ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προσοχή στις μαϊμούδες… 🙉🙈🙊 – Αυτόλυκος: «Ούτε μαϊμού βίντεο δέν ξέρουν νά φτιάξουν οί άχρηστοι!»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 17 Μαρ 2019 - 12:05
Loading...

Παρά τις υπόνοιες του ιστολογίου μας (εδώ), που σε συνδυασμό με τους προβληματισμούς του ιστολογίου Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, συνέπιπτε το συμπέρασμα ότι πιθανόν να επιχειρείται προσπάθεια να εμπλακεί η Ελλάδα στο κύκλωμα εξτρεμιστικής δραστηριότητας κατά των μουσουλμάνων μεταναστών, τα στοιχεία μέχρι στιγμής.. δείχνουν ότι στόχος δεν είναι μάλλον η Ελλάδα, παρά τις νέες εξελίξεις περί  Συμφωνίας Ελλάδας-Τουρκίας για την υποδοχή στο ελληνικό έδαφος 10.000 Κούρδων πολεμιστών από την Αφρίν,  τις απαιτήσεις του Ερντογάν και των αξιωματούχων του να βάλει η Ελλάδα και μιναρέδες

στα τζαμιά που φτιάχνει,  τις περίεργες επιπλήξεις του γιου του Νετανιάχου στον Ερντογάν, ότι η Κωνσταντινούπολη -κι όχι Ινσταμπούλ- είναι Ελληνική, όπως έκανε και ο μακελάρης κ.ά..

Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα να βγάλουμε την Ελλάδα τελείως έξω από το κάδρο, διαβάζοντας και άρθρο του ‘Πρώτου Θέματος’ (εδώ) , συνειδητοποιούμε προς ώρας.. ότι ο κυρίως στόχος του μαϊμού τρομοκρατικού χτυπήματος.. είναι ο Τραμπ, καθώς και η κατοχή όπλων στα χέρια πατριωτών ανά την υφήλιο, το κυρίως αγκάθι για τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές που δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν το άρδην επερχόμενο τέλος τους.

Μαϊμού σίγουρα, πράγμα που αποδεικνύεται από αναρτήσεις και σχόλια των ‘Κατοχικών Νέων’ (εδώ και εδώ), καθώς και το γεγονός που ήδη επισημάναμε.. ότι δεν είδαμε και διαβάσαμε τίποτα και πουθενά.. για ξεσηκωμούς μουσουλμάνων, ανακοινώσεις μουσουλμανικών συλλόγων και οργανώσεων, ούτε ρεπορτάζ από νοσοκομεία με τραυματίες, παρά μόνο αυτή την φωτογραφία:

Ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης του ιστολογίου μας, Αυτόλυκος, μάς τροφοδότησε με ένα γράφημα και ένα αντίγραφο του επίμαχου βίντεο σε slow motion (αργή κίνηση) ταχύτητας
-50%, απόσπασμα από τήν στιγμή τής εισόδου μέσα στό τζαμί (οί πρώτοι
πυροβολισμοί μέσα στόν χώρο).

Ακούμε και μετράμε 63 πυροβολισμούς από 30άρα γεμιστήρα! ΧΑ ΧΑ ΧΑ…!!!

Δεν θα μπορούσε να είναι 100άρα εφόσον τέτοια, μεγάλη και καμπυλωτού σχήματος, δεν προσαρμόζεται σε αυτού του τύπου όπλα, αλλά μόνο σε Καλάσνικοφ.

Η ελαφρώς γκρι γραμμή στο παρακάτω γράφημα (αυτή που φαίνεται ακριβώς μετά την κόκκινη κάθετη γραμμή) είναι ο ήχος εξόδου του άδειου γεμιστήρα.

Αυτόλυκος: «Ούτε μαϊμού βίντεο δέν ξέρουν νά φτιάξουν οί άχρηστοι!»

Τώρα.. όσον αφορά τον  
diodotos-k-t.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter