ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προς: Κ. Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατιας Κ. Παυλόπουλο Κοινοποίηση: Κύριο Α. Τσίπρα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 8 Δεκ 2018 - 18:41
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

1] προς τον –μη– εκλεγέντα από τον Ελληνικό λαό Υπ. οικ. Κ. Στουρναρα 
2] Πρόεδρο της Ευρωπα’ι’κής Κεντρικής Τράπεζας
3] Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Κοζάνη 8/12/2018 10:16″
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε :
Όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος του 

ελληνικού χρέους, μέχρι στιγμής έχετε ακούσει (μέσα από τους μεταξύ σας διαλόγους) μόνο την ελληνική κυβέρνηση, δηλ το 12%των Ελλήνων βολεμένων ψηφοφόρων .

Από σήμερα, όμως, θα ενημερωθείτε και για την θέση του ελληνικού λαού σχετικά με το θέμα αυτό. Οι Έλληνες διαμαρτύρονται ειρηνικά ,είτε αυτοκτονώντας είτε πεθαίνοντας από τα μαγκάλια .

Ο Ελληνικός λαός απαιτεί τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να εκφράσει τη θέση του σχετικά με τη συνέχιση της εφαρμογής του “Μνημονίου” (δανειακής σύμβασης) που υπεγράφη παρανόμως , ενάντια στη θέλησή μας και το σύνταγμά μας.

Επιθυμούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να αποφασίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον μας ,και, ποτέ δεν ξέρετε, ίσως να αποβεί καλύτερο και για το μέλλον της Ευρώπης!

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα μέτρα που επεβλήθησαν στον ελληνικό λαό από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. έχουν αποτύχει από όλες τις πλευρές και έχουν χειροτερέψει πολύ την κατάσταση.

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ύφεσης, η ανεργία κτύπησε κόκκινο !! και ο πληθωρισμός έχει αυξηθεί, περιμένοντας την πράσινη ανάπτυξη δηλ { τα πράσινα άλογα..} ενώ το ίδιο έχει συμβεί με τα επιτόκια και το ελληνικό χρέος.

Εκ των πραγμάτων τα νέα σχέδια διάσωσης και το μοίρασμα του *υποτιθέμενου πλεονάσματος , δεν θα καλυτερεύσουν την κατάσταση, αλλά, αντιθέτως, θα διαιωνίσουν το ελληνικό χρέος και ο λαός θα υποφέρει ακόμα περισσότερο ,και μοιραία θα περιμένουμε και άλλες αυτοκτονίες !!.

Τα άχρηστα μέτρα πρέπει να εγκαταλείπονται, και όχι να “διορθώνονται” προς το χειρότερο.
Όταν η Ελλάδα έγινε μέλος της Ε.Ε., πριν από 30 χρόνια, το έπραξε για να διασφαλίσει τη δημοκρατία της και να ενισχύσει την οικονομική της ανάπτυξη.

Βέβαιο πλέων με την συναίνεση σας είναι, ότι η Ελλάδα χρησιμοποιηθηκε ως πειραματόζωο των Δυτικών μελών της Ε.Ε, και η δημοκρατία μας έχει μετατραπεί σε χουντο-δημοκρατία και το Σύνταγμά μας σε κουρελόχαρτο.
.
Εμείς, οι Ελληνες , δεν μπορούμε πια να αντέξουμε αυτή την παράλογη και ολέθρια κατάσταση.

Πιστεύουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πλέον ικανή να εκπροσωπεί το λαό επαρκώς. Επίσης πιστεύουμε ότι εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα μας στη σημερινή της κατάσταση πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν.

Έχουμε μεν, τη διάθεση να επιστρέψουμε τα χρήματα που οφείλουμε στους “έντιμους” τοκογλύφους (κατόπιν αποδείξεως της νομιμότητας των χρεών μας). Ηλίου φαεινότερον είναι ότι το χρέος, δεν είναι αυτό που μας παρουσιάζουν .
Είστε ψεύτες, προδότες ,ανθέλληνες και υποκριτές!!

Η ΕΛΛΆΔΑ …..ΕΊΧΕ….. ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΤΑΐΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!

Ως λίκνο του δυτικού πολιτισμού, και όλων των λαών , η Ελλάδα δεν της επιτρέπεται να αποτύχει!! αλλά και εκ των πραγμάτων δεν της δικαιολογείται η αποτυχία και ο εξεφτελισμος !!
Με δίχως ίχνος εκτίμησης
Κωσταντινιά Ντεμου “Μακεδόνισσα”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…