ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πόπη Ζώη : Κυρία Μπακογιάννη υπάρχει Δημοκρατία στις χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ ?

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 5 Απρ 2022 - 19:43

Κ. Μπακογιάννη .

Ούτε λίγο ούτε πολύ είπατε στο ΣΚΑΙ ότι Ο Ρώσος Ηγέτης χαίρεται που βγήκε ο ίδιος στην Ουγγαρία και αμφισβητεί τις Δημοκρατίες της Ε.Ε.

Κ. Μπακογιάννη υπάρχει Δημοκρατία στις χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ ?

ΟΧΙ Κ. Μπακογιάννη όχι μόνο δεν υπάρχει Δημοκρατία αλλά το πολίτευμα σε όλες τις χώρες της Δύσης έχει κουρελιαστεί και μόνο κατ’ ευφημισμό υπάρχει η Λέξη Δημοκρατία αλλά στην Πράξη είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία .

1. Τα τελευταία χρόνια πόσες διατάξεις του Συντάγματος έχουν κουρελιαστεί με πρόσχημα τον Κορονοϊό ?

2. Πόσα Συνταγματικά δικαιώματα έχουν κουρελιαστεί με πρόσχημα την Οικονομία ?

3. Πόσα Εργατικά δικαιώματα έχουν γίνει κουρελόχαρτα υπέρ των μεγάλων και τρανών με πρόσχημα την οικονομία και την διεθνή συγκυρία ?

4. Πόσες διατάξεις του Συντάγματος έχουν αλλάξει ή έχουν καταργηθεί και έχουν αντικατασταθεί με Ευρωπαικές τάχα μου διατάξεις , αλλά βέβαια αυτές που συμφέρουν την Κυβέρνηση ?

5. Πόσες διατάξεις έχουν έρθει νύχτα στην βουλή και έχουν ψηφιστεί και όταν αρχίζουν να υλοποιούνται όλοι αρχίζουν και ψάχνονται ?

6. Εάν είχαν Δημοκρατία τα κράτη της Δύσης δεν θα περνούσαν οι προτάσεις μόνο της Γερμανίας , διότι τώρα γίνεται ότι πει η Γερμανία και μόνο αυτή .

7. Υπάρχει ισονομία Οικονομική – Κοινωνική – κ,λ,π ανάμεσα στα κράτη του Βορρά με τα κράτη του Νότου ? δεν θα έπρεπε να υπάρχει εφ’ όσον υπάρχει και λειτουργεί η Δημοκρατία ?

8. Στις Δημοκρατίες τα ψέματα , η Υποκρισία , οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι , οι μυστικές συμφωνίες είτε αφορά εσωτερικά θέματα είτε εξωτερικά δεν υφίστανται και όλοι αυτοί που ψεύδονται , που Υποκρίνονται , που κάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι θα πρέπει να οδηγούνται άμεσα στην Δικαιοσύνη , ισχύει κάτι τέτοιο Κυρία Μπακογιάννη ?

9. Γιατί περιορίζονται οι Ελευθερίες του Τύπου ? γιατί οι κυβερνήσεις βάζουν το χεράκι τους στα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης έτσι ώστε να βγαίνουν στον αέρα αυτά που θέλουν και όχι αυτά που πρέπει ?

10. Τι είπε ο Γερουσιαστής Σάντερς στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ” ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΔΩ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ”

11. Εάν υπήρχε Δημοκρατία δεν θα έπρεπε να είχαν τιμωρηθεί και να είχαν οδηγηθεί στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι ΗΠΑ με τους 10 Πολέμους και τους 6.000.000 νεκρούς ?

12 . Εάν υπήρχε Δημοκρατία θα τιμούσε την υπογραφή του το ΝΑΤΟ όταν έλεγε ότι δεν θα επεκταθεί στις χώρες του Πρώην Σοβιετικού Μπλοκ?

13. Εάν υπήρχε Δημοκρατία θα ήταν τέτοια η μεταχείριση προς την Τουρκία σε σχέση με την Κύπρο ?

14 . Πόσες Αντισυνταγματικές αποφάσεις έχουν βγει από το ΣΤΕ και έχουν καταργηθεί κεκτημένα πολλών ετών και αγώνων από τους εργαζόμενους με πρόσχημα την οικονομία της χώρας ?

15. Δεν θα έπρεπε να είχαν οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη όλοι αυτοί οι πολιτικοί που έφτασαν την χώρα σ’ αυτό το χάλι Οικονομικά ?

16. Πόσα χρωστάνε τα κόμματα στις τράπεζες ? Υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση από τις τράπεζες και με του Πολίτες ? Και βέβαια όχι Κ. Μπακογιάννη .

Πάρα πολλά θα μπορούσα να πω ακόμη για την κατ’ ευφημισμό Δημοκρατία Κυρία μου αλλά βέβαια εσείς έχετε το μαχαίρι έχετε και το πεπόνι και με 40% του Εκλογικού σώματος έχετε την Κοινοβουλευτική Δύναμη και κάνετε ότι θέλετε ,διότι ψηφίζετε νόμους όπως σας συμφέρει και όπως σας ταιριάζει .

ΖΗΤΩ Η ΚΑΤ’ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr