ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πως νοθεύεται το εκλογικό αποτέλεσμα; – Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

ΕΛΛΑΔΑ. - 3 Μάι 2023 - 6:46
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ένα πολύ σημαντικό και επίκαιρο θέμα συζητήθηκε στον “αέρα” του FOCUS FM103.6 και την εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη.Ειδικότερα, έγινε αναφορά στο φαινόμενο της νοθείας στις εκλογές, μεαρκετές ενδείξεις να οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση, μιλώντας γιααλλοιωμένο, εν τέλει, εκλογικό αποτέλεσμα.  «Η πρώτη που μίλησε για νοθεία ήταν η ΝΔ στις 13/2/2019 στη Βουλή, ότανκατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε εκλογικά δικαιώματα σε 43.000 ΜΟΝΟ στηνΑ’ Αθηνών. Φαντάσου τι γίνεται στο Βόρειο και Νότιο Τομέα(…) Μιλάμε τώραγια τις εκλογές του 2019, που διεξήγαγε η Singular Logic»«Ένα μικρό κόμμα ζήτησε την εκ νέου καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Όπωςγινόταν η καταμέτρηση εκ νέου, το μικρό αυτό κόμμα διαπίστωσε εκτεταμένηνοθεία σε εκλογικά καταστήματα της περιφέρειας, όπου οι ψήφοι ήτανπερισσότερες από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Και ξαφνικά τοΥπουργείο Εσωτερικών “κόβει” την εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων για ναμην αποδειχτεί η νοθεία το 2019»«Το κόμμα έκανε έφεση, η οποία δεν έχει εκδικαστεί μέχρι σήμερα και ηSingular Logic απαιτεί αυτό το μικρό κόμμα να μη πάρει μέρος στιςεκλογές του 2023»«Τα μικρά κόμματα δεν έχουν αντιπροσώπους καθόλου στην επαρχία. Οι ψήφοι“φεύγουν” από τα εκλογικά κέντρα και πάνε στη Singular Logic να κάνειτην οριστική καταμέτρηση. Εάν σε κάθε κέντρο προσθέσει δυο, ή τρειςεπιπλέον ψηφοφόρους, βγάζοντάς τους από τους νεκρούς που δεν έχουνδιαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους έτσι αυτόματα έχουμε νοθεία»«Όταν μαζεύονται συνολικά οι ψήφοι μπορεί να προσθέσεις ψήφους ατόμων που δεν έχουν…. ψηφίσει. Γιατί δεν καθαρίζουν τους εκλογικούςκαταλόγους; Έχουμε 10.400.000 σύμφωνα με την απογραφήκαι υπάρχουν9.000.000 εγεγραμμένοι(…) Πώς έχεις 9.800.000 εγεγραμμένους, τη στιγμήπου 2 εκατομμύρια είναι κάτω από 17 και δε μπορούν να ψηφίσουν;»«Το ’19 έγινε αποδεδειγμένη νοθεία, βγήκαν ανακοινώσεις που “θάφτηκαν”και το μικρό κόμμα που την απέδειξε η Singular Logic θέλουν να τηνδιαγράψουν από τη συμμετοχή στις εκλογές»«Για να μην υπάρξει νοθεία, θα πρέπει να “καθαριστούν” οι κατάλογοι τωνεγγεγραμμένων(…) Υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή ψήφων, μέσα από την οποίαμπορείς να “παίξεις” μεταφέροντας ψήφους. Μπορούν από τα ληξιαρχεία, απότα γραφεία κηδειών να δουν ποιοι πεθάνανε και να τους διαγράφουν, αλλάδε το κάνουν. Κανείς δε ξέρει πόσους νεκρούς έχουν αφήσει στουςεκλογικούς καταλόγους, μαζί με τους μετανάστες».

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr