ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!» Νέα (διήμερη) συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Παυλόπουλου…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 12 Ιούλ 2018 - 8:20
Loading...
ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η «ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ» (ανεξάρτητη ακομμάτιστη πατριωτική κίνηση πολιτών)

Ενόψει της επικείμενης Συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 & 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες, με την συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και Έθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, όπου η Ελλάδα –κατά την συμφωνία των Πρεσπών- δεν θα αντιταχθεί στην

υποψηφιότητα ή την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το επίσημο όνομα «Βόρεια Μακεδονία», με εθνικότητα την «Μακεδονική» και με επίσημη γλώσσα την «Μακεδονική ».

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Που εμφορείται από πατριωτική ευαισθησία και αυτονόητη οργή κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», με την οποία πλαστογραφείται η ιστορία της Μακεδονίας, προσβάλλεται η προσωπικότητα όλων των Ελλήνων, διακυβεύονται τα οικονομικά συμφέροντα των επιχειρήσεων της Μακεδονίας, ανοίγουν οι κερκόπορτες του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών και των διεθνών σκοτεινών κέντρων για τον διαμελισμό της Ελλάδας και την απεμπόληση της Μακεδονίας.

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (*)
Τόπος: Ηρώδου Αττικού και Βασ. Σοφίας
Ημερομηνία: Το διήμερο 11 & 12 Ιουλίου 2018
Ώρα: 20:00 – 24:00

(*) Με την παραίτηση του ΠτΔ -σύμφωνα με το Σύνταγμα- θα προκύψει ανάγκη (προσωρινής) αναπλήρωσής του από τον Πρόεδρο της Βουλής και μετά 30 ημέρες συγκαλείται η Βουλή για την εκλογή νέου Προέδρου (με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων των βουλευτών, δηλ. 180 ψήφους) και αν αυτή αποτύχει, η Βουλή διαλύεται και προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη νέας Βουλής (άρθρα 32 και 34 του Συντάγματος). Αυτές οι εξελίξεις θα τροχοπεδήσουν/αναστείλουν την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών.

******Επίσης ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/7 9:30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ Συμβούλιο της Επικρατείας που συζητάνε την αίτηση ακύρωσης της προδοτικής συμφωνίας !!!!!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

Giorgia Bitakou B

press-gr.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter