ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : «Μ’ αυτό θα νικήσεις!» (Πώς ο Δυτικός κόσμος καταρρέει μέσα στη σαπίλα και την ηθική κατάπτωση που προκαλεί ο κορωναϊός και πώς η Ελλάδα θα νικήσει)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 14 Σεπ 2020 - 19:10
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είναι πολλά, πάρα πολλά μαζεμένα που είναι αδύνατον να μην υποθέσει κανείς ότι …κάτι σοβαρό συμβαίνει στον κόσμο.  

Στην Αμερική, τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά. Μια τρομερή φαγωμάρα μεταξύ των διάφορων φυλών που απαρτίζουν το αμερικανικό «έθνος» – και μιλώ για τις ΗΠΑ ασφαλώς  ταλανίζει την κοινωνία, συν τις συνέπειες της επέλασης του κορωναϊού, συν τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές (απόλυτος διχασμός μεταξύ Ρεμπουμπλικανών και Δημοκρατικών), δημιουργούν ένα τοξικό σκηνικό που μάλλον θα κάνει πολλά χρόνια να κοπάσει.  

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

Ο περίφημος «Δυτικός» κόσμος, βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή, μια παρακμή που όζει σήψη και αποσύνθεση, επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει «Όταν η Αμερική φταρνίζεται, όλος ο υπόλοιπος κόσμος αρρωσταίνει». Και η Αμερική, αυτές τις μέρες, δεν γίνεται να γίνει πιο…άρρωστη.  

Το πόσο άρρωστη είναι, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η … μικρογραφία της, δηλαδή η Αυστραλία. Η πάλαι ποτέ χώρα (ή η ήπειρος αν θέλετε) της απόλυτης ευκαιρίας, αυτή την εποχή παλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί ζωντανή, έχοντας από τη μία τον μέγιστο κίνδυνο να περάσει από την ύφεση στην οποία βρίσκεται, σε βαθιά κρίση (depression), που να αγγίζει τα όρια της κρίσης του 1929, εξ αιτίας δύο πολιτειών, της Βικτώρια και της Κουινσλάνδης, οι οποίες διοικούνται από δύο εντελώς παρανοϊκούς (χαρακτηρισμός απολύτως πραγματικός) κυβερνήτες, τον Ντάνιελ Άντριους και την Αναστάζια Πάλαντσουκ αντίστοιχα, οι οποίοι με αφορμή την επέλαση του κορωναϊού (ο πραγματικός λόγος δεν είναι ο κορωναϊός, αλλά λόγοι πολύ πιο σκοτεινοί και ύποπτοι)εφαρμόζουν τα πιο ακραία μέτρα (ο πρώτος με ένα ολικό lockdown διαρκείας περίπου έξη(!) μηνών και η δεύτερη με ολικό κλείσιμο των συνόρων της πολιτείας της Κουινσλάνδης) με αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή των πολιτειών αυτών εν ονόματι της…δημόσιας υγείας και ασφάλειας(!), την φτωχοποίηση των πολιτών και εν γένει την κατάρρευση της αυστραλιανής οικονομίας.  

Σας υπόσχομαι να κάνω στις επόμενες μέρες ένα ειδικό αφιέρωμα στα τεκταινόμενα της Αυστραλίας, που θα σοκάρουν κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα. Διότι, όπως δύναμαι να διαπιστώσω, η ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει εδώ στην Αυστραλίαείναι από ελλειπής έως παντελώς ανύπαρκτη. Για πολλούς και διαφόρους λόγους. 

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς και γιατί ξεκίνησε αυτός ο παγκόσμιος εφιάλτης και αν ποτέ αυτός τελειώσει και με ποιόν τρόπο. 

Όταν «επεβλήθη» από τον ΟΗΕ και το παράρτημά του, δηλαδή τον Οργανισμό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Νόμος περί Σεξουαλικού Προσδιορισμού, όλες οι κυβερνήσεις του Δυτικού κόσμου, έσπευσαν να τον ενστερνιστούν, «περνώντας» τον από τα κοινοβούλια τους σχεδόν με τη βία και αγνοώντας επιδεικτικά τους λαούς τους οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό είχαν σοβαρές αντιρρήσεις. Ο Νόμος αυτός, πέραν του ότι είναι εντελώς παρανοϊκός, είχε ως στόχο και σκοπό, να «αποκαταστήσει» (όπως διακήρυττε) μια πολύ μεγάλη…αδικία(!), σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και τις επιδιώξεις τους. Φυσικά, όποιος είχε αντιρρήσεις επ’ αυτού, χαρακτηρίστηκε «ομοφοβικός», φασίστας, αναχρονιστικός, «θρησκόληπτος» και άλλα πολλά «κοσμητικά» και αν ακόμη έφτανε στο σημείο να αμφισβητήσει και εμπράκτως την αντίρρησή του επ’ αυτού καθ’ οιονδήποτε τρόπο, τιμωρείτο σε βαθμό πλημμελήματος, δηλαδή με φυλάκιση έως πέντε έτη και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Η εφαρμογή αυτή του μισανθρώπινου και ηθικώς κατάπτυστου αυτού νόμου, υπήρξε η θρυαλλίδα κατά τη γνώμη μου για αυτην την απόλυτη δαιμονική θύελλα που επακολούθησε σε όλον τον πλανήτη. 

 

Ο Άγιος Παΐσιος, εμφανιζόμενος άξαφνα σε κάποιον επισκέπτη του Αγίου Όρους τον Οκτώβρη του 2018, μας προειδοποίησε για …ένα μεγάλο κακό που θα ελάμβανε χώρα σε όλον τον κόσμο. Την είδηση αυτή την ανήρτησε πρώτος ο γιατρός Κων(νος Βαρδάκας, με την υποσημείωση πως… «όποιος θέλει, το πιστεύει». Οι περισσότεροι εξ ημών (συμπεριλαμβανομένου και εμού) δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Εγώ μάλιστα, είχα πεί και δημοσίως, ότι «επρόκειτο μάλλον για φαντασίωση κάποιου, ο οποίος ήθελε να δώσει έμφαση ως προς την εκπλήρωση των προρρηθέντων των Γερόντων για τον Γ’ΠΠ και τον ελληνοτουρκικό πόλεμο». Μέγα σφάλμα δικό μου. 

Η πλήρης φράση του Αγίου στον επισκέπτη αυτόν, ήταν: 

«Έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο! Η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει!»  

 

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα εκείνη και … η Κίνα ανακοινώνει την εμφάνιση ενός άκρως επικίνδυνου και θανατηφόρου ιού που χτύπησε την περιοχή γύρω από την πόλη Γιουχάν της Νότιας Κίνας, συγκλονίζοντας τον πλανήτη! Κι ενώ όλος ο κόσμος στην αρχή πίστεψε πως η νέα επιδημία θα ήταν ελεγχόμενη από τις κινεζικές αρχές, σε χρόνο μηδέν σχεδόν, ο ιός εξαπλώθηκε σε όλον τον πλανήτη, δημιουργώντας απίστευτες και παρανοϊκές καταστάσεις, καταστρέφοντας τις οικονομίες των κρατών και δημιουργώντας τη … «γενιά της μάσκας», η οποία ακόμη περιμένει…μάταια, την ανακάλυψη του περίφημου εμβολίου, το οποίο θα δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη.  

Το απόλυτο κακό, μέσα στα πλαίσια της ψυχολογικής και διανοητικής φοβίας, όπως ακριβώς περιεγράφη αυτή στο αριστούργημα τρόμου του Στήβεν Κίνγκ «Η Λάμψη», όπου η παράνοια μετατρέπεται σε λογική και η λογική σε παράνοια 

 

Ο Θεός, θέλοντας πρώτα απ’ όλα να προφυλάξει…εμάς τους ίδιους, επιτρέπει την εμφάνιση του Εθνικού μας Αγίου και την ομολογία του για ένα μελλοντικό γεγονός που επρόκειτο να αλλάξει ριζικά τον κόσμο, ως αποτέλεσμα της απόλυτης πτώσης του Ανθρώπου 

Εξ’ όσων δύναμαι να αντιληφθώ, ελάχιστοι εξ ημών «έλαβαν το μήνυμα» και ακόμη λιγότεροι πίστεψαν στο θαύμα της εμφάνισης του Αγίου, ακόμη και σήμερα. Δυστυχώς… 

 

Προς κακή τύχη των όσων αντιφρονούντων, ο Θεός σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, μας δείχνει τόσο την παρουσία Του, όσο και την αμέριστη φροντίδα Του. Όσοι το νιώθουν αυτό, είναι και σε θέση να εξηγήσουν πολλά, πάρα πολλά από τα τεκταινόμενα που ταλανίζουν τον πλανήτη. Ειδικά μάλιστα όσον αφορά την Ελλάδα, η Θεϊκή Μέριμνα προς τους Έλληνες, είναι πραγματικά…σκανδαλώδης! Παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων συνεχίζουν να είναι βουτηγμένοι στα πάθη τους, στον – μέχρι βλακείας θα έλεγα – «ορθολογισμό» τους και κυρίως, μέσα στην νέα, μεταμοντέρνα αντίληψη της ανθρώπινης ύπαρξης. Και όταν ομιλώ περί «σκανδαλώδους εύνοιας», είμαι σε θέση να το αποδείξω. Αρκεί μόνο να αναφέρω την πορεία της Τουρκίας από το 2003 ως σήμερα, η οποία θαρρείς και έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για το  «πως θα βγάλει καλύτερα από μόνη της τα μάτια της», αρκεί. 

 

Η δυτική «προπαγάνδα» του ακραίου Προτεσταντισμού σε συνδυασμό με την τρομακτική σε ταχύτητα ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας, μαζί με την εξ ίσου ακραία σεξουαλική αν-ηθική, «επιβάλλει», όχι μόνο στον μεταμοντέρνο Έλληνα, αλλά σε όλον γενικότερα τον δυτικό πληθυσμό, μια νέας μορφής ορθολογιστική σκέψη, η οποία κινείται μεταξύ «φάγωμεν, πίωμεν» και «άνθρωπος εστί πάντων όλων». Ειδικά για τους Έλληνες, η ολική έκλειψις της θρησκευτικής μας παράδοσης, η οποία έχει παραγκωνιστεί ως «αναχρονισμός» και τροχοπέδη έναντι των «νέων ηθών» που λανσάρει η Νέα Παγκόσμια Τάξη, είναι αποδεδειγμένο γεγονός. Μάλιστα, για να μπορεί αυτή η μεταμοντέρνα πρακτική να σταθεί ανεμπόδιστα, ο Νέος Έλλην ενστερνίζεται ό,τι έχει απορρίψει η ίδια η Ιστορία του ανά τους αιώνες, πλαστογραφώντας τα γεγονότα κατά το δοκούν επειδή ο ενστερνισμός αυτών, απαιτεί αλλαγή τρόπου ζωής εκ βάθρων. Και πόσοι στ’ αλήθεια, έχουν την…διάθεση να το κάνουν αυτό; Ελάχιστότατοι, για να μη πω σχεδόν κανείςΟ μόνος τρόπος που μπορεί να αντιστρέψει μια τέτοια κατάσταση, είναι η…συμφορά. Η συμφορά, που μπροστά στην οποία, ο άνθρωπος πλέον δείχνει εντελώς ανήμπορος να αντιδράσει αποδεικνύοντας έτσι πως όχι μόνο δεν είναι «υπεράνω και πάντων όλων», αλλά ενστικτωδώς επικαλείται την …Θεία Παρέμβαση, επειδή έχει στο DNA του την παρόρμηση αυτή. «Άνω Θρώσκει» δηλαδή, από καταβολής κτήσεως κόσμου ως και σήμερα. Και ειδικά ο Έλλην, ο οποίος έχει στα χέρια του το πιο δυνατό και αποτελεσματικό όπλο. Αυτό της Ορθοδοξίας, το οποίο μάλιστα είναι και… «δημιούργημα» του.  

 

Σήμερα γιορτάζουμε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Η γιορτή λαμβάνει χώραν εις ανάμνησιν του γεγονότος της ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού από την μητέρα του Μ.Κων/νου, ιδρυτή και πρώτου αυτοκράτορα του νεοσύστατου Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, το μετέπειτα ελληνικό Βυζάντιο. Η Ελένη, στην πιο μεγάλη αναζήτηση της ζωής της, βρίσκει ως εκ θαύματος, τον Σταυρό του Κυρίου και όπως περιγράφουν δύο σπουδαίοι ιστορικοί της εποχής, ο Φιλοστόργιος και ο Νικηφόρος, η αυθεντικότητα του πιστοποιήθηκε, όταν εναπόθεσαν πάνω σε αυτόν το πτώμα μιας νεκρής γυναίκας κι εκείνη μέσα σε λίγα λεπτά αναστήθηκε! Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που βρέθηκε ο Σταυρός, είχε κτισθεί ναός προς τιμήν της… Αφροδίτης(!) από τον αυτοκράτορα Αδριανό, όπως συνήθιζε να έκανε εκείνος τότε, χτίζοντας ένα…κάτι σε κάθε μέρος για τον…θυμούνται (όπως και στην Αθήνα, με την περίφημη «Πύλη» του, κοντά στον ναό του Ολύμπιου Δία). Η Ελένη αμέσως γκρέμισε τον «μιαρό» ναό και στη θέση του έδωσε εντολή να κτισθεί ο ναός που ξέρουμε σήμερα ως ο «Ναός της Αναστάσεως». 

 

Μεγίστη γιορτή, μέγιστο το νόημά της. Διότι, εκτός των άλλων, μας θυμίζει κι ένα…άλλο περιστατικό, ακόμη πιο σπουδαίο, μιας και είχε γίνει η θρυαλλίδα στο να επικρατήσει ισοπεδωτικά πλέον, ο Χριστιανισμός ακριβώς μέσα στα εδάφη εκείνης της αυτοκρατορίας, η οποία και τον δίωξε με τον πιο σκληρό τρόπο. Και μιλώ για την εμφάνιση στον ουρανό του σημείου του Σταυρού μπροστά στα έκπληκτα και θαμπωμένα μάτια του Μ. Κων/νου, μαζί με την επιγραφή «Τούτω Νίκα». Με άλλα λόγια, ο ίδιος ο Θεός έκανε γνωστή την ύπαρξη Του μέσω ενός θαυματουργού σημείου, μπροστά σε κάποιον ειδωλολάτρη (ή καλύτερα «Άθεο»), ο οποίος από ιδεολογικούς, αλλά και πολιτικούς κυρίως λόγους, ήθελε να αποκαταστήσει την ταραγμένη, λόγω των απάνθρωπων και άδικων διωγμών μιας θρησκευτικής «μειονότητας», κοινωνική τάξη στην αυτοκρατορία του 

Το γεγονός αυτό, έχει καταγραφεί από δύο επιφανείς ιστορικούς της εποχής, σύγχρονους δηλαδή, τον Ευσέβιο και τον ΛακτάντιοΕπίσης, στο γεγονός αυτό αναφέρεται και ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο οποίος στα έπη του ασχολείται επί το πλείστον με την Παλαιά (των Διωγμών και της πλήρους κατάπτωσης) και την Νέα(αναγεννημένη) Ρώμη. 

 

Το σημάδι αυτό της εμφάνισης του Σταυρού στον μεσημεριανό ουρανό, μια μέρα πριν την τελική σύγκρουση του Μ.Κων/νου με τον σφετεριστή του θρόνου και δολοφόνο Μαξέντιο (εκτέλεσε τον ίδιο τον πατέρα του), είχε διττή σημασία. Αφ’ ενός, είναι η πρώτη φορά που η Θεία Χάρη εμφανίζεται με τρόπο τέτοιο, που να είναι δυνατή η ιστορική καταγραφή Της από «χέρια» ειδωλολατρών. Και αφ’ ετέρου, για να πιστοποιηθεί και η εκλογή του ηγέτη εκείνου, ο οποίος και θα ίδρυε λίγο αργότερα, μια άλλη Ρώμη, πάνω στα «ερείπια» της Παλαιάς, στέλνοντας το μήνυμα πως το παλαιό, το σάπιο και το ανήθικο πεθαίνει και στη θέση του γεννιέται το νέο, το λαμπερό, το ελπιδοφόρο.  

Ο Κων/νος, αφού…συνήλθε από το μεγάλο σοκ, διέταξε ευθύς αμέσως να καταστραφούν τα λάβαρα με τον αετό της Ρώμης και να σηκωθούν νέα, όπου θα απεικονίζουν έναν μεγάλο σταυρό στην κορυφή τους. Το ίδιο έπραξαν και όλοι οι στρατιώτες του, ζωγραφίζοντας με μπογιά πάνω στις ασπίδες τους τον Σταυρό που είδε ο βασιλέας τους. Σημειωτέον, οι πιο πολλοί από αυτούς δεν ήταν Χριστιανοί. Αργότερα έγιναν, όταν νίκησαν τον πολλαπλό σε μέγεθος στρατό του Μαξεντίου, διαπιστώνοντας ότι η νίκη τους αυτή, οφειλόταν στη δύναμη του Σταυρού 

 

Εν κατακλείδι… 

 

Σήμερα, τις μέρες αυτές, ζούμε την απόλυτη δαιμονική επίθεση. Όλος ο κόσμος, όλος ο πλανήτης, ζεί έναν εφιάλτη, ο οποίος τον οδηγεί για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β’ ΠΠ, προς την απόλυτη καταστροφή. Ο εφιάλτης αυτός δεν έχει πρόσωπο, ούτε είναι ορατός. Είναι μια απόλυτα μελετημένη «προπαγάνδα» του Φόβου, με πρόσχημα έναν μεταλλαγμένο ιό, τόσο …επικίνδυνο, όσο και το τσίμπημα ενός απλού κουνουπιού. Εκεί δηλαδή που απέτυχε η προπαγάνδα της … «τρομοκρατίας», πέτυχε ο «κορωναϊός». Όλος ο πλανήτης έμαθε, μέσω μιας απίστευτης σε δυναμισμό προπαγάνδας από τις κίβδηλες κυβερνήσεις του μέσω των απόλυτα ελεγχόμενων από αυτές ΜΜΕ, πως πρέπει να φοβάται τα…πάντα και πως για να γλυτώσει από το κακό, θα πρέπει να…κλειστεί μέσα στα σπίτια του, εγκαταλείποντας τις μέχρι χτές ενασχολήσεις του. Για πόσο; Για όσο…χρειαστεί, ώστε να εγκαταλείψει μια για πάντα όλα όσα ήξερε ως μέχρι χτές ομαλότητα, καθεστηκυία τάξη και κεκτημένα, παραμερίζοντας κάθε ίχνος λογικής και αγνοώντας κάθε είδους ορθολογική φωνή . Για ποιο σκοπό; Μα ασφαλώς τον πλήρη έλεγχο της ίδιας της ζωής του.  

 

Παράλληλα, μέσω αυτής καθ’ αυτής της παράνοιας, στρώνεται ο δρόμος για μιαν άλλη καταστροφική απειλή, αυτή του Γ’ ΠΠ, απειλή η οποία έχει ως αφετηρία την σχιζοφρένεια ενός ισλαμιστή Τούρκου ηγέτη, ο οποίος, ως νέος Χίτλερ, καθοδηγούμενος από σκοτεινούς οικονομικοπολιτικούς κύκλους, οδηγεί τα πράγματα προς μια μετωπική σύγκρουση με την Ελλάδα, η οποία με τη σειρά της θα προκαλέσει και την επέμβαση όλων των άλλων μεγάλων δυνάμεων που τα συμφέροντα τους διαπλέκονται γύρω από το μεγάλο «θησαυρό» των ενεργειακών κοιτασμάτων σε μια θάλασσα, η οποία είθισται να αποκαλείται ως το…Κέντρο της Γης.  

 

Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα, νικώντας τον φόβο της τόσο για τον «ψευδοϊό», όσο και για τον ίδιο τον πόλεμο που έρχεται και να πάθει το λιγότερο κακό, είναι να υψώσει και πάλι στην ασπίδα της τον Τίμιο Σταυρό. Αυτόν τον Σταυρό, που στάθηκε όχι μόνο ως απλό σημείο, αλλά και ως λάβαρο, πάντα ακατανίκητο. Με αυτόν τον Σταυρό, ο Μ.Κων/νος κατατρόπωσε τον σφετεριστή Μαξέντιο. Με αυτόν τον Σταυρό στα λάβαρα του, ο Ηράκλειος ισοπέδωσε τους Πέρσες και επανέκτησε το Τίμιο Ξύλο που είχαν αφαιρέσει ο Χοσρόης και το συνάφι του από τα ΙεροσόλυμαΜε αυτόν τον Σταυρό στη σημαία τους, οι παππούδες μας με τους αγώνες τους από την Επανάσταση ως και τον Β’ΠΠ, ελευθέρωσαν την…μισή Ελλάδα. Απομένει η άλλη μισή, η σκλαβωμένη ακόμη, η οποία περιμένει τη σειρά της να ελευθερωθεί. Αυτός ο Σταυρός, το αιώνιο σύμβολο της θυσίας του Θεανθρώπου που αποτέλεσε το απόλυτο φλογοβόλο για να κατακάψει τον ίδιο τον Διάβολοαυτός θα είναι και το σύμβολο της τελικής μας νίκης. 

 

Όποιος δεν βλέπει, πως παρ’ όλη την αναξιότητά μας, ο Θεός είναι – σκανδαλωδώς, το επαναλαμβάνω! – μαζί μας, είναι ή τυφλός ή μωρός. Ελπίζω πως με τη βοήθεια του Θεού, όλοι όσοι ακόμη αμφιβάλλουν, θα έρθει η στιγμή που θα ανοίξουν οι οφθαλμοί τους. Να είστε απολύτως βέβαιοι. 

Εκεί που μέχρι χτές η Ελλάδα των μυρίων προβλημάτων, ήταν έτοιμη να καταρρεύσει, τα γεγονότα που προέκυψαν εντελώς ξαφνικά, ανέτρεψαν τα πάντα. Για σκεφτείτε το!  

 

Πέρυσι τέτοιον καιρό, όλοι, μα όλοι οι αρθρογράφοι και «έγκριτοι» αναλυτές, μίλαγαν για …συρρίκνωση της πατρίδας μας, για καταστροφή, ότι ο Τούρκος σε λίγα χρόνια θα είναι περίπου…πλανητάρχης (!), ότι δεν έχουμε καμμιά ελπίδα, ότι χάνουμε ΑΟΖ και εδάφη, το μισό Αιγαίο, ότι η Τουρκία μας περικυκλώνει θανάσιμα, ότι δεν έχουμε στρατό, δεν, δεν, δεν! Και ξαφνικά…ήρθαν οι νίκες με το Έπος του Έβρου, ήρθαν οι νίκες με τις φρεγάτες, ξεπρόβαλλε η …Γαλλία ως «από μηχανής θεός» αλλάζοντας τα πάντα στη σκακιέρα και με την Ελλάδα πλέον να προβάλλει (με βάση τις πρόσφατες μελέτες Ρώσων και Αμερικανών αναλυτών) ως το…αδιαφιλονίκητο φαβορί(!!!) σε μια πιθανή πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία! Ακόμη κι αυτή η αποκάλυψη, το ξεβράκωμα δηλαδή, με τις «μυστικές διαβουλεύσεις» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, γύρισε μπούμεραγκ στους πατριδοκάπηλους, ελέω…Τουρκίας!  

 

Αν αυτά όλα δεν λέγονται «θαυμαστά κι απίστευτα», τότε τι στα κομμάτια είναι;  

Γι αυτό σας το λέω φωναχτά! Ο Θεός μας ευνοεί ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣΤόσο πολύ μάλιστα, όπως ποτέ άλλοτε δεν είχε πράξει για την…πάρτη μας! 

Ελλάδα μου!  

«Με αυτό θα νικήσεις»!  

Με τον ΣΤΑΥΡΟ! 

Πύρινος Λόγιος 

sergioschrys@outlook.com 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…