ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πυρηνικοποιήστε τον Άρη.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. - 18 Αυγ 2019 - 9:40

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας Elon Musk,ζήτησε μέσω Τwitter να πυρηνικοποιηθεί ο πλανήτης Άρης!

Ο Musk έχει συζητήσει με τη χρήση θερμοπυρηνικών όπλων στους πόλους του κόκκινου πλανήτη για να βοηθήσει να μεταμορφωθεί ο Άρης σε πλανήτη Γη,για τον μελλοντικό εποικισμό του με ανθρώπους.
Η ιδέα πίσω από την πυρηνικοποίηση του Άρη είναι να απελευθερώσει παγιδευμένο CO2 από διάφορες τοποθεσίες του πλανήτη, δημιουργώντας ένα φαινόμενο θερμοκηπίου στον πλανήτη παγιδεύοντας υγρό νερό στην επιφάνεια, πριν να καταψυχθεί ή να εξατμιστεί.
Ακούγεται απλό, ανκαι  είναι λίγο περίπλοκο, αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, όπως επεσήμανε η NASA σε μια μελέτη για την τερατοποίηση του τέταρτου πλανήτη από τον Ήλιο.
“Τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει αρκετό CO2 που να παραμένει στον Άρη για να εξασφαλίσει σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας του θερμοκηπίου εάν το αέριο πρόκειται να τεθεί στην ατμόσφαιρα”, δήλωσε ο Bruce Jakosky του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης.
Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος του αερίου CO2 δεν είναι προσπελάσιμο και δεν μπορεί να κινητοποιηθεί εύκολα. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι δυνατή η μεταμόρφωση του Άρη χρησιμοποιώντας την σημερινή τεχνολογία. “
rt.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr