ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρόεδρος Στεάουα Βουκουρεστίου: «Δεν θα παίζουν στην ομάδα εμβολιασμένοι – Χάνουν δυνάμεις και πεθαίνουν»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Φεβ 2022 - 18:21
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«Στην Κλουζ λιποθυμούν και χάνουν τις δυνάμεις τους. Το βλέπω και στη δική μου ομάδα. Ειδικά τους πιο μεγάλους σε ηλικία τους επηρεάζει τρομερά» δήλωσε ο Becaly

Ο Becaly έφερε ως παραδείγματα τους παίκτες Ντικ και Κεσέρου οι οποίοι δεν μπορούν ν’ αγωνιστούν πλέον σε κορυφαίο επίπεδο μετά από τον εμβολιασμό τους.
Για τον Κεσέρου που έπαιζε στην Βουλγαρία θα πει ότι είναι ο ιδιοκτήτης του και θα τονίσει ότι μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα της χώρας αλλά όχι στην Στεάουα.
Μάλιστα, έγινε λόγος για προβλήματα και στις ομάδες Κλουζ και Ραπίντ Βουκουρεστίου με τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές.

«Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.
Στην Κλουζ λιποθυμούν και χάνουν τις δυνάμεις τους. Το βλέπω και στη δική μου ομάδα. Ειδικά τους πιο μεγάλους σε ηλικία τους επηρεάζει τρομερά» δήλωσε ο Becaly .
Η RO Vaccinare, η επίσημη σελίδα στο Facebook της εθνικής πλατφόρμας πληροφοριών της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό έτρεξε να υπερασπιστεί τα εμβόλια και ήθελε να τα “ρίξει” σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αναφέροντας:
«Οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ χάνουν τη δύναμή τους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19! Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 δεν επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η λοίμωξη από SARS CoV-2 αφήνει μακροπρόθεσμα επακόλουθα (Long COVID) και αυτά μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση των αθλητών».

Το ποδόσφαιρο έχει επιστρέψει πλήρως στην νέα κανονικότητα όμως τους τελευταίους μήνες που έχουμε ξανά κανονική αγωνιστική δράση βλέπουμε ότι αρκετοί αθλητές έχουν καταρρεύσει στο γήπεδο λόγω καρδιακών προβλημάτων με τους περισσότερους να έχουν εμβολιαστεί. 

bankingnews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr