ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πόπη Ζώη : Zούμε μια Παγκόσμια Δικτατορία των Μέσων Πληροφόρησης .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 9 Μαρ 2022 - 11:00

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ – ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες με την έναρξη των εχθροπραξιών της Ουκρανίας ζούμε μια Παγκόσμια Δικτατορία των Μέσων Πληροφόρησης .

1. Δεν έχω ακούσει πουθενά τις απόψεις του Κίσινγκερ – του Μπρεζίνσκι – του Τωρινού Προέδρου των ΗΠΑ για την αύξηση των χωρών στις αγκάλες του ΝΑΤΟ και δει της Ουκρανίας.

2. Δεν άκουσα να γίνεται καμία σύγκριση με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Γιουγκοσλαβία .

3. Δεν άκουσα να γίνεται σύγκριση με το τι έγινε στη Συρία και την αλήθεια γιατί ξεκίνησε εκεί ο πόλεμος καθώς και για τα χιλιάδες θύματα και τον τρόπο εξόντωσης .

4. Δεν άκουσα να γίνεται σύγκριση των χιλιάδων θανάτων που έγινα προκειμένου να εκτελεστεί η Αραβική Άνοιξη .

5. Δεν βλέπω να γίνεται καμία απολύτως αναφορά για τις παρατυπίες της τάχα μου Δημοκρατίας της Τουρκίας για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει με τους Κούρδους , με τους δημοσιογράφους κλπ.

6. Δεν βλέπω να αναφέρετε το τι έχει υποστεί Η Κύπρος και συνεχίζει να τραβά και βέβαια η Ευρώπη , οι ΗΠΑ , ο ΟΗΕ όχι απλώς κοψεύουν αλλά επιβραβεύουν και από πάνω την Τουρκία.

7. Δεν άκουσα και δεν είδα για το τι έγινε στο Ιράκ που με ψεύτικες κατηγορίες καταστράφηκε μια χώρα και χιλιάδες πολίτες θανατώθηκαν από τον Πόλεμο και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος εξαιτίας της κατάστασης που δεν εξομαλύνεται .

8. Δεν άκουσα και δεν είδα την Ευρώπη να αγωνιά το ίδιο για την Συρία , την Γιουγκοσλαβία , την Λιβύη , την Κύπρο , το Ιράκ και για άλλες περιοχές της οικουμένης αλλά για την Ουκρανία πήρε ο κ@λος τους φωτιά .

Αντίθετα μόλις η Ρωσία αποφάσισε να εισέλθει στην Ουκρανία λές και τους χτύπησε κεραυνός όλοι οι Δυτικοί και οι ΗΠΑ ξεσηκώθηκαν εναντίον της λές και δεν ήξεραν ότι αυτοί έφταιγαν γιατί η κατάσταση περιήλθε σε αδιέξοδο , λες και οι ίδιοι δεν ήξεραν τι έκαναν και νόμιζαν ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να αντιδράσει . Δυστυχώς όμως από κανένα Μέσο δεν έχει αναφερθεί η τεράστια ευθύνη των Δυτικών αλλά για όλα φταίει η Ρωσία και μόνο η Ρωσία .

Κάποια στιγμή θα αρχίσουν να βγαίνουν αλήθειες αλλά τότε θα είναι πολύ αργά για πολλούς , και θα έχουν φύγει από την ζωή εξαιτίας του ψεύδους , των τάχα μου εφαρμογής των παγκόσμιων αξιών που θέλουν να επιβάλλουν με το έτσι θέλω , της υποταγής όλων σε μία παγκόσμια κυβέρνηση με την τοποθέτηση στις εξουσίες αχυρανθρώπων , της οικονομικής υποταγής όλων προς χάριν ορισμένων οίκων , της επιβουλής της παγκόσμιας θρησκείας , της εκμετάλλευσης των πόρων μόνο από το 1% παγκοσμίως και πολλών άλλων .

Πόπη Ζώη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr