ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Νοέ 2019 - 22:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αξιότιμοι Κύριοι ανεξαρτήτου Παράταξης και χρώματος.

Είμαι μία πολίτης που σε καθημερινή βάση κυκλοφορώ ανάμεσα σε πολλούς κλάδους εργαζομένων και όχι μόνον και αφουγκράζομαι τα πιστεύω τους , τις αγωνίες τους , τα θέλω τους , τις ανάγκες τους, και ότι άλλο θέλετε . Κύριοι εάν δεν αλλάξετε ρώτα και δεν σταματήσετε τις Ανθελληνικές ενέργειες και πράξεις , δεν σταματήσετε τον εμπαιγμό του λαού πολύ σύντομα λόγω του θυμού , της αγανάκτησης , της υποκρισίας , της απαξίωσης που υπάρχει στον λαό η αντίδραση θα γίνει έκρηξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Σταματήστε να σπέρνεται ανέμους διότι πολύ σύντομα θα θερίσετε τυφώνες.

1. Ο Ελληνικός λαός μπορεί να είναι φιλεύσπλαχνος , να είναι αρωγός βοήθειας σε πολλές περιπτώσεις , δεν μπορεί όμως να ανεχθεί την αλλοτρίωση της Οικογένειας , της Κοινωνίας , της Πατρίδος , του Έθνους διότι δεν του το επιτρέπει η Ιδιοσυγκρασία του και όλοι οι αγώνες του μέχρι τώρα αυτό δείχνουν.

2. Ο πρωθυπουργός της χώρας χωρίς καμία υπεκφυγή είπε ότι θέλει μια Ελλάδα Πολυπολιτισμική και να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα με όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες ΑΙΣΧΟΣ – ΝΤΡΟΠΗ Κ . ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ , αντί να δώσετε κίνητρα στους νέους να μείνουν στην Πατρίδα και να κάνουν Οικογένειες τους διώχνετε. Με τις προσταγές ξένων συμφερόντων θέλετε να κάνετε την Ελλάδα την Νήσο ΕΛΛΙΣ της Ε.Ε . Πρόσφατες δηλώσεις Γερμανίας – Γαλλίας τι είπαν ? Ο Πολυπολιτισμικότητα στις χώρες τους απέτυχε και εσείς όχι μόνον δεν τις λαμβάνετε υπόψη αλλά συνεχίζετε το καταστροφικό σας έργο σε βάρος της χώρας που είστε πρωθυπουργός.

3. Είναι ΝΤΡΟΠΗ – ΑΙΣΧΟΣ οι Ένοπλες Δυνάμεις αντί να ασχολούνται με αυτά που επιτάσσει το Σύνταγμα να ασχολούνται να μοιράζουν φαγητό στους Λαθρομετανάστες , και να καταπονείται το Προσωπικό και τα μέσα προκειμένου να τους εξυπηρετήσουν , και να βρίσκονται αντιμέτωποι και με την πλάτη στον τοίχο εάν δεν ενεργήσουν σωστά έτσι όπως διατάσσουν οι αρμόδιοι από την Πολιτική Ηγεσία του τόπου. Κύριοι γι’ αυτό υπάρχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις η να φυλάσσουν την πατρίδα από τους εξωτερικούς εχθρούς ? Εάν χρειασθεί να κάνουν αυτό που επιβάλλεται από το σύνταγμα θα είναι σε ετοιμότητα η θα τους βρει το ξαφνικό γεγονός να ασχολούνται με τους Λαθρομετανάστες ?

4. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει αρχίσει ένα γεωστρατηγικό παιχνίδι γύρω από την Μεσόγειο στον οποίον η Ελλάδα όχι μόνον έχει μείνει αμέτοχη αλλά διάγει περίοδο ΝΙΡΒΑΝΑΣ , και όχι μόνον δεν πρόκειται να κερδίσει απολύτως τίποτε αλλά έτσι όπως πάει θα χάσει και Εθνικό έδαφος . Και όλα αυτά διότι υπ ακούτε τυφλά σε ότι προστάζουν οι εξωτερικοί παράγοντες.

5. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να γίνονται εξωπραγματικά πράγματα. Δηλώσεις στελεχών της Κυβέρνησης οι οποίες είναι έξω και πέρα από την Ελληνική πραγματικότητα. Πολίτες οι οποίοι είναι υπόδικοι και έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη να αθωώνονται με βουλεύματα και υποθέσεις να μπαίνουν στο αρχείο. Να χαρίζονται ποσά εταιρειών που χρωστούν στις τράπεζες , και δεν μας λέτε αυτά τα ποσά ποιος θα τα πληρώσει. Καταργούνται νόμοι εάν αποτελούν εμπόδιο στην τοποθέτηση ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά του κράτους. Έχουν τοποθετηθεί άτομα από μεγάλες πολυεθνικές σε θέσεις Υπουργών – Υφυπουργών και γνωρίζουμε όλοι μας ότι αυτοί οι άνθρωποι στον μόνον Θεό που πιστεύουν είναι το χρήμα και τους ανθρώπους τους βλέπουν ως αριθμούς.

6. Κ Πρωθυπουργέ η Ελλάδα δεν είναι πολυεθνική Εταιρεία και εσείς ο Πρόεδρος , δεν διοικείται έτσι μια χώρα , διότι υπάρχουν Πολίτες , Οικογένειες και όχι άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται για την Εταιρεία και ανήκουν σ’ αυτήν και μπορείτε να τους κάνετε ότι θέλετε.

7. Ενώ θα έπρεπε σαν χώρα από το 1974 και μετά να είχε δημιουργήσει Συμβούλιο Εξωτερικής πολιτικής και Άμυνας με επιστημονικό προσωπικό κατάλληλο στις Γεωστρατιγικές αναλύσεις έτσι ώστε η εκάστοτε ηγεσία να μπορεί να δρα ανάλογα μέχρι και σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί και τώρα θέλετε να δημιουργήσετε αλλά χωρίς το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό αλλά με ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην κυβέρνηση και των οποίων η αποφάσεις δεν θα είναι οι πρέπουσες αλλά θα υπόκεινται στις επιδιώξεις της εκάστοτε ηγεσίας.

8. Κ Πρωθυπουργέ θέματα που αφορούν την Εθνική Άμυνα , θέματα Εξωτερικής Πολιτικής , και γενικώς θέματα που ενδιαφέρουν την υπόσταση του κράτους για εσάς είναι δευτερευούσης σημασίας , και πρωτεύοντα είναι οι επενδύσεις οι οποίες όμως ούτε το πότε θα αποδώσουν γνωρίζετε , αλλά και τι όφελος θα υπάρξει για τον λαό ακόμη δεν γνωρίζει κανείς.

9. Έχετε ξεκινήσει δημοσκοπήσεις ενώ το διάστημα που έχετε στην Κυβέρνηση είναι μικρό , τι φοβάστε , τι θέλετε να μάθετε , γιατί τέτοιο «ΚΟΨΙΜΟ» ?

10. Κ πρωθυπουργέ εάν δεν βάλετε στην κορυφή τις ατζέντα σας τα θέματα που αφορούν την Εθνική Υπόσταση πολύ γρήγορα θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Πόπη Ζώη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…