ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προειδοποίηση Απο Την Ινδία Στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία:Τα Γαλλικά Rafale Είναι Άχρηστα Και Πεταμένα Λεφτά!

ΔΙΕΘΝΗ. - 16 Αυγ 2020 - 8:13

Αν η Ελλάδα αγοράσει μεταχειρισμένα Γαλλικά Rafale θα κλάψει τα λεφτά της, αυτά δέν τα λένε Ρώσοι, αλλά η Πολεμική Αεροπορία της Ινδίας, που έχει αποκτήσει τα Γαλλικά Rafale!

Σύμφωνα με Ελληνικό Αμυντικό Site: Ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της ενίσχυσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με Γαλλικής τεχνολογίας όπλα, και πιο συγκεκριμένα αυτό της προμήθειας των Γαλλικών Φρεγατών Belharra, ή μαχητικών Rafale, με την Αθήνα να ευελπιστεί να έχει κλείσει την συμφωνία προμήθειας τους μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η κατασκευάστρια Dassault, έκανε πρόταση στην ΠΑ να προμηθευτεί μαχητικά Rafale που υπηρετούν ήδη στην Γαλλική Αεροπορία(μεταχειρισμένα), μέσω μια συνολικής συμφωνίας που περιλαμβάνει και τα παλαιότερα Mirage-2000EGM/BGM(επαναγορά τους), με το κόστος της προμήθειας να ανέρχεται στο 1 δις. ευρώ, και να αφορά 6 μαχητικά τύπου Rafale F.1, και 6 Rafale F.2/F.3R.

Γιατί τα Γαλλικά Rafale είναι πεταμένα λεφτά;

Τα Γαλλικά Μαχητικά Rafale που αγόρασε η Ινδία δεν μπορούσαν να αντιταχθούν σε τίποτα στα Ρωσικά Μαχητικά Su-35 κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στα σύνορα με την Κίνα, και σχεδόν καταστράφηκαν από πυραύλους Sushki μεγάλης εμβέλειας.

Τα Μαχητικά Su-35 υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορια της Κίνας, όπου και χρησιμοποιήθηκαν κατα την διάρκεια της αμφισβητούμενης περιοχής μεταξύ της Ινδίας και της ΛΔΚ, με τα Ινδικά Rafale να ηττώνται κατα κράτος απο τα Κινέζικα Su-35, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ινδία σκοπεύει να αποκτήσει Ρωσικά Πολεμικά Αεροσκάφη, για να αντικαταστήσει πιθανώς πλήρως τα Γάλλικά Μαχητικά Rafale, με το Su-35!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr