ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρόεδρος Maduro: η πολιτικοστρατιωτική ένωση αναλαμβάνει τα ηνία της πατρίδας

ΔΙΕΘΝΗ. - 15 Απρ 2019 - 17:00
Loading...
Δράση της Μπολιβαριανής πολιτοφυλακής
14 Απριλίου 2019.- Τα ηνία της πατρίδας μεταφέρονται στην ένωση πολιτικοστρατιωτικών δυνάμεων, δήλωσε το Σάββατο ο αρχηγός του κράτους, Nicolás Maduro.
«Τα ηνία της πατρίδας μεταφέρονται στα εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες των ανθρώπων που είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, αυτής της γης, αυτής της μεγάλης ιστορίας που γράφουμε (…) Είναι οι γενναίοι άνθρωποι, είναι ο επαναστάτης πατριώτης λαός. Είναι η στρατιωτική ένωση πολιτών που

αναλαμβάνει τα ηνία «, δήλωσε   στο  Paseo Los Próceres, όπου ηγήθηκε της εκδήλωσης για την 17η επέτειο της ημέρας διάσωσης της εθνικής αξιοπρέπειας και της  10ης επετείου της Μπολιβαριανής Εθνοπολιτοφυλακής.

Σε μια πράξη που διήρκεσε μία ώρα και 34 λεπτά και όπου η πολιτοφυλακή και οι άνθρωποι επικύρωσαν την αφοσίωσή τους στην Βολιβαριανή επανάσταση και στον αρχηγό του κράτους, Nicolás Maduro, ο εθνικός Πρόεδρος τόνισε ότι η Μπολιβαριανή επανάσταση αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει μια μάχη η οποία συγκεντρώνει όλες τις μορφές των  ιμπεριαλιστικών πολέμων, αλλά τόνισε ότι ο δρόμος παραμένει ξεκάθαρος και είναι ο σοσιαλισμός.

Στην ομιλία του υπογράμμισε το θάρρος και την αντίσταση με την οποία ο Λαός αντιμετώπισε τις επιθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της χώρας, για τις οποίες επεσήμανε ότι «στους δρόμους υπάρχει μια δύναμη, μερικές φορές ανώνυμη, που περνάει μέσα από τις γειτονιές, τις πόλεις, η συνειδητή δύναμη ενός λαού που είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί την Πατρίδα του ».
Ο αρχηγός του κράτους αναφέρθηκε στο πραξικόπημα της 11ης Απριλίου του 2002 εναντίον του ComandanteHugo Chávez και υπενθύμισε ότι οι εκπρόσωποι της εθνικής δεξιάς που συμμετείχαν στο πραξικόπημα είναι οι ίδιοι που «κατά τη διάρκεια αυτών των 17 χρόνων και αυτές τις μέρες συνεχίζουν να προσπαθούν να αποσυναρμολογήσουν την πατρίδα και να επιβάλουν κυβέρνηση πραξικοπήματος για να παραδώσουν τον πλούτο μας στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ».
Υπενθύμισε  ότι τον Απρίλιο του 2002 ένας μοναδικός και θαυμάσιος λαός βγήκε στους δρόμους μεαγωνιστικό πνεύμα για να αντιμετωπίσει τον  Πέδρο Καρμόνα, ο οποίος ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το πραξικόπημα εναντίον του Comandante Chavez.

Ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον  Λαό  και τους στρατιωτικούς πατριώτες για την αφοσίωσή τους στηνΜπολιβαριανή επανάσταση, ζητώντας ταυτόχρονα από τη δύναμη του λαού να μην ξεχάσει αυτά τα χρόνια πάλης, «των νικών που εδραιώνουν το μονοπάτι της Βολιβαριανής επανάστασης, με βάση την Συμμετοχική δημοκρατία. «

Οι Πολιτοφύλακες για την υπεράσπιση και την παραγωγή

Στην δράση ο Maduro όρκισε 51.743 αρχηγούς  γυναίκες και άνδρες των δημοφιλών μονάδων του ολοκληρωμένου αμυντικού στρατού της Μπολιβαριανής πολιτοφυλακής, οι οποίοι ανήλθαν στο βαθμό του Υπαρχηφύλακα μέσα σε αυτή την συνιστώσα.

Ο αρχηγός του κράτους διέταξε τους 2.199.000 πολιτοφύλακες άνδρες και γυναίκες που ήδη αποτελούν την πολιτοφυλακή, να ενταχθούν στην παραγωγή για να πετύχουν το εθνικό παραγωγικό θαύμα «και να κατακτήσουν μια μεγάλη νίκη ενάντια στον οικονομικό αποκλεισμό των ΗΠΑ. Εμπρός στην οικονομική αντίσταση ! «

Κάλεσε επίσης όλα τα άτομα της Βενεζουέλας άνδρες και γυναίκες που θέλουν να ενταχθούν στην υπεράσπιση της πατρίδας για να εγγραφούν στις διαδικασίες ενσωμάτωσης και άμυνας για να επιτύχουν το στόχο των 3.000.000 πολιτοφυλάκων ανδρών και γυναικών μέχρι τον Δεκέμβριο αυτού  του έτους.

Ο Maduro, ο οποίος έλαβε ένα δώρο από την πολιτοφυλακή, αποτελούμενο από έναν χάρτη της Βενεζουέλας, συνοδευόμενο από προσωπικότητες των ηρώων της ανεξαρτησίας, του Comadante ChaveZ, του Ezequiel Zamora, του χωρικού, του εργάτη, του ψαρά και του αρχηγού του κράτους, φτιαγμένα όλα αυτά σε ξύλο και γυαλί και τελείωσε την ομιλία του τονίζοντας ότι

ότι «17 χρόνια αργότερα, λέω: μην πασχίζουν και δεν θα τα καταφέρουν !».
https://www.aporrea.org/actualidad/n340720.html
tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter