ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΜΗΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 6 Ιούλ 2018 - 21:12

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ενορία Μαρουλά
Ιερός Ναός Αγίων Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και Παϊσίου του Αγιορείτου    

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΜΗΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Ενορίας του Μαρουλά, με μεγάλη χαρά και πνευματική ικανοποίηση σας καλεί στα θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Ναού όπου θα τιμώνται οι νέοι Άγιοι της εκκλησίας μας,

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης και Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης.Σχετικά με το πρόγραμμα των θυρανοιξίων και των πρώτων ακολουθιών, ενημερώνουμε το πιστό πλήρωμα της ορθοδοξίας ότι αυτό έχει ως ακολούθως. Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 7:00 μμ θα τελεστούν τα θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Ναού των Οσίων Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και Παϊσίου του Αγιορείτου. Στη συνέχεια θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, κατά τόν ὁποῖο θά χοροστατήσει ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης καί Αὐλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ.

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 7:00 πμ, ημέρα μνήμης του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα τελεστεί ο Όρθρος και ἡ Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Καλούνται άπαντες οι πιστοί προς ευλογία και αγιασμό.

Η προσέλευση των πιστών στον Ναό θα γίνεται μέσω της νέας οδού Ρεθύμνου – Μαρουλά, όπου στην διακλάδωση των χωριών Μαρουλά και Άδελε, όπως και σε αυτήν του Μαρουλά με τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής, υπάρχουν σχετικές σημάνσεις για την καθοδήγηση των πιστών.

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Εφημέριος

Πρωτοπρεσβύτερος

Νικόλαος Κοπανάκης

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter