ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΧΑΚΕΡΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 6 Ιαν 2018 - 20:11
Loading...

 George Adalis B

Μην αποδέχεστε αιτήματα φιλίας από τους 1) Alex IsTsipr Ass 2) Εuklitsa kALoto 3) Pano Zgamenos! Είναι ταχυδακτυλουργοί χάκερς και τους καταζητεί η Ιντερπόλ! Στείλτε το σε όλη την λίστα των φίλων σας γιατί κινδυνεύουν. Ο Alex IsTsipr Ass έχει μια φωτό ενός ζαβού στο προφίλ(κοιτά μονίμως τα ταβάνια)

και είναι ικανός για όλα! Συνήθως χακάρει ψηφοφορίες (polls) που λένε ΟΧΙ σε κάτι κι εκείνος με τα χακερικά του το μετατρέπει σε ΝΑΙ. Το παίζει κουμουνιστής αλλά είναι ανιψιός της Θάτσερ! Εχει φωτογραφίες με παππάδες αλλά προσοχή γιατί είναι άθεος! Κάνει φίλους φτωχούς ανθρώπους αλλά στην κανονική ζωή περιστοιχίζεται από ζάμπλουτους με εκατομμύρια περιουσία. Θα τον γνωρίσετε στις φωτό στο προφίλ του (είναι ένας κοντός αδύνατος) γιατί στέκεται δίπλα σε έναν ψηλό χοντρό με το ψευδώνυμο Pano Zgamenos ! Toν κυνηγάει το FBI η CIA η FSB και κάνα δυο κρουπιέρηδες από το Ρετζενσι Καζίνο στα Λονδίνα!!!

Ο άλλος χάκερ, ο Εuklitsa kALoto έχει μια φωτό ενός σπυριάρη και είναι ικανός για όλα! Προσοχή γιατί σας στέλνει ένα μήνυμα και υπόσχεται λεφτά και δάνεια από τις τράπεζες της Μπουζουμπούρας και της Ζουαζηλάνδης αλλά με το μήνυμα αυτό σας κλέβει τους κωδικούς των τραπεζών και σας βουτά όλα τα λεφτά από τους λογαριασμούς σας. Μετά σας κλέβει την φωτό του προφίλ σας και κάνει πλαστές ταυτότητες και πουλά τα σπίτια σας σε μια Γερμανίδα μεσίτρια που την λέν’ Ανγκέλα! Μιλά Ελληνικά με αλβανική προφορά και τραυλίζει ειδικά όταν πάει να πει την λέξη ΕΝΦΙΑ.

Και οι δυο στέλνουν ένα βίντεο που ονομάζεται «ο χορός του χοντρού Πάπα» στο οποίο εμφανίζεται ο άλλος χακεράς ο Pano Zgamenos ντυμένος με στολή Ιάπωνα καμικάζι να χορεύει τσιφτετέλια με σπαθιά! Στο τέλος του βίντεο εξαφανίζει 18 χάμπουργκερς από ένα τραπέζι σε 4 δευτερόλεπτα! Το βίντεο αυτό στην πραγματικότητα είναι ένας ιός που κάνει το κινητό σας να στέλνει διαρκώς λεφτά σε μια τράπεζα με την επωνυμία Bank De Rothchild σε κάποιο ίδρυμα που ονομάζεται ΣΑΝΕΛ.

Όλα αυτά τα ανακοίνωσε σήμερα το ραδιόφωνο και τα έδειξε και το ΣιΕνΕν. Προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους μπορείτε. Όταν τους δείτε ξέρετε εσείς!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter