντηση θα είναι αναπόφευκτη και ότι θα καταστραφεί. Ενώ εμείς, ως θύματα της επίθεσης, θα πάμε ως μάρτυρες στον παράδεισο, εκείνοι απλώς θα ξεψυχήσουν, καθώς δεν θα προφθάσουν ούτε να μετανοήσουν».

Αλήθεια, το σκέφτηκαν αυτό οι Μητσοτάκηδες κάθε ευρωπαϊκής χώρας που εδώ και μήνες ξεγυμνώνουν την εγχώρια άμυνά τους για να στείλουν όπλα να σκοτώσουν Ρώσους πολίτες και στρατιώτες;;;

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr