ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : «Η Παγκόσμια Συνωμοσία του Τρόμου» Κεφάλαιο Τρίτο Το αναπάντεχο “μήνυμα”, οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 7 Αυγ 2021 - 8:36
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

… Γεωργίας» και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Το περίφημο “Τάγμα των Illuminati” που ίδρυσε ο Άνταμ Βάϊσχάουπτ το 1776, δεκατρία μόλις χρόνια νωρίτερα από το ξέσπασμα της Γαλλικής Επανάστασης, υπήρξε αναμφισβήτητα ο φάρος, αλλά και το αίτιο για την επανάσταση αυτή και τις συνέπειες της.

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

«Οι Πεφωτισμένοι», όπως αποκαλούσε τους συνοδοιπόρους του ο Βάϊσχάουπτ, μετά την Γαλλική Επανάσταση και τις διώξεις που εξαπέλυσε εναντίον τους τόσο το Βατικανό, όσο και οι άλλες μοναρχίες της Ευρώπης, αναγκάστηκαν να … σκορπιστούν παντού στον πλανήτη. Ένα μέρος αυτών, και σε αγαστή συνεργασία με την τραπεζική ελίτ που αποτελούσαν κυρίως δύο οικογένειες της Ευρώπης, οι Ρόθτσάιλντ και οι Ροκεφέλλερ, μετακομίζουν στον Νέο Κόσμο, στις νεοσύστατες τότε ΗΠΑ, για να στήσουν εκεί το «ορμητήριο» τους  και να αναπτύξουν τις ιδέες και τα σχέδια που είχαν για όλη την Ανθρωπότητα…

Μετά από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 1980, στην πολιτεία της Γεωργίας των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην κομητεία Έλμπεργκ, ξαφνικά και χωρίς καμμιά προηγούμενη «ειδοποίηση» ή ενημέρωση από κυβερνητικούς παράγοντες, βρέθηκε ανεγερμένη μια σειρά από… γιγάντιες πέτρινες πλάκες βασισμένες στο σχέδιο και τη μορφή των πέτρινων στύλων του Στόουνχέντζ, οι οποίες και ονομάστηκαν «Γεωργίας ηγησίλιθοι» ή πιο γνωστοί ως «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (Georgia Guidestones) οι οποίες είχαν επάνω κάποιες επιγραφές «εν είδει μηνύματος» σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες και μία σύγχρονη: Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά (Ινδικά), Αιγυπτιακά (ιερογλυφικά), Βαβυλωνιακά (αρχαία γλώσσα της Μεσοποταμίας που μιλούσαν οι Βαβυλώνιοι και οι Ασσύριοι) και φυσικά Αγγλικά. Οι γλώσσες αυτές δεν αποτέλεσαν τυχαία επιλογή. Διότι οι τέσσερις πρώτες από αυτές, αποτελούν τον θεμέλιο λίθο του ανθρώπινου πολιτισμού. Και μαζί με την Αγγλική, συμπληρώνουν την πορεία της Ανθρωπότητας ανά τους αιώνες. Ειδικά δε τα Αρχαία Ελληνικά, ήταν η πρώτη γλώσσα που κατέστη «Διεθνής» και γλώσσα του πολιτισμού και της διανόησης, τόσο στην Ελληνιστική Περίοδο του τότε γνωστού κόσμου, όσο και στους Ρωμαϊκούς και Βυζαντινούς Χρόνους. Η δεύτερη διεθνής γλώσσα θεωρείται η Αγγλική πλέον, η οποία επικράτησε της Γαλλικής στο δεύτερο μισό του 20ού Αιώνα.

Πώς όμως και με ποιόν τρόπο «ξεφύτρωσαν» αυτές οι πλάκες;

Ουδείς γνωρίζει επί τη κυριολεξία. Μόνο κάποια σκόρπια στοιχεία γνωρίζουμε κι αυτά μέσα από πληροφορίες που έφτασαν στ’ αυτιά ιδιωτών. Και αυτές οι πληροφορίες συνοψίζονται στο πρόσωπο ενός «περίεργου» τύπου, αρκετά εύπορου όπως φαινόταν (γιατί για να αγοράσει κάποιος ένα κομμάτι γής στο κέντρο μιας πρωτεύουσας πολιτείας των ΗΠΑ και να αναγείρει μέσα σε αυτό το κομμάτι ένα κυριολεκτικά επιβλητικό μνημείο, μόνο φτωχός και ασήμαντος δεν ήταν), ο οποίος ουδέποτε αποκάλυψε το αληθινό του όνομα σε κανέναν, παρά συστήνονταν μόνο με το ψευδώνυμο R.J. Christian, δηλαδή…τρέχα γύρευε. Αυτός ο τύπος παρουσιάστηκε μια μέρα του έτους 1978 (ακριβή ημερομηνία δεν γνωρίζουμε επισήμως) στην εταιρία φινιρίσματος γρανίτη «Elberton» και συζήτησε με τους υπέυθυνους την ανέγερση ενός μνημείου, το οποίο θα γνωστοποιούσε στην Ανθρωπότητα ένα…πολύ σημαντικό ΜΗΝΥΜΑ. Ως απάντηση δε στο ερώτημα του μάνατζερ της εταιρίας για το «ποιός είναι» στην πραγματικότητα, ο «Christian» ανέφερε ότι «εκπροσωπεί μια ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που ήθελαν να προσφέρουν στην… Ανθρωπότητα!»

Και μόνο από το γεγονός αυτής ακριβώς της απάντησης, αυτομάτως μας κάνει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για…δουλειά των «Πεφωτισμένων». Μόνο μια τέτοια «Σέχτα» η οποία καλύπτεται από πέπλο μυστικοπάθειας, απροσδιοριστίας και σύγχυσης, θα μπορούσε να συμπεριφερθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ειδικά σήμερα, που ορισμένες από τις… συμβουλές και προτροπές του μηνύματος που αναγράφεται στις πλάκες αυτές, είναι απτή πραγματικότητα.

Το «μήνυμα» λοιπόν που ήθελε να στείλει ο «μυστήριος» κύριος Christian και που αναγράφεται στις πλάκες αυτές είναι το εξής:

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.

Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.

Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.

Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για την φύση – Αφήστε χώρο για την φύση.

Με μια απλή ανάγνωση, οι συμβουλές αυτές φαίνονται απόλυτα φυσιολογικές, μιας και την εποχή εκείνη κατά την οποία και ανεγέρθη το μνημείο αυτό, η Ανθρωπότητα βρισκόταν υπό τον πυρετό της άκρατης ανάπτυξης, με τη βιομηχανία να βρίσκεται στο ζενίθ της παραγωγής προκαλώντας εστίες μόλυνσης παντού, η κούρσα των πυρηνικών όπλων σε απόλυτη έξαρση, οι τοπικοί πόλεμοι επίσης σε έξαρση λόγω των διαφορών που είχαν μεταξύ τους οι δύο τότε υπερδυνάμεις, η έλλειψη δημοκρατίας σε πολλές χώρες του πλανήτη (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) κλπ. Δείχνει λοιπόν το μήνυμα αυτό, μια εικόνα ανθρωπιάς, που δύσκολα την εποχή εκείνη αντίκριζε κανείς μέσα στις μεγαλουπόλεις και στον άκρατο και επιθετικό καπιταλισμό χωρίς ανθρώπινο πρόσημο. Αντιθέτως, σήμερα, μέσα από το πλαίσιο της παράνοιας σχετικά με την υποτιθέμενη “κλιματική αλλαγή” η οποία και επί της ουσίας δεν οφείλεται στις δραστηριότητες του ανθρώπου, οι οποίες είναι μεν βλαβερές για το περιβάλλον αλλά όχι στο βαθμό που να καταστήσει τη Φύση ως περίπου…ετοιμοθάνατη, αντιλαμβανόμεθα ότι ακολουθείται σχεδόν κατά γράμμα, η συμβουλευτική παραίνεση των πλακών της Γεωργίας. Αυτό όμως που προκαλούσε και εξακολουθεί να προκαλεί «τρόμο», ήταν η…πρώτη συμβουλή, η οποία έχει να κάνει με τη…πάση θυσία «διατήρηση του ανθρώπινου πληθυσμού» στα …500 εκατομμύρια! Με ποιόν ακριβώς τρόπο θα μπορούσε αυτός ο πληθυσμός να τιθασευτεί, μιας και ήδη οι μεγάλες ασιατικές χώρες, όπως η Ινδία και η Κίνα, είχαν ήδη διαβεί το κατώφλι του ενός δις σε πληθυσμό;

Για να έρθουμε στο σήμερα, αν υποθέσει κανείς ότι ο σημερινός πληθυσμός του πλανήτη κυμαίνεται μεταξύ 7,8 δις και 8,2 δις ανθρώπινες ψυχές, τα 500 εκατομμύρια στα οποία αναφέρεται ο «μυστήριος κύριος Christian», δεν αποτελούν παρά το …5% του σημερινού πληθυσμού! Άρα λοιπόν, θα πρέπει να «εξολοθρευτεί» το υπόλοιπο 95%; Και με ποιόν τρόπο;  Μήπως με πυρηνικές επιθέσεις;

Δεν συμφέρει σε κανέναν κάτι τέτοιο, λόγω του ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό όσον αφορά τον θάνατο του 95% του πληθυσμού, αλλά το κόστος τεράστιο, μιας και η Γη θα καταστραφεί εντελώς και η πλήρης ανάνηψη της θα συμβεί μετά απο 30.000 χρόνια.

Μήπως…μέσω κάποιας ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, ακίνδυνης για τους «Πεφωτισμένους» και  για όσους επιλέξουν αυτοί ότι πρέπει να επιζήσουν, θανατηφόρας όμως για τους υπόλοιπους; 

Πρακτική σκέψη, αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα, μιας και θα υπάρξει άμεση ανάγκη από εργατικό δυναμικό, το οποίο είναι απαραίτητο για την διατήρηση της οικονομίας του πλανήτη.

Υπάρχει όμως και μια καλύτερη ιδέα, που μπορεί να φέρει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με τις δύο προηγούμενες. Μια …μίξη ας πούμε των δύο προηγούμενων σε μία τρίτη ιδέα. Η οποία θα μπορούσε να είναι η εξής:

Ένα ξέσπασμα μιας …πανδημίας, η οποία επί της ουσίας να είναι ΑΚΙΝΔΥΝΗ, αλλά να «πλασαριστεί» εντέχνως ως…επικίνδυνη και θανατηφόρα. Και με το αίτιο αυτής της αμφιλεγόμενης πανδημίας, να παρουσιαστεί ώς μοναδική ασπίδα μια ομάδα…εμβολίων, που αντί να θεραπεύουν, θα σκοτώνουν. Όχι ακαριαία, αλλά σε βάθος χρόνου. 

Και πώς θα μπορούσε να προωθηθεί μια τέτοια κατάσταση; Μα φυσικά μέσω μιας οργανωμένης και επιστημονικώς στοχευμένης προπαγάνδας, μέσω των απόλυτα ελεγχόμενων ΜΜΕ, τα οποία θα βρίσκονται με τη σειρά τους υπό τον απόλυτο έλεγχο των ήδη ελεγχόμενων κυβερνήσεων (όσον αφορά τον Δυτικό Κόσμο) με την συνεπικουρία «εξαγορασμένων» επιστημόνων οι οποίοι θα προωθούν το εμβόλιο ως τη ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

Πιο απλά, δεν θα μπορούσα να το περιγράψω και να το καταθέσω. Αυτή όπως φαίνεται, είναι η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ στο ζήτημα που έθεσαν ως πρώτη πρώτη προϋπόθεση για την … επιβίωση του πλανήτη οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας. Και σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία διαθέτουμε ως τώρα, ο ε μ π ν ε υ σ τ ή ς κ α ι στοιχειοθέτης αυτής της

λύσης, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι άλλος από τον Μπίλ Γκέιτς, ιδρυτή και απόλυτο αφεντικό του ιδρύματος «Μπίλ και Μπελίντα Γκέιτς» το οποίο ασχολείται με έρευνες στη βιοϊατρική και μεγάλο χορηγό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. 

Ο ίδιος άλλως τε, θεωρεί τον εαυτό του περίπου ως …πεφωτισμένο, άρα γιατί να μην είναι ήδη και μέλος της Σέχτας των «Πεφωτισμένων»;

Προς Θεού, δεν …συνωμοσιολογώ! Απλά κάνω λογικές σκέψεις και καταλήγω σε επίσης λογικά, συμπεράσματα. Άλλως τε, προς απογοήτευση ορισμένων «εκσυγχρονιστών», το Τάγμα των «Πεφωτισμένων» δεν είναι ούτε μύθος, ούτε φήμη, ούτε κατασκεύασμα ανθρώπινης νόησης. Είναι ΚΑΙ πραγματικό γεγονός η ίδρυσή του τον 18ο αιώνα, είναι ΚΑΙ γνωστός από τα ιστορικά δρώμενα ο ιδρυτής του αλλά ΚΑΙ γνωστή στους ιστορικούς η δράση του. Και πάρα πολλές φορές μας έχουν «δηλώσει» την παρουσία τους, τόσο μέσα από τα διάφορα σύμβολα που χρησιμοποιούν, όσο και από τα…διάφορα μηνύματα που μας στέλνουν κατά καιρούς. Γνωρίζουμε επίσης, πάρα πολύ καλά το έργο τους. Το μόνο που ΔΕΝ γνωρίζουμε επί τη βάσει πραγματικών στοιχείων, είναι το ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ (τότε) και ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ σήμερα.

Ας πάμε παρακάτω και ας δούμε, το τι ακριβώς είναι τα περίφημα εμβόλια. Κατά τον κύριο Κούβελα, τα εμβόλια αυτά δεν μπορούν να καταταχθούν στην κατηγορία «εμβόλια», αλλά στην κατηγορία «Φάρμακα». Διότι ούτε προστατεύουν αποτελεσματικά τον άνθρωπο από το να νοσήσει, ούτε δημιουργούν αυτό ακριβώς για το οποίο σχεδιάστηκαν όλα τα προηγούμενα εμβόλια, δηλαδή την ανοσία ή όπως λέγεται συνήθως, το τείχος ανοσίας.

Τι κάνουν ακριβώς;

Δημιουργούν αντισώματα μέσω ενός μηχανισμού που ονομάζουμε mRNA, δηλαδή ενός ΤΕΧΝΙΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ που ωθεί τον ανθρώπινο μηχανισμό του ανοσοποιητικού συστήματος, να παράξει ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ με βάση μια πρωτεΐνη πάνω στην οποία είναι κατασκευασμένος ο κορωνοϊός  Covid-19 μέσω της «αποστολής ειδικών μηνυμάτων στο ανθρώπινο DNA με στόχο την απομόνωση του ιού και την καταστροφή του.

Εδώ όμως είναι και το σημείο «ζέσης», που λένε και οι Φυσικοί.

Διότι, έτσι όπως ακριβώς δρούν, δεν μπορούν να καταταγούν στην κατηγορία «πρόληψη», αλλά στη κατηγορία «θεραπεία». Δεν θωρακίζουν τον οργανισμό, αλλά απλά τον «βοηθούν» στην αντιμετώπιση της νόσου. Ακριβώς τον ίδιο ρόλο παίζουν και τα άλλα διάφορα εμβόλια για τον ιό της εποχικής γρίππης, τα οποία, όπως ισχυρίζεται ο Μοντανιέ και ο Ραούλ, καλύπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ και την περίπτωση του Covid-19.

Μ’ άλλα λόγια, είναι μια μέθοδος ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και όχι ΠΡΟΛΗΨΗΣ. Ο εμβολιασμένος ΚΑΙ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ (σε ορισμένες περιπτώσεις), εάν και εφ’ όσον ο οργανισμός του δεν παράξει τα απαιτούμενα αντισώματα και δεν οπλιστεί με επιμέρους θεραπευτικές μεθόδους, όπως π.χ. η χορήγηση βιταμινών D3 και C, ψευδαργύρου και μαγνησίου ή ελαιοεβροπαΐνης.

Τα εμβόλια αυτά, δημιουργήθηκαν εντελώς βιαστικά, όχι για να προστατέψουν τους νέους, τους υγιείς ανθρώπους, αλλά τους ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ με χαμηλό δείκτη ανοσοποιητικού συστήματος και τις ευπαθείς ομάδες ανθρώπων, δηλαδή όσους πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα ή από καρδιοπάθειες ή από νεοπλασίες (όλες τις μορφές καρκίνου). Ηλικιωμένοι θεωρούνται όλοι όσοι βρίσκονται στην ηλικιακή περίοδο άνω των 65 ετών.

Άρα λοιπόν, τα σκευάσματα αυτά, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ από την ασθένεια.  Ο άνθρωπος νοσεί, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Το «μότο» τους απλά είναι ότι ο ασθενής περνάει τη νόσο ωσάν ένα απλό κρυολόγημα, αλλά κι αυτό ακόμη είναι αμφισβητούμενο.

Ας δούμε τώρα τι λένε επ’ αυτού οι κορυφαίοι επιστήμονες που πραγματικά τιμούν τόσο την επιστήμη που υπηρετούν, όσο και τον Άνθρωπο. Και προπαντός τιμούν την ίδια την αξιοπρέπεια τους και την ηθική τους υπόσταση.

Ο Λύκ Μοντανιέ στις συνεντεύξεις που δίνει, επιμένει πως ένας εμβολιασμός με τέτοιου είδους σκευάσματα που δεν έχουν αξιολογηθεί επαρκώς, είναι μοιραίο στο να προκαλούν παρενέργειες. Ο Μοντανιέ τοποθετεί την πρόκληση παρενεργειών έπειτα από χορήγηση εμβολίου mRNA σε ηλικίες κάτω των 60, λόγω του ότι οι νεότερες ηλικιακά ομάδες που κατά συνθήκη είναι υγιείς οργανισμοί και κατά συνέπεια απολύτως ανθεκτικοί στους ιούς, το εμβόλιο «βραχυκυκλώνει» το ανοσοποιητικό τους σύστημα και προκαλεί διαφόρων μορφών παθήσεις, όπως μυοκαρδίτιδες, θρομβώσεις, ακόμη και νεοπλασίες ή αυτοάνοσα. Αυτά μπορεί να εμφανιστούν άμεσα, δηλαδή αμέσως μετά τη χορήγηση του εμβολίου ή έμμεσα, δηλαδή εις βάθος χρόνου. Οι παρενέργειες που έχουν διαπιστωθεί μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, πράγματι αφορούν μυοκαρδιοπάθειες και θρομβώσεις σε πάρα πολλούς νέους ανθρώπους, οι οποίες προκάλεσαν και τον θάνατο τους. Επομένως, ο Μοντανιέ δικαιώνεται.

Ένας άλλος μεγάλος επιστήμονας, ο Sucharit Bhakdi, κορυφαίος επιστήμονας, που έχει συνεισφέρει στην επιστήμη με σημαντικές ανακαλύψεις και έρευνες για την Ελονοσία και τον Δάγκειο πυρετό, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg University Mainz, και που έχει διδάξει περισσότερους από 12.000 γιατρούς. Έχει ειδικότητα στην Μικροβιολογία, Ιολογία, Ανοσολογία, Επιδημιολογία – Λοιμωξιολογία και είναι διεθνούς αναγνωρισιμότητας και από τους σημαντικότερους επιστήμονες του κλάδου του, όχι μόνο ισχυρίζεται ακριβώς τα ίδια με αυτά που ισχυρίζεται και ο Μοντανιέ, αλλά προχωρεί και πέρα από αυτά, ισχυριζόμενος ότι η τεχνητή αυτή επιδημία έχει εργαλειοποιηθεί πολιτικά από όλες τις δυτικές κυβερνήσεις ακριβώς για να πραγματοποιηθεί η θεωρία περί της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», της θεωρίας δηλαδή των Κάρλ Σβάμπ και Τιερρί Μαλλερέτ. Η συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θες/νίκης «Focus FM» και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, αναδεικνύει το πρόβλημα σε όλη του τη διάσταση, στηλιτεύει τον ρόλο του «αναγκαστικού» εμβολιασμού για όλες τις ηλικίες και όχι μόνο για τις ομάδες των ηλικιωμένων και των ευπαθών όπως θα έπρεπε, στήνει στον τοίχο τους πάντες, πολιτικούς και επιστήμονες που συμμετέχουν στην όλη βρόμικη ιστορία έναντι σημαντικών χρηματικών ανταλλαγμάτων και κατ’ επέκταση τους καθιστά ενόχους ως προς το ζήτημα αντιμετώπισης της πανδημίας και εν γένει, θεωρεί πως η παρούσα κατάσταση είναι προϊόν μιας πρόβας εγκαθίδρυσης ενός νέου συστήματος διακυβέρνησης που βασίζεται στον Φασισμό και τον Σταλινισμό. Και είπαμε, ο συγκεκριμένος επιστήμονας θεωρείται κορυφαίος στην επιστημονική κοινότητα και επομένως ό,τι βγαίνει απ’ το στόμα του, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Η συνέντευξη έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα τη βρείτε εδώ.

Η εκδοχή όμως που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, έρχεται από τον τέως αντιπρόεδρο της Pfizer/BioNtech, της εταιρίας δηλαδή που παράγει το γνωστό εμβόλιο mRNA, καθηγητή Mike Yeadon, επικεφαλής Επιστήμονα για τις Αλλεργικές αντιδράσεις και τις Αναπνευστικές παθήσεις. Ο λόγος του είναι άκρως διαφωτιστικός, τόσο για την μεθοδολογία των εμβολίων, όσο και για τις άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία παρενέργειες του.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας θεμελιώδης παράγων σε αυτήν την επιδημία που να έχει εκπροσωπηθεί σωστά», λέει ο εμπειρότατος αυτός καθηγητής. «Και είναι προφανές αυτό σε έμπειρους επιστήμονες όπως σε μένα ας πούμε. Κι όσες φορές έχω μιλήσει γι αυτό με πολλούς από τους συναδέλφους μου, όλοι συμφωνούν μαζί μου. Άρα, δεν είμαι εγώ ένα ασυνήθιστο άτομο που σκέφτεται έτσι. Το μόνο ασυνήθιστο στην όλη υπόθεση, είναι ότι έχω βγεί και το λέω και ξέρω πολύ καλά τις συνέπειες».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer μ’ άλλα λόγια, μας λέει στην αρχή της συνέντευξής του ότι λίγο πολύ ξέρει ότι αυτά που θα αποκαλύψει, είναι ιδιαίτερα βαρύνουσας σημασίας και ως εκ τούτου, γνωρίζει τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την μετέπειτα πορεία της καριέρας του. Και συνεχίζει:

«Θα πίστευε κανείς ότι οι κατασκευαστές εμβολίων θα πρέπει να έχουν κάνει την απαραίτητη μελέτη ώστε να ελέγξουν άν τα στελέχη του νεκρού ιού που έχουν αναμειχθεί με ανθρώπινα κύτταρα μέσω εμβολίων γονιδιακού τύπου θα ήταν επιβλαβής κατάσταση αλλά μου φαίνεται… μάλλον μπορώ να υποθέσω πως τους…ξέφυγε να το ψάξουν». Και συνεχίζει ο καθηγητής με τη ρητορική ερώτηση απευθυνόμενος στους ήδη πρώην εργοδότες του: «Μπορείτε να σκεφτείτε μια καλή, αθώα εξήγηση γιατί να θέλατε να δώσετε ένα εγκεκριμένο γονιδιακού τύπου εμβόλιο ΜΟΝΟ για πειραματική χρήση σε εκατομμύρια…δισεκατομμύρια θα έλεγα ανθρώπους που ΔΕΝ πεθαίνουν αν κολλήσουν ή άν νοσήσουν από αυτόν τον ιό; Η απάντηση είναι ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!»

Κι έχει απόλυτο δίκιο.

Ο Mike Yeadon στη συνέχεια της συνέντευξης του, είναι πραγματικός ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ. Εξηγεί επ’ ακριβώς το γιατί ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να παρασκευάζουν νέα εμβόλια για τις μεταλλάξεις του ιού, οι οποίες προήλθαν επειδή συνέβη κατά πρώτον ΜΑΖΙΚΟΣ εμβολιασμός εν καιρώ έκρηξης της πανδημίας και κατά δεύτερον από την τάση όλων των ιών και ειδικά των ΚΟΡΩΝΟΪΩΝ να μεταλλάσσονται σε κάθε κύμα επιθέσεως τους και ακόμη πιο ειδικά, όταν βρίσκουν μπροστά τους ΥΓΙΕΙΣ ανθρώπους. Και αναρωτιέται ευλόγως: «Τι είναι τέλος πάντων αυτό που παρασκευάζουν; Ειλικρινά δεν ξέρω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά είμαι πραγματικά τρομοκρατημένος. Και είμαι τρομοκρατημένος, όχι γιατί απειλείται η υγεία μου και υγεία όλων μας, αλλά γιατί το θέμα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ. Απειλείται η ίδια η Δημοκρατία μας, η Ελευθερία μας και η φυσιολογική ζωή μας…»

Την άκρως αυτή ενδιαφέρουσα συνέντευξη του, μπορείτε να την δείτε εδώ και επειδή πρόκειται για κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα του πρώην αντιπροέδρου της εταιρίας που πουλάει αυτή τη στιγμή τα περισσότερα εμβόλια στην (γερμανική) Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιλαμβάνεστε ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ τη νήματα και ΓΙΑΤΙ ειδικά η χώρα μας, βρίσκεται ίσως στον πιό επικίνδυνο κλοιό που έχει βρεθεί ποτέ στην τρισένδοξη ιστορία της…

Αλλά το μεγάλο «χτύπημα» για τα σχέδια των Νεοταξιτών, έρχεται από τον εφευρέτη του βιομηχανισμού θεραπειών mRNA καθηγητή Ρόμπερτ Μαλόουν, σε συνέντευξη που έδωσε στο Fox News πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου 2021 (η συνέντευξη εδώ), ο οποίος κυριολεκτικά πυροβολεί τόσο την κυβέρνηση Μπάϊντεν των ΗΠΑ, όσο και όλες τις δυτικές κυβερνήσεις που ακολουθούν κατά γράμμα τις επιταγές των Νεοταξιτών και του ΠΟΥ σχετικά κυρίως με τον εμβολιασμό σε νεαρές ηλικιακές ομάδες. Τη συνέντευξη του παρακολούθησαν περί τα 5 εκατομμύρια τηλεθεατές συνολικά (μόνο στο YouTube στο επίσημο κανάλι της Fox η συνέντευξη είχε 895.670 «κλίκ»), οπότε μπορεί κανείς να φανταστεί το τι συνέβη στην κοινωνία των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Ο Μαλόουν, ισχυρίζεται ότι «δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχετικά με τους κινδύνους για τους έφηβους και τους νεαρούς ενήλικες» και δεν πιστεύει ότι πρέπει οι συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες να ωθούνται σε εμβολιασμό.

«Δεν νομίζω ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων σε αυτή την ηλικιακή ομάδα», δήλωσε αναφερόμενος σε άτομα ηλικίας 18 έως 22 ετών, προσθέτοντας πως «δυστυχώς δεν έχει γίνει επαρκής ανάλυση κινδύνου-οφέλους».

«Ανησυχώ επειδή ξέρω ότι υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα. Και έτσι, είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν εάν θα δεχτούν εμβόλια ή όχι, ειδικά επειδή αυτά είναι πειραματικά εμβόλια», σημείωσε ο Μαλόουν.

Να σημειώσω εδώ, ότι ο εφευρέτης των mRNA εμβολίων μοιράστηκε τις ανησυχίες του, την ίδια μέρα που μια συμβουλευτική ομάδα του CDC ανέφερε ότι υπάρχει «πιθανή σύνδεση» σε περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, που έχουν εμβολιαστεί με τα σκευάσματα Pfizer/BioNTech και Moderna.

Αν λοιπόν, τόσο ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την εφαρμογή της τεχνολογίας mRNA, όσο και ο ίδιος ο τέως Αντιπρόεδρος της Pfizer/BioNtech προβαίνουν σε τέτοιου είδους δηλώσεις και αποκαλύψεις και αγνοούνται παντελώς από όλους, κυβερνήσεις και ΠΟΥ, τότε εμείς τι θα πρέπει να συμπεράνουμε; Ότι η τακτική που ακολουθείται από τις κυβερνήσεις παγκοσμίως είναι απλώς «ένα λάθος» που αν διορθωθεί θα εκθέσει τις κυβερνήσεις και τους συνεργαζόμενους με αυτές «επιστήμονες» ή ότι…ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Τις υποψίες δε όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων, ενισχύουν ακόμη περισσότερο και οι μη καταγεγραμμένες παρενέργειες (πράγμα όχι και τόσο περίεργο, μιας και έχουμε κυβέρνηση απατεώνων, καταχραστών δημοσίου χρήματος και νεοφιλελεύθερων Φασιστών) των εμβολίων. Το κακό όμως (για τους κυβερνώντες) ή το καλό (για τους Έλληνες πολίτες), είναι ότι οι υπηρεσίες Υγιεινής της ΕΕ, ως ανεξάρτητες τέτοιες, κάνουν πολύ σωστά τη δουλειά τους και  μέσω της συλλογής στοιχείων και δεδομένων, ενημερώνουν με τη σειρά τους όλους τους ενδιαφερόμενους, πολιτικούς ή επιστημονικούς παράγοντες και φυσικά και την κοινωνία. Σύμφωνα λοιπόν με έκθεση της Ολλανδικής Υγειονομικής Υπηρεσίας προκύπτει πλέον ευθέως ότι υπάρχουν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και ΘΑΝΑΤΟΙ όχι μόνο από αυτά της AstraZeneca και της Pfizer, αλλά και από αυτά της Moderna και της Johnson & Johnson. Δηλαδή και από τα 4 εμβόλια που χρησιμοποιούνται στον γενικό εμβολιασμό σε όλη την ΕΕ και φυσικά και στην Ελλάδα. Κι επειδή λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση αυτή, υπάρχει μια σύγκριση μεταξύ Ολλανδίας και Ελλάδας, δύο χώρες δηλαδή που χρησιμοποιούν και τα 4 εμβόλια, η οποία εγείρει πολλά ερωτηματικά. Και μάλιστα αυτές οι δύο χώρες, έχουν ένα παραπλήσιο ποσοστό εμβολιασμών, δηλαδή στην Ελλάδα το ποσοστό είναι 28,4%, ενώ στην Ολλανδία το αντίστοιχο ποσοστό είναι 27,6. Η διαφορά είναι απειροελάχιστη. Ο αριθμός των παρενεργειών που έχει δηλωθεί για τα εμβόλια Pfizer στην Ολλανδία, είναι 30.347 ενώ στην Ελλάδα για τα ίδια εμβόλια ο αριθμός που έχει δηλωθεί από τις ελληνικές υγειονομικές υπηρεσίες, είναι μόλις 2.288(!), δηλαδή…13 φορές λιγότερες απ’ ό,τι στην Ολλανδία! Για τα εμβόλια της AstraZeneca, στην Ολλανδία έχουν δηλωθεί 32.947 περιπτώσεις παρενενεργειών, ενώ στην Ελλάδα (όπου έχει βογγήξει όλος ο κόσμος) μόλις…1.059(!), δηλαδή 31 φορές λιγότερες παρενέργειες! Με το εμβόλιο της Moderna, στην Ολλανδία 10.061 περιπτώσεις, ενώ στην Ελλάδα …110(!!!) περιπτώσεις, δηλαδή…91 φορές λιγότερες! Και τέλος, για το εμβόλιο της J&J, στη μεν Ολλανδία έχουν δηλωθεί 5.959 περιπτώσεις, ενώ στη πατρίδα μας μόλις… 36(!!!), δηλαδή 138 φορές λιγότερες περιπτώσεις! Κι αυτά είναι στοιχεία ΕΠΙΣΗΜΑ, δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις και θα τα βρείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Επομένως, με βάση τα στοιχεία αυτά, δύο τινά συμβαίνουν. Ή εμείς ως λαός, είμαστε …

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ σε αντοχή από τους «ασπρουλιάρηδες» και καχεκτικούς Ολλανδούς ή …η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ αποκρύπτει τα πραγματικά στοιχεία, πράττοντας κυριολεκτικά ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον του ίδιου του λαού που κυβερνάει! Μ’ άλλα λόγια, πράττει ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! 

Πώς λοιπόν, να μην υπάρχει τεράστιος σκεπτικισμός, τόσο για το γεγονός ότι ειδικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη πιέζει αφόρητα την κοινωνία στο να εμβολιαστεί ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ παρά τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχει ο πληθυσμός όσο και ΓΙΑ το ό,τι πράττει,

ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ενώ ΞΕΡΕΙ;

Τα απολύτως απαράδεκτα και ΦΡΙΚΤΑ σχέδια της μητσοτακικής φασιστικής κυβέρνησης περί διαχωρισμού του πληθυσμού σε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ με τους διάφορους περιορισμούς σε επιχειρήσεις εστίασης ή μετακίνησης από πόλη σε πόλη και μάλιστα κατακαλόκαιρο, έχουν συγκλονίσει όλη την δημοκρατική υφήλιο, ενώ η μεγάλη σε κυκλοφορία ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung σε άρθρο της την 30ή Ιουνίου 2021 κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι χειραγωγεί μεγάλο μέρος του ελληνικού Τύπου και των πανελλαδικών ΜΜΕ μέσω έμμεσης χρηματοδότησης με κρατικές διαφημίσεις και καμπάνιες, επισημαίνοντας πως λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί της ελληνική κοινωνία από το 2009, η ιδιωτική διαφήμιση έχει πέσει και ο μόνος δρόμος για να επιβιώσουν τα ΜΜΕ που ελέγχει μια μικρή ολιγαρχία επιχειρηματιών η οποία είναι κυρίως εξαρτώμενη από κρατικές επενδύσεις, βρίσκει διέξοδο μόνο από την κρατική επιχορήγηση. Με τον τρόπο λοιπόν αυτό, η ελληνική κυβέρνηση ελέγχει την κύρια πηγή ενημέρωσης και φυσικά επιβάλλει ευκολότερα την προπαγάνδα περί άμεσου κινδύνου από τον Covid-19 και την ανάγκη εμβολιασμού πάντων των πολιτών, είτε αυτοί ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες είτε σε νεαρές ηλικίες οι οποίες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. 

Γιατί λοιπόν όλη αυτή η πρεμούρα; Γιατί όλη αυτή η πίεση και η επιμονή σε έναν εμβολιασμό, όπου οι πάντες, σοβαροί και κορυφαίοι επιστήμονες χτυπούν «καμπάνες» για τους μεγάλους κινδύνους που ενέχουν σκευάσματα που δεν έχουν ακόμη περάσει κλινικές δοκιμές, που ενέχουν παρενέργειες ή ακόμη και θανάτους και που φυσικά, ούτε σοβαρή ανοσία παρέχουν (μόλις 3 μήνες δίνουν ως ανοσία και με τις δύο δόσεις), ούτε ασφαλή είναι, διότι εξ όσων συμβαίνουν αυτές τις μέρες τόσο στο Ισραήλ όπου ο πληθυσμός έχει εμβολιαστεί στο 70% περίπου, όσο και σε άλλες χώρες, οι πλήρως εμβολιασμένοι ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ πεθαίνουν; Τι κρύβεται πίσω από αυτό το τεράστιο ΕΓΚΛΗΜΑ;

Μόνο μια λογική απάντηση μπορεί να δοθεί.

Δόλος.

Και ο δόλος αυτός, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, στην εφαρμογή της Ατζέντας που έχει ως μπούσουλα το μανιφέστο των Σβάμπ και Μαλλερέτ, την «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Το βιβλίο που έχει γίνει ο Οδηγός Πλοήγησης των περισσοτέρων δυτικών κυβερνήσεων οι οποίες χειρίζονται με τον ίδιο περίπου τρόπο την – πλαστή όπως αποδείξαμε πιο πάνω – «πανδημία», φαβελοποιώντας και εξαθλιώνοντας τις κοινωνίες με στόχο την κατάργηση του υφιστάμενου τρόπου ζωής και των κεκτημένων που πηγάζουν από τις αρχές της Δημοκρατίας, οι οποίες και θεμελιώθηκαν αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια θεωρία που παραπέμπει ευθέως στις «παραινέσεις» που είναι γραμμένες στις γρανιτένιες «πέτρες» της Τζώρτζια των ΗΠΑ…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…