ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Πρόβα» πυρηνικού πολέμου από τις Ρωσικές Στρατηγικές Πυρηνικές Δυνάμεις

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Οκτ 2018 - 9:50
Loading...

Οι Ρωσικές Στρατηγικές Πυρηνικές Δυνάμεις τέθηκαν σε επιφυλακή για ασκήσεις κατόπιν εντολής του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέφερε το υπουργείο Αμύνης σε δήλωση του την Πέμπτη.

«Η άσκηση των Στρατηγικών Πυρηνικών Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2018 με εντολή του Ρώσου Προέδρου και του Ανωτάτου Διοικητή Βλαντιμίρ Πούτιν», αναφέρει η δήλωση.

Τα ρωσικά υποβρύχια και τα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας διενήργησαν ασκήσεις στις θάλασσες Μπάρεντς και Οκότσκ.

«Οι βαλλιστικοί πυραύλοι εκτοξεύθηκαν από υποβρύχια από τις θάλασσες Μπάρεντς και Οκότσκ,ενώ συμμετείχαν και αεροσκάφη αεροσκαφών μεγάλης εμβέλειας, τα οποία απογειώθηκαν από τα αεροδρόμια Engels, Ukrainka και Shaikovka», ανέφερε το υπουργείο σε μια δήλωση.

Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης των πυραύλων της Ρωσίας ανίχνευσε όλες τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τα υποβρύχια. Τα δεδομένα σχετικά με τις εκτοξεύσεις μεταδόθηκαν σε θέσεις διοίκησης.

«Το ενοποιημένο διαστημικό σύστημα και οι επίγειοι σταθμοί ραντάρ ανίχνευσαν εγκαίρως όλες τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από υποβρύχια. Τα στοιχεία για τις εκτοξεύσεις μεταδόθηκαν στις θέσεις ελέγχου του κράτους και των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με την καθιερωμένη διαδικασία» ανέφερε το Υπουργείο Αμύνης.

Πηγή: TASS

onalert.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter