ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πωλ Κρεγκ Ρόμπερτς : «Δεν υπάρχει μέλλον! Αναπόφευκτος ο πυρηνικός πόλεμος»

ΔΙΕΘΝΗ. - 6 Απρ 2023 - 11:01
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Κατηγορεί για αυτό την άκρατη ρωσοφοβία που επικρατεί στις ΗΠΑ σήμερα.

Απολαύστε τη ζωή σας. Μην ανησυχείτε για το μέλλον, Γιατί δεν υπάρχει μέλλον για τις ΗΠΑ”, κάλεσε τους πολίτες των ΗΠΑ πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Πωλ Κρεγκ Ρόμπερτς, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα επί προεδρίας Ρίγκαν, είναι πεπεισμένος ότι οι ΗΠΑ θέλουν να εξαλείψουν το «εμπόδιο» που ονομάζεται «Ρωσία του Πούτιν».

Ωστόσο, κατά τον ίδιο, αλλά και σύμφωνα με τα όσα προστάζει η κοινή λογική, κάτι τέτοιο θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε πυρηνικό πόλεμο.

«Οι προπαγανδιστές της Ουάσινγκτον κατηγορούν για όλα τη Ρωσία! Οι νεοσυντηρητικοί στην Ουάσιγκτον είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας και επομένως επικίνδυνοι. Γιατί ελέγχουν απόλυτα την πολιτική των ΗΠΑ».

Και συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος:

«Δεν βλέπω διέξοδο από αυτήν την κατάσταση. Οι νεοσυντηρητικοί ελέγχουν όλες τις μεγάλες κυβερνητικές υπηρεσίες — το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, το Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ελέγχουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, τα think tanks και τα ιδρύματα. Οι Ρεπουμπλικάνοι μπαίνουν το μέρος τους.

Το Κρεμλίνο έχει αναγνωρίσει την κατάσταση και ετοιμάζεται να εξολοθρεύσει τον εχθρό που θέλει να καταστρέψει τη Ρωσία. Δεν υπάρχουν λοιπόν λίγα που μπορούν να γίνουν, όλες οι πιθανές λύσεις στο πρόβλημα δεν είναι ρεαλιστικές ή δεν θα λειτουργήσουν επειδή η κατάσταση είναι απελπιστική.

Τι μπορεί να γίνει; Το Κρεμλίνο δεν πιστεύει πια ούτε εμπιστεύεται την Ουάσιγκτον, έτσι οι Ρώσοι δεν θα πίστευαν καμία διαβεβαίωση ότι όλα ήταν λάθος.

Ίσως ο πυρηνικός πόλεμος θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν όλα τα νεοσυντηρητικά μέλη ήταν εκτός κυβέρνησης, οι ρωσοφοβικές δεξαμενές σκέψης θα έκλειναν και το σύμπλεγμα στρατιωτικών/ασφαλείας θα επέτρεπε την εκλογή ενός προέδρου που θα ταξίδευε αμέσως στη Μόσχα, θα συμφωνούσε στην αποκατάσταση τυχόν σπασμένων συμφωνιών και θα αποσύρει το ΝΑΤΟ από τα σύνορα της Ρωσίας».

(ΦΩΤΟ:freepik)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr