ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρωθυπουργός Ανίκανος προς Στράτευση …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 13 Σεπ 2017 - 12:00

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com  

Όλοι σιγά σιγά αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο,, άλλοι με το γάντι, και άλλοι με πετυχημένους χαρακτηρισμούς προς τους κυβερνητικούς,,,, και το ποτήρι ξεχείλισε… 

Πότε θα έρθει η οριστική καταστροφική λαϊκή έκρηξη δεν γνωρίζω, κανείς δεν γνωρίζει,,, αλλά ακόμα και το βραδύκαυστο τελειώνει..!!!! 

Ο κύριος Ευαγγελόπουλος Ηλίας λοιπόν,,, όπως έχω ξαναγράψει για αυτό το καταξιωμένο μυαλό,,,, Οικονομολόγος (εν ενεργεία σε νευραλγική θέση), και ενεργό μέλος της διοικούσας επιτροπής του νέου πατριωτικού κόμματος, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει όπως αρμόζει εξάλλου σε αυτούς που απευθύνεται…. 

Από την ομάδα στο facebook “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ, Η ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ” κάνει μια δημοσίευση που είναι όλα τα λεφτά…..  

Εδώ η δημοσίευση >>>>> 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ……. Κύριε Ευαγγελόπουλε,,, αλλά το νου σας,,,, οι καρχαρίες καραδοκούν και σας περιμένουν στην γωνία,, όπως εξάλλου περιμένουν κάθε αγανακτισμένο πολίτη που αντιδράει στο πρωτόγνωρο φασιστικό καθεστώς που ζούμε, είτε αυτό είναι στο διαδίκτυο με λόγια αγανάκτησης, είτε είναι με ειρηνικές πορείες και τους πλακώνουν στο ξύλο και στα χημικά….. 

Για να δούμε όμως,,, μήπως η Ρωσία δεν δώσει τους S400 στην Τουρκία, και τους πάρει τελικά η Ελλάδα που τους έχει περισσότερη ανάγκη;;; Με τι θα διαφύγουν εξάλλου στην λαϊκή έκρηξη;;;;;  

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr