ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρώην Πάπας Βενέδικτος: Τα λόμπι των γκέι επηρεάζουν τις αποφάσεις στο Βατικανό

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 3 Μαΐ 2019 - 12:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Για πρώτη φορά στα χρονικά έγινε αντικατάσταση Πάπα, με τον Φραγκίσκο, ένθερμο παγκοσμιοποιητή, να διαδέχεται τον Βαυαρό Βενέδικτο.

Αμέσως μετά την αντικατάσταση, ιδέες της παγκοσμιοποίησης, όπως η ένωση θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός κέντρου εξουσίας, άρχισαν να κατακλύζουν τους απανταχού πιστούς.

Ο Βενέδικτος από ένα πρώην μοναστήρι στους κήπους του Βατικανού ξεκίνησε, όπως μεταδίδεται, να κάνει ισχυρές αποκαλύψεις σε σχέση με τα παρασκηνιακά της Παπικής Ψευτοεκκλησίας.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματά του, ένα «γκέι λόμπι» επηρέαζε τις αποφάσεις του Βατικανού. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.

Το βιβλίο, με τίτλο «Οι Τελευταίες Συζητήσεις», αναμένεται να εκδοθεί και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας πρώην πάπας αξιολογεί την θητεία του στην κορυφή της Παπικής Ψευτοεκκλησίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην ποντίφικας, που παραιτήθηκε το 2013, επικαλούμενος λόγους υγείας, υποστηρίζει ότι ένα «γκέι λόμπι» που αποτελούνταν από τέσσερα ή πέντε άτομα επιδίωκε να ασκήσει επιρροή στο Βατικανό. Ο Βενέδικτος διατείνεται ότι κατόρθωσε να «διαλύσει» αυτή την ομάδα, γεγονός που είναι λίγο δύσκολο να συμβεί.

Την περίοδο της παραίτησης του Βενέδικτου, ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι ο πάπας είχε δεχτεί πιέσεις ώστε να εγκαταλείψει τον θώκο του, γεγονός που αποδεικνύει την πρόθεση των παγκοσμιοποιητών να φέρουν στον «θρόνο» τον Φραγκίσκο.

yiorgosthalassis

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…