ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : Ήρθε η ώρα του Υπέρ Πάντων Αγώνα! Ανακοινώνεται επίσημα και Ο Αριθμός του Πολίτη! Και μετά ακολουθεί το ΧΑΡΑΓΜΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 1 Αυγ 2021 - 21:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Μετά το χτεσινό μου άρθρο-παρέμβαση, είπα να μη γράψω τίποτε για λίγο καιρό. Όμως, η ταχύτητα με την οποία τρέχουν τα γεγονότα, είναι πέρα και πάνω από το τι θέλουμε εμείς. Ο πρωταρχικός σκοπός είναι να προφυλάξουμε και να ενημερώσουμε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούμε, αρκεί φυσικά κι αυτοί να το θέλουν. Ελπίζω να είναι αυτοί οι πολλοί. Για το καλό του Γένους…
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Πριν από λίγο, και σε μια συνήθη «περιοδεία» μου στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στο σοκαριστικό πρωτοσέλιδο της «επίσημης» προπαγανδιστικής εφημερίδας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα βδελυρά «Νέα».
Το πρωτοσέλιδο λοιπόν των «Νέων», μας ανακοινώνει επισήμως πως όλοι οι αριθμοί που μας έχουν δώσει εδώ και πολλά χρόνια, καταργούνται. Αριθμός Ταυτότητας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης κλπ κλπ. Πάνε αυτοί, σε λίγο καιρό θα αποτελούν πλέον…παρελθόν. Έρχεται ο Ένας Αριθμός. Ό μοναδικός αριθμός για τον κάθε πολίτη της Γής. Αυτό ακριβώς που μας προείπε η «Αποκάλυψη» του Ιωάννη και όλοι όσοι Άγιοι Γέροντες έζησαν τα τελευταία χρόνια και μέχρι πρόσφατα. Άγιος Παΐσιος, Άγιος Εφραίμ, Άγιος Ιωσήφ Βατοπεδινός, Άγιος Πορφύριος… Και ακόμη πιο ειδικά, ο μέγιστος Κοσμάς ο Αιτωλός, η μεγάλη αυτή μορφή του Γένους, ο Άγιος και Μέγας Δάσκαλος μας. 
Ο πατρο-Κοσμάς είχε πεί: «Θα σας δώσουν έναν αριθμό και ένα βούλωμα. Να μην το πάρετε. Γιατί και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείτε θα σας βρούν»…Τι χρείαν άλλων μαρτύρων έχομεν;
Τι λένε λοιπόν τα «Νέα»; Ότι…ετοιμάζεται …επανάσταση στις συναλλαγές με το Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα! Θα χρησιμοποιούμε μια κάρτα με ενσωματωμένο τσίπ, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλα τα προσωπικά στοιχεία μας! Θα είναι διαθέσιμη ΚΑΙ σε εφαρμογή στο κινητό μας και…ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ»!!!
Τι δεν καταλάβατε συνέλληνες; Πόσο πιο ξεκάθαροι να γίνουν οι…άνθρωποι; Δεν καταλάβατε ότι …βιάζονται, βιάζονται πάρα πολύ;
Τελικά, δεν είμαστε καθόλου μακρυά, όπως νομίζαμε. Είμαστε…στο παραπέντε πλέον! Εμβόλιο mRNA, αλλαγή του DNA μας, καταγραφή μέσω του εμβολιασμού μας στα Μητρώα Υγείας του Πολίτη και κωδικοποίηση των προσωπικών μας δεδομένων και τέλος…ο αριθμός. Ο Αριθμός Μας! Ο Αριθμός που θα αποτελεί τον έναν και μοναδικό μας φάκελο, όπου εκεί θα καταχωρούνται τα πάντα όλα που μας αφορούν. Όνομα, επίθετο, φύλο, ηλικία, στοιχεία της υγείας μας, πού μένουμε, ποιά χώρα, που δουλεύουμε, τραπεζικό λογαριασμό, φορολογικό μητρώο. Και όλα αυτά, ορατά σε οποιαδήποτε χώρα βρεθούμε! Η οποιαδήποτε υπηρεσία του πλανήτη, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει πρόσβαση σε όλα αυτά, μέσω ενός παγκόσμιου συστήματος Αποθήκευσης ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Και όλα αυτά μέσα στη Νέα Ταυτότητα που θα μας δώσουν σύντομα. Πολύ σύντομα. Η ίδια η ΕΕ το επιτάσσει. Και όλα θα γίνουν πρίν τελειώσουν οι εμβολιασμοί. Γι’ αυτό μας πιέζουν. Γι αυτό λύσσαξαν.
Ο Αριθμός του Πολίτη… ο Αριθμός του Θηρίου… Το Σφράγισμα! Το προφητευόμενο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, που θα είναι και το τελικό στάδιο της αιώνιας αιχμαλωσίας μας στο Κακό…
Τετέλεσται λοιπόν;
Οχι! Ασφαλέστατα ΟΧΙ!
Αντιθέτως! ΤΩΡΑ αρχίζει ο Αγώνας!
Επισκεφθείτε τώρα όλοι την ιστοσελίδα “globalcitizenyear.org” για να ενημερωθείτε όλοι το τι σημαίνει αυτός ο όρος. Μάθετε όλοι και ενημερωθείτε. Και ενημερώσετε τους γύρω σας, φίλους, γνωστούς, δικούς σας ανθρώπους.
Μην πλησιάσετε καν το εμβολιαστικό κέντρο όπου σχεδιάσατε να πάτε για εμβολιασμό, υποκύπτοντας στις πιέσεις των πάντων. Εαν πάτε εκεί, δεν θα εμβολιαστείτε απλά. Θα καταγραφείτε αμέσως στα Μητρώα του Παγκόσμιου Πολίτη και το DNA σας θα καταγραφεί ως …ιδιοκτησία πλέον της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα έρθει μέχρι το 2030, σύμφωνα με την γνωστή Ατζέντα. Όλα αυτά τα δεδομένα θα καταγραφούν σε εκείνο το μικροτσίπ που θα έχει η Νέα Ταυτότητα ή στο κινητό σας τηλέφωνο όταν θα κατεβάσετε την εφαρμογή.
Τρέμω πλέον σύγκορμος καθώς γράφω αυτό το βιαστικό μου σημείωμα.
Έλληνες! Η ώρα ήρθε!
Ο Θεός «σφύριξε» την έναρξη του Μεγάλου Αγώνα. Αυτός ο Αγώνας πλέον δεν θα είναι απλά για την ελευθερία μας. Θα είναι για τη ζωή μας! Τόσο σε αυτή τη ζωή, όσο κυρίως για την Αιώνια!
Αν υποκύψουμε ΤΩΡΑ, απλά χαθήκαμε! Χαθήκαμε ως άνθρωποι και ως ψυχές. αν δεν υποκύψουμε και ομολογήσουμε ΠΙΣΤΗ, θα μαρτυρήσουμε και θα σωθούμε! Θα σώσουμε τον εαυτό μας, τη ψυχές μας, το είναι μας.
Αυτά τα ανελέητα κτήνη, δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτε. Η Συνάντηση στο Νταβός το 2019 και το 2020 που έλαβε χώρα, έδειξε τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούνε ούτως ώστε η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 να ολοκληρωθεί αυτό το έτος, όχι αργότερα.
Βιάζονται πάρα πολύ, γιατί φοβούνται. Φοβούνται την μαζική αντίδραση μας. Φοβούνται τον Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο, φοβούνται τον ελεύθερο Παγκόσμιο Πολίτη, που δεν θα υποκύψει!
Παντού λαμβάνουν χώρα συγκεντρώσεις Πολιτών. Ιδίως εδώ στο Σύδνεϊ τούτες τις ώρες, γίνεται μεγάλη μάχη. Πολίτες εναντίον Αστυνομικών, Πολίτες εναντίον στρατιωτών, πολίτες εναντίον των Κυβερνώντων. Η Αυστραλία πιθανόν να είναι η πρώτη χώρα που θα εφαρμοστεί το πείραμα του Global Citizenship, με τον φονικό αριθμό και μετά να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες. Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στους σχεδιασμούς της Οργάνωσης Gavi, The Vaccine Alliance, το άντρο της συμμαχίας του Μπίλ Γκέιτς, των φαρμακοβιομηχάνων και όλων των υπολοίπων Παγκόσμιων Οργανισμών που το υποστηρίζουν. Δείτε τους υποστηρικΤές τους και φρίξετε!
Θα προσπαθήσω να …δηλώνω πιο συχνά τη παρουσία μου εδώ. Αν δείτε ότι δεν …εμφανίζομαι, σημαίνει ότι …κρΥφτηκα στα ενδότερα της χώρας και θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ. Σοβαρολογώ.
Προετοιμαστείτε ΟΛΟΙ! Δεν έχουμε καιρό άλλο! Πάτε όλοι στις εκκλησίες, γεμίστε τες! Αν δεν σας αφήνουν μέσα, μείνετε ΕΞΩ και γονατίσετε μπροστά στο Θεό να μας δώσει κουράγιο! Προσευχηθείτε ΟΛΟΙ για το Γένος, τη πατρίδα και όλο τον κόσμο!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!
Δεν θα πω τίποτε άλλο. Αν είμαι καλά τις επόμενες μέρες, θα κάνω και μια ανάλυση των συμβάντων, να δούμε και πού βρισκόμαστε και κυρίως, να δούμε και την Γεωπολιτική η οποία μας αφορά άμεσα. Ελπίζω να βγούν αληθινοί οι Άγιοι μας και να τους προλάβει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η μεγάλη αυτή ανθρωποσφαγή που θα φέρει πιο κοντά τη λευτεριά μας. Κι όποιος επιζήσει από αυτή, θα είναι πεντακάθαρος από όλα.
Εί ο Θεός μεθ’ ημών, ΟΥΔΕΙΣ καθ΄ημών!
Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…