ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πόση Αλήθεια Αντέχεις για το ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; Ολόκληρο το Σχεδιάγραμμα

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 10 Ιούλ 2018 - 10:57
Loading...

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στην Αίθουσα Διαλέξεων «Γεώργιος Γρίβας – Διγενής», δόθηκε διάλεξη με θέμα «Πως κυβερνάται ο κόσμος», με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, απόστρατο αξιωματικό.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της «Χ», κ. Ιωάννης Γιαννάκενας, και παρουσίασε τον ομιλητή κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, (γνωστό αγωνιστή, τον οποίον αποστράτευσαν με τον βαθμό του λοχαγού, λόγω ακριβώς αυτών των αγώνων του) και το θέμα του στο κοινό.

Μετά, τον λόγο πήρε ο κ. Α. Πετρόπουλος, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και το Δ.Σ. της «Χ», είπε ότι τα περιεχόμενα του θέματός του εγράφησαν το 1993, πρωτοπαρουσιάστηκαν στις αίθουσες κάτι νωρίτερα από το 2000, αλλά προπορεύονταν της εποχής τους και δεν μπορούσαν τότε να γίνουν κατανοητά. Τότε καλοπερνούσε ο κόσμος, χάρη στα δάνεια που έρεαν άφθονα από τις Ευρωπαϊκές τράπεζες προς την Ελλάδα και τα έπαιρνε ο κόσμος, χωρίς να λογαριάζει την αποπληρωμή τους.
Γενικά, ο κόσμος εκλαμβάνει αυτά που συμβαίνουν γύρω του ως φυσικά κοινωνικά φαινόμενα, αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσει , γιατί…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/07/pos-kyvernatai-o-kosmos.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter