ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προχωρά το σχέδιο «ΕΝΤΟΝΑ ΜΑΤΙΑ» – Η αλήθεια που πρέπει να διαδοθεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 12 Ιαν 2018 - 7:15
Loading...

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η αναγνώριση προσώπου είναι βασικό μέλημα της Νέας Τάξης!

Τράπεζες, αεροδρόμια ακόμα και δημόσιες τουαλέτες προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα των πολιτών αναλύοντας τα πρόσωπά τους.

Έτσι δεν θα ξεφεύγει κανένας.

Τι είναι όμως το σχέδιο «έντονα μάτια»;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία επικαλείται διεθνή μέσα ενημέρωσης, το πιλοτικό πρόγραμμα στο Τσονγκίνγκ αποτελεί μόνον ένα μέρος του φιλόδοξου προγράμματος που ονομάζεται «Σουέ Λιανγκ», δηλαδή «έντονα μάτια».

Στόχος του είναι να διασυνδέσει τις κάμερες ασφαλείας που ήδη σκανάρουν τους δρόμους, τα εμπορικά κέντρα και τους σταθμούς των μεταφορών με ιδιωτικές κάμερες στα κτίρια!

Όλα σε ένα εθνικό σύστημα παρακολούθησης και μια πλατφόρμα δεδομένων.

Ολόκληρες χώρες θα παρακολουθούνται από ένα σύστημα, μιας και πλέον τα «πειράματα ελέγχου» των παγκοσμιοποιητών γίνονται στην Κίνα, καθώς στις Η.Π.Α. ο Τραμπ τους βάζει δύσκολα.

Το παγκόσμιο κράτος θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και φυσικά την τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσει δεδομένα από βίντεο, να παρακολουθήσει υπόπτους ή εχθρούς της εξουσίας, να συντονίσει την εργασία υπηρεσιών άμεσης ανάγκης και να ελέγξει το 1,4 δισ. ανθρώπους της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλες οι πληροφορίες θα καταχωρίζονται σε μια τεράστια βάση δεδομένων για κάθε πολίτη!

Μιλάμε για ένα τεράστιο «αστυνομικό σύννεφο», το οποίο επιδιώκει να συγκεντρώνει δεδομένα όπως το ποινικό μητρώο και τα ιατρικά αρχεία, τις κρατήσεις των ταξιδιών, τις διαδικτυακές αγορές ακόμα και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα «πάντα όλα», αν μας επιτρέπετε την σύγχρονη λαϊκή ρήση.

Στόχος είναι να γίνεται παρακολούθηση για το πού βρίσκονται οι άνθρωποι, τι προσπαθούν να κάνουν, τι πιστεύουν, με ποιους σχετίζονται και τελικά να τους αποδίδεται ένα «κοινωνικό σκορ» με βάση το κατά πόσον η κυβέρνηση και οι υπόλοιποι πολίτες τους θεωρούν αξιόπιστους.

Ο κάθε πολίτης θα βαθμολογείται από την παγκόσμια εξουσία και τους δούλους της! Είπατε τίποτα;

Η κινεζική κυβέρνηση –και αργότερα το παγκόσμιο κράτος- θέλει να αποκτήσει παντοδυναμία επί του πληθυσμού.

Φυσικά, η κινεζική κυβέρνηση συνεργάζεται «στενά» με πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας και πρώην υπαλλήλους της Google και της Microsoft.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter