ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πότε θα πετάξει το «εκσυγχρονισμένο «P-3B Orion …Σε Τακτική Αποστολή ;

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 4 Ιούν 2019 - 14:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Χωρίς να έχει τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα για τα οποία και  καθηλώθηκαν, παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό στη (ΔΑΝ) το πρώτο  Βαμμένο  «εκσυγχρονισμένο «P-3B Orion  στην 114ΠΜ  της ΠΑ στην Τανάγρα!

Η «ΔΑΝ» δεν έχει ούτε τις σχετικές εγκαταστάσεις …Αλλά το ερώτημα πότε θα πετάξει σε Τακτική Αποστολή ,με Χειριστές απο την Πολεμική Αεροπορία  βέβαια ,το «εκσυγχρονισμένο » P3B orion   …Το 2023 όταν θα παραδοθούν και τα υπόλοιπα ;

Να θυμηθούμε τι είπαν οι  Αρμόδιοι κατά την παράδοση που φαίνεται οτι έγινε μόνο για το …θεαθήναι

Παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό το αεροσκάφος ενδιάμεσης λύσης P3B orion. Είναι το πρώτο, από τα καθηλωμένα εδώ και μια δεκαετία, που επιστρέφει στην επιτήρηση του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου. Κατά τη διάρκεια της τελετής στην Τανάγρα, ήταν αρκετά και τα μηνύματα προς την Τουρκία.

«Αναβαθμίζεται το Πολεμικό Ναυτικό, όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου», τόνισε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος, Νικόλαος Τσούνης.

«Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα κι αυτό που γίνεται είναι μια απόδειξη της σπουδαιότητας της χώρας», τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Παϊατ.

«Αυξανόμενες οι προκλήσεις στο Αιγαίο, ανάλογα τα μέσα», τόνισε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Σχόλιο: Το Ερώτημα που τίθεται αβίαστα είναι οτι μέχρι στιγμής  είναι οτι πληρώσαμε 380 εκατομμύρια ευρώ στην ΕΑΒ και το Αεροσκάφος δεν μπορεί να εκτελέσει  τακτική Αποστολή…. Ούτε  έχουμε βέβαια εικόνα από τον Πορθητή που έχει μας «κατσικωθεί στην Αν.Μεσόγειο»

veteranos.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…