ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προς τον κ Πανούση : Κ Καθηγητά , υπονοείτε ότι δομή κυβερνώντος κόμματος λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση ;;;‏

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 9 Νοέ 2015 - 19:26
Loading...

Ας δούμε το θέμα , σε μια σταθερή βάση .

Εκ της φύσεως της , η ¨θέση¨ του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και προστασίας του Πολίτη , όπως και η θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης , γίνεται αποδέκτης  απειλών , επιθέσεων συντεχνιών και κάθε μορφής θα λέγαμε …Bullying .

Υπάρχουν άλλωστε πολλοί πρώην υπουργοί αυτών των υπουργείων που έχουν υποστεί περισσότερο ή λιγότερο , τις μορφές αυτές της ¨τρομοκράτησης ¨ και του εκφοβισμού .

… και για να το καταλάβουμε , υπάρχουν πολλοί ¨άρρωστοι¨ που θα ήθελαν να σκοτώσουν Πολιτικούς , αξιωματικούς της Αστυνομίας , Εισαγγελείς και γενικότερα δικαστικούς λειτουργούς .Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει λοιπόν την δική σας περίπτωση;

Ως γνωστός εγκληματολόγος και γνώστης τέτοιων θεμάτων  , προφανώς και δεν υπονοείτε ότι οι απειλές που προέρχονται από το προαναφερόμενο πλαίσιο είναι ικανές να ταράξουν το πολιτικό σύστημα της χώρας

Εάν δρομολογούσατε να δώσετε την ευκαιρία ή την δυνατότητα  στους εγκληματίες να επηρεάσουν την πολιτική δομή – όποια κι αν είναι – συγνώμη αλλά θα ήσασταν … επικίνδυνος .

Από μια άλλη οπτική , θα είσαστε αφελής εάν πιστεύατε ότι τα προερχόμενα  από φυλακισμένους , εγκληματίες ,εγκληματικές οργανώνεις κ.α , σχέδια φυσικής εξόντωσης σας , απειλές , τρομοκρατήσεις  , προς το πρόσωπό σας , είναι ικανά να στοιχειοθετήσουν την λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης με την υποστήριξη ή την διεύθυνση από  στελέχη πολιτικού κόμματος …. χωρίς «πανίσχυρα»στοιχεία .

Κι αν ακόμα υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ή έμμεσα στοιχεία , που θα επέτρεπαν να γίνει ¨ντόρος¨ π.χ για να προβάλλεται το συγγραφικό σας έργο ή για να επενδύσετε στο πολιτικό σας μέλλον κ.α . δεν θα το πράττεται , καθόσον γνωρίζεται πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε τον αφανισμό σας ως δημόσιο πρόσωπο στο τέλος .

Αλλά και στην  περίπτωση που , για λόγους συνείδησης , δεν μπορείτε να αποκρύψετε τέτοια στοιχεία-ενδείξεις και αποφασίσατε να συνδράμετε ώστε να εξαλειφθεί η υφιστάμενη αυτή , ομολογουμένος αρνητική κατάσταση , και να επέλθει μια μορφή κάθαρσης … πάλι θα σας πούμε ότι , θα το πράττεται πολύ πριν …  εν τη γεννέση τους και ότι , θα είχατε παραιτηθεί .

Που καταλήγουμε συνεπώς ;;

Δεδομένων των ανωτέρων ,  της εμπειρία μας  ως κοινωνία με την Χρυσή Αυγή όπου , πολιτικό κόμμα έχει παραπεμφθεί με τον τρόπο που γνωρίζουμε , ως εγκληματική οργάνωση , σε συνδυασμό με αυτό που υπονοείτε ότι … δομή κόμματος εξουσίας λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση ..

Θεωρούμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ την υπόθεση και θα ασχοληθούμε όπως εμείς ξέρουμε  , προκειμένου να φτάσει ταχύτατα η υπόθεση αυτή στο τέλος της …. μια υπόθεση , στοιχεία της οποίας ήδη γνωρίζουμε .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100@gmail.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter