ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Πρέπει να εμβολιάσουμε το 85% του πληθυσμού»: «Τρομοκρατούν» με την ινδική μετάλλαξη & ετοιμάζουν εμβολιασμούς παιδιών

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 16 Μαΐ 2021 - 20:56
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ανεβάζουν και άλλο τα ποσοστά οι «ειδικοί»

Το 83.3% του πληθυσμού και όχι το 70% θα πρέπει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού σύμφωνα με τους «ειδικούς», εξαιτίας της ινδικής μετάλλαξης. 

Οι «ειδικοί» αυξάνουν τα ποσά και αναθερμαίνουν τη συζήτηση για τους εμβολιασμούς παιδιών, την ώρα που στις ΗΠΑ ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες οι εμβολιασμοί σε εφήβους. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας άλλωστε είχε πει πριν από λίγες ημέρες πως από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι εμβολιασμοί παιδιών από 12 ετών και άνω και στην Ελλάδα. 

Ενώ παρόμοιες δηλώσεις έκαναν και άλλα κυβερνητικά στελέχη. Όπως λένε ο λόγος που θα εμβολιάσουν τα παιδιά είναι επειδή το ποσοστό εμβολιασμένων ενηλίκων είναι αρκετά χαμηλό.

Με ανάρτηση του ο Ηλίας Μόσιαλος «τρομοκρατεί» με την ινδική μετάλλαξη και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, διότι απειλούνται από αυτή τη μετάλλαξη, ενώ παράλληλα προϊδεάζει για εμβολιασμούς παιδιών. 

Επιπλέον υποστηρίζει ότι πλέον ο «μαγικός αριθμός» είναι πάνω από 80% και όχι 60-70% όπως έλεγαν πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι σημαντικό να μην επικρατήσει το ινδικό στέλεχος, γιατί θα χρειαστεί να εμβολιαστούν περισσότεροι, και (συνυπολογίζοντας αυτούς που έχουν ανοσία λόγω πρότερης λοίμωξης από τον ιό) το ποσοστό που θα χρειαστεί αντιστοιχεί στο 83.3% του πληθυσμού (10/12)», έγραψε.

Ενώ πρόσθεσε πως: «Στην Ελλάδα όμως και σε άλλες χώρες, που δεν υπήρξε τόσο μεγάλη έκθεση στον κορωνοϊό όσο στη Βρετανία, δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε ποσοστά της τάξης του 80-85% αν δεν έχουμε καταφέρει να εμβολιάσουμε το 80% τουλάχιστον των ενηλίκων, παίρνοντας υπόψη ότι τα εμβόλια δεν είναι 100% αποτελεσματικά. Στο ποσοστό αυτό θα προστεθεί και το ποσοστό όσων έχουν ανοσία λόγω πρότερης λοίμωξης από τον ιό, που μάλλον δεν υπερβαίνει το 10%. Επομένως χρειάζεται προσοχή μέχρι να πετύχουμε μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας. Το πρόβλημα δεν θα το έχει η μεγάλη πλειοψηφία των εμβολιασμένων. Θα έχουν πρόβλημα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όσοι δεν αναπτύξουν ανοσία μετά τον εμβολιασμό και τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να τονίσουμε πως «ειδικοί» ξεκίνησαν ήδη την συζήτηση για νέο (!) lockdown, αν και όπως είπαν είμαστε ακόμα μακριά, εξαιτίας των νέων μεταλλάξεων.

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…