ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : ΟΧΙ, δεν πεθαίνει η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΕΘΑΙΝΕΙ το “Ψευτορωμαιϊκο” μαζί με την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Α’ Μέρος)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 6 Φεβ 2022 - 22:31

Αφορμή για το “πόνημα” αυτό, μου έδωσε μια ανάρτηση που είδα στο FaceBook από κάποιον…απελπισμένο Έλληνα που βλέπει τη ζωή του να γίνεται θρύψαλα εν μέσω των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Έχει δίκιο να εκφράζεται έτσι ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα, χρήστης του κοινωνικού δικτύου. Και έχει δίκιο, γιατί τον έχει κυριεύσει η απελπισία λόγω κυρίως έλλειψης πίστης. Πίστης στο Θεό και τα σχέδια Του. Η άγνοια και ο φόβος κρύβεται ακριβώς εκεί. Και επειδή η πλειονότητα των συμπατριωτών μας είναι ακατήχητη παντελώς, ο φόβος έχει κυριεύσει τους πάντες. Ευτυχώς όμως για όλους μας (και το εννοώ το “για όλους”) σε αυτή την μεγάλη μάχη που δίνει η ελεύθερη (ακόμη) ανθρωπότητα, ο Θεός είναι μαζί της. Κυρίως όμως, είναι δίπλα στην Ελλάδα. Γιατί στην Ελλάδα …ειδικά; Γιατί η Ελλάδα ήταν, είναι και θα εξακολουθεί να είναι Η ΜΗΤΡΑ του Χριστιανισμού και συγκεκριμένα του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Χριστιανισμού. Οι Έλληνες δεν ξέχασαν τον Θεό. Απλά τον …έχασαν. Δεν φταίνε όμως αυτοί. Ο λαός, όπως πολύ σωστά έχει πει κατ’ επανάληψη ο “μάγος” της ΝΤΠ Χένρυ Κίσσιγκερ, είναι…πρόβατα. Ακολουθούν μόνο αυτούς που του υπόσχονται…τον ουρανό με τ’ άστρα, ενώ παράλληλα του σκάβουν τον λάκκο πισώπλατα. Ίσως να …μακρηγορήσω και απόψε, αλλά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο. Διαβάστε το τι έχω να σας πώ. Έχει σημασία. Ο Θεός δεν είναι μακρυά μας, το αντίθετο μάλιστα. Πρέπει όμως να Του δείξουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Ξέρει τι κάνει. Και θα το διαπιστώσουν οι πάντες αυτό. Και όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πολύ σύντομα.

Γράφει ο

Πύρινος Λόγιος

Τι ακριβώς θέλει να πετύχει ο Μεγαλοδύναμος; Μα αυτό που είχε πεί κατά καιρούς ο Άγιος Παΐσιος: “Ο Χριστός πάντα μέσα από κάτι κακό, βγάζει καλό. Επιτρέπει να συμβεί το κακό κι απ’ αυτό να βγεί καλό. Όπως ας πούμε, αφήνει να σπάσουν τα πολυτελή μάρμαρα ενός πατώματος. Και από τα σπασμένα κομμάτια, φτιάχνει ένα ωραίο ψηφιδωτό”. Ορίστε λοιπόν μια απάντηση από έναν Άγιο. Όλες οι συμφορές που μας συμβαίνουν είτε τώρα, είτε στο παρελθόν, έχουν έναν και μόνο σκοπό: Να μας φέρουν πιο κοντά στον Ύψιστο. Γι’ αυτό επέτρεψε να συμβεί η θύελλα που δημιούργησαν οι σατανιστές-Καμπαλιστές, διεφθαρμένοι και ψυχικά/νοητικά άρρωστοι Νεοταξίτες στο να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων του Σατανά στην Ανθρωπότητα. Για να γυρίσει η Ανθρωπότητα στον Ύψιστο και Δημιουργό Της. Και μέχρι στιγμής, σας βεβαιώ απολύτως ότι αυξάνονται με ρυθμούς…πυροβόλου οι επιστροφές των…ασώτων και χαμένων πιστών. Και αυτό από μόνο του δεν είναι απλά ένα οποιοδήποτε χαρμόσυνο νεό. Είναι ΤΟ χαρμόσυνο νέο!

Και σας το δηλώνω ευθέως και κατηγορηματικώς:

ΟΧΙ, δεν πεθαίνει η Ελλάδα, πεθαίνει το “Ψευτορωμαίικο”!

ΟΧΙ, δεν θα σκλαβωθεί η Ανθρωπότητα, θα αποτύχουν οι Νεοταξίτες και ο Σατανάς!

Ας πάμε όμως σε αυτά που συμβαίνουν ήδη και που έχουν, ως γεγονότα πλέον, προαναγγείλει την Θεία Παρέμβαση.

Η παραλλαγή “Όμικρον” που αντί για νέα απειλή, έγινε…Θείο Δώρο!

Η παραλλαγή Όμικρον, εξαπολύθηκε απ’ ευθείας από κράτος της Νοτίου Αφρικής και συγκεκριμένα από την μικρή Μποτσουάνα, ένα κρατίδιο κοντά στην Νοτιοαφρικανική Ένωση, η οποία – ω τι σύμπτωση! – είναι από κράτη που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια των Νεοταξιτών.

Η Μποτσουάνα μάλιστα, αναφέρεται και στη μελέτη-ντοκουμέντο “Lock Step” που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το ίδρυμα Ροκφέλλερ, ως η χώρα απ’ όπου προέρχονται πολλές μολυσματικές ασθένειες! (Τίποτε δε κρύβουν τελικά οι άνθρωποι αυτοί, αρκεί να ξέρει κάποιος πώς να τα βρεί). Το ιστολόγιο “Κανένα Ζόρι”, είχε κάνει ένα αξιολογότατο ρεπορτάζ σχετικά με την Μποτσουάνα και την νέα αυτή παραλλαγή, που αποκάλυπτε το αφήγημα της νέας “μετάλλαξης. Η ομάδα των ηγετών/νεοταξιτών του Κλάους Σβάμπ και το …ιατρικό τους “επιτελείο”, έβγαζαν στεντόρειες κραυγές ότι “πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο και θανατηφόρο στέλεχος, δυό κλάσεις πάνω από την ήδη υφιστάμενη παραλλαγή Δέλτα” και άλλα τέτοια…θανατηφόρα, αλλά δεν έλεγαν ψέμματα αυτή τη φορά, εδώ είναι το τραγελαφικό της υπόθεσης! Πράγματι, ένα τέτοιο βιολογικό όπλο είχαν δημιουργήσει στα εργαστήρια τους, για να εξαναγκάσουν όλους να περάσουν από τα …εμβολιαστικά κέντρα το συντομότερο δυνατόν! Αλλά παράλληλα, διαβεβαίωναν τους πάντες εμβολιασμένους διπλά, ότι τα εμβόλια και ειδικά αυτά τα mRNA, θα αναχαίτιζαν και αυτή την παραλλαγή, αρκεί φυσικά να επιβαλλόταν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παντού. Όμως, χωρίς να το ξέρουν, χωρίς καν να το υποπτευθούν, ακολουθούσαν το Σχέδιο της Θείας Παρέμβασης.

Δεν πρόλαβε λοιπόν ο ιός καν να…κουνηθεί και η προεδρία της Μποτσουάνα ανακοίνωσε πως ο μολυσματικός αυτός ιός, είναι πάρα πολύ…αδύναμος(!!!) και ότι πρόκειται μάλλον για μια…νέα γρίππη!

Ξεσάλωσαν τα Hoaxes, έσκιζαν τα ρούχα τους οι “ειδικοί”, έφτυναν μετά βδελυγμίας οι “πληρωμένοι γιατροί” το αφήγημα της προεδρίας της Μποτσουάνα επιμένοντας πάνω στο νεοταξικό αφήγημα, για να μην…διαταραχτεί το πόπολο και σηκώσει …παντιγιέρα ενάντια στους μαζικούς εμβολιασμούς, κάτω από το βλέμμα του Αγίου Θεού και Κτίστη, που τους…παρακολουθούσε χαμογελώντας γι’ άλλη μια φορά με σαρκασμό…

Κι αφού πέρασε το…μαρτυρικό διάστημα και εμβολιάστηκαν όσοι δεν μπόρεσαν να …ξεφύγουν από τη μέγγενη των νεοταξιτών και αφού είχαν υποσχεθεί στους πάντες άνοιγμα των…πάντων και άμεση επιστροφή στην κανονικότητα (ένεκα των εμβολιασμών γαρ), σκάει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, το οποίο μετατρέπεται κυριολεκτικά σε εφιάλτη για τους νεοταξίτες: Το..θανατηφόρο και…επικίνδυνο στέλεχος Όμικρον, στέλνει μαζικά όλους τους εμβολιασμένους είτε στα…νοσοκομεία, είτε στα…σπίτια τους και όλους τους ανεμβολίαστους, ανεπιρρέαστους από το στέλεχος σε μεγάλο βαθμό, απλά να…κοιτάνε περίεργα και αμήχανα όλον αυτόν τον απίστευτο και αναπάντεχο πανικό!

Και στο καπάκι, βγαίνει ξαφνικά ο Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, είς εκ των εφευρετών της τεχνολογίας mRNA και σημαντικό στέλεχος της σοβαρής Ιατρικής και Επιστημονικής Κοινότητας, να ανακοινώνει πως “Η Όμικρον, είναι το Δώρο του Θεού στην Ανθρωπότητα, διότι σημαίνει το…τέλος της Πανδημίας”!

Ο Μαλόουν δεν λέει μόνο αυτό, αλλά κι άλλα ενδιαφέροντα, όπως “είναι σαν ένα εμβόλιο(!) με εξασθενημένο ιό(!!) και διαπερνάει όλα τα εμβόλια μέχρι και την 3η δόση(!!!)”, δηλαδή ακριβώς αυτή τη δόση που είχαν ως σκοπό τους να διοχετεύσουν στους ήδη διπλά εμβολιασμένους οι νεοταξίτες με το συγκεκριμένο στέλεχος, που περίμεναν να είναι…διπλά επικίνδυνο και θανατηφόρο!

Καταλάβατε το τι ακριβώς έγινε;

Αυτή η τόση δα μικρή, θα έλεγα ΑΣΗΜΑΝΤΗ για τον Μεγαλοδύναμο “παρεμβασούλα”, ΓΚΡΕΜΙΣΕ με τη μία όλα τα σχέδια της σατανοκρατούμενης Παγκόσμιας Ελίτ των δολοφόνων και των μισανθρώπων! Ξεβράκωσε “ειδικούς”, πρωθυπουργούς, στελέχη κυβερνήσεων, προέδρους, κυβερνήτες, δημοσιογράφους, εφημερίδες, τηλεοράσεις, τους πάντες! Και φυσικά εξευτέλισε ίσως και δια παντός, την Big Pharma και ειδικά την Pfizer και το εμβόλιο της, το οποίο αποδείχθηκε ως το μεγαλύτερο επιστημονικό/ιατρικό φιάσκο που είδε ποτέ μαζικά η ανθρωπότητα.

Και να ήταν μόνο αυτό;

Ένας δικηγόρος από το…πουθενά, ονόματι Ααρόν Σιρί, Αμερικανοεβραίος ο οποίος συμμετείχε και στο πλευρό των Ελλήνων για τον νόμο SAATSA που επέβαλε τις κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400, ως μέλος του οργανισμού ΡΗΜΡΤ (“Public Health and Medical Professionals for Transparency” δηλαδή “Επαγγελματίες της δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη διαφάνεια” ) κατέθεσε στις 23 Αυγούστου του ’21 αίτημα στο μεγάλο ακυρωτικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ με βάση τον νόμο “Περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης”, στο να δοθούν όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που αφορούν την αδειοδότηση του εμβολίου της Pfizer και τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί από τον FDA και την εταιρία για τον σκοπό αυτό. Η δίκη έλαβε χώρα στις 28 Οκτωβρίου και η απόφαση ήταν ομόφωνη και καταπέλτης για τον FDA και τους δικηγόρους του: Άμεση δημοσίευση όλων των φακέλων που αφορούν την συνεργασία αυτή! O FDA, δέχτηκε (δεν μπορούσε διαφορετικά) την απόφαση υπό τον όρο να δημοσιεύονται μόνο 500 σελίδες κάθε μήνα-επί συνόλου 451.000 εγγράφων- επικαλούμενο το απόρρητο των εγγράφων αυτών αλλά και την προστασία του εμβολίου.

Ο δικηγόρος Ααρόν Σιρί και η ομάδα του αντέδρασαν αμέσως και κατέθεσαν νέα αίτηση επικαλούμενοι το μακρό του χρονικού διαστήματος (με πρόχειρους υπολογισμούς η ολοκλήρωση της κατάθεσης των στοιχείων θα ολοκληρωνόταν αρχικά μέχρι το 2076(!) και εν συνεχεία μέχρι το…2096(!!) απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του FDA που επικαλούνταν συν τω χρόνω αδυναμία επεξεργασίας 451.000 εγγράφων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ισχυρισμός ήταν τόσο ανόητος που προκάλεσε τη μήνιν του ομοσπονδιακού Δικαστή και αποφάσισε τελικά υπέρ της ομάδας του Σίρι, απαιτώντας το άμεσο της δημοσιοποίησης των εγγράφων μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, επικαλούμενος το γεγονός ότι ο FDA χρειάστηκε μόνο 108 ημέρες να μελετήσει (υποτίθεται) τις 451.000 σελίδες της τεκμηρίωσης της Pfizer προτού χορηγήσει στο εμβόλιό της BNT162B2 «κανονική» άδεια χρήσης στις 23 Αυγούστου 2021, άρα και ότι μπορεί σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα να δημοσιοποιήσει τα έγγραφα αυτά.

Παρ’ όλα αυτά, ο FDA (σε συννενόηση πάντα με τη Pfizer) αναγκάστηκε να δεχτεί ένα διάστημα τουλάχιστον ενός χρόνου το μάξιμουμ καταθέτοντας περίπου 40.000 έγγραφα κάθε μήνα.

Αυτή η νίκη, άλλαξε δια παντός τον ρούν της Ιστορίας, φέρνοντας σε τρομακτικά δύσκολη θέση τους πάντες. Νεοταξίτες και φαρμακευτικές εταιρίες!

Και τα δύο αυτά σημαντικής αξίας γεγονότα, δεν έγιναν από…μόνα τους! Κάποιος έβαλε το…χεράκι του!

Κι αυτός ο κάποιος δεν είναι ο πρώτος τυχόν.

Είναι ο ίδιος ο Δημιουργός του Κόσμου, Εκείνος που χωρίς τη δική του θέληση, δεν κουνιέται ούτε φύλλο δέντρων, ούτε πνέει άνεμος. Η ρήση του Κυρίου άλλως τε είναι ενδεικτική: “Χωρίς ΕΜΕΝΑ, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε” (Ιωάννης, 15:5)

Η Θεϊκή Παρέμβαση και οι συνέπειες της

Από τη στιγμή που τα δύο σημαντικότατα αυτά γεγονότα (η Όμικρον που μετατράπηκε από θανατηφόρα και επικίνδυνη ως την άμεση δημοσιοποίηση των εγγράφων της Pfizer) έλαβαν χώρα, τα άμεσα σχέδια των Νεοταξιτών πήραν άλλη τροπή. Επί της ουσίας, καταργήθηκαν εν τη γενέση τους και γύρισαν μπούμεραγκ εναντίον των Νεοταξιτών. Ιδίως από την ημέρα που το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ διέταξε την άμεση δημοσιοποίηση των εγγράφων της Pfizer, οι Νεοταξίτες είναι σε παραλήρημα. Ενδεικτικές οι κινήσεις τους, που φανερώνουν πανικό:

Πριν μερικές μέρες, βγήκε ο Μπίλ Γκέιτς σε δημόσια συνέντευξη και …απείλησε πως έρχονται κι άλλες πανδημίες εκτός του Covid-19, οι οποίες αναμένεται να είναι δέκα φορές πιο θανατηφόρες από τον κορωναιό και πως τα εμβόλια θα είναι η άμεση λύση! Αν δείτε τη φάτσα του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θα διαπιστώσετε τον πανικό που τον διακατέχει.

Ο Μπόρις Τζόνσον, υπό τη σκιά των καταγγελιών της ανεξάρτητης αρχής της Βρετανίας για τη Δημόσια Υγεία που αφορούν τον παράνομο και καταδικαστέο τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση διαχειρίστηκε την πανδημία μέσω της διασποράς τρόμου και ψυχαναγκαστικής τρομολαγνείας μέσω της επιβολής υποχρεωτικών εμβολιασμών που προκάλεσαν χιλιάδες θανάτους, αναγγέλλει την άρση όλων των μέτρων που αφορούσαν την πανδημία, κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και το άνοιγμα όλων των καταστημάτων χωρίς περιορισμούς. Το αποτέλεσμα ήταν ο νεοταξίτικος περίγυρός του να…απαιτεί την κεφαλή του επί πίνακι και να τον πιέζει να παραιτηθεί!

Το Ισραήλ, δια μέσου του υπουργού Υγείας Λίμπερμαν, αναγγέλλει επίσης την κατάργηση των πιστοποιητικών και των υποχρεωτισμών, παραδεχόμενος ότι δεν ωφελούν πλέον μιας και τα κρούσματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα σε έναν πληθυσμό οποίος κατέχει την…πρωτιά σε μαζικούς εμβολιασμούς

Άλλες δέκα χώρες στην Ευρώπη αναγκαστικά προχωρούν προς την κατάργηση των μέτρων αυτών, επειδή …βλέπουν οι κυβερνήσεις τους ότι το …τσουνάμι των αποκαλύψεων δεν πρόκειται να σταματήσει και ότι πολλές από αυτές τις κυβερνήσεις θα βρεθούν στο…σκαμνί του κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας!

Η κυβέρνηση Τριντώ στον Καναδά, βρέθηκε ξαφνικά να αντικρίζει την …Κόλαση, μετά από την αναπάντεχη εξέλιξη που είχε η επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους…φορτηγατζήδες. Ο Τριντώ μέσα στον πανικό του, μεταφέρεται σε…ασφαλές καταφύγιο, ενώ οι “Trackers” πλημμυρίζουν την Οττάβα, θέτοντας την ίδια τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας!

Στην Αυστραλία, την μήτρα του Νεοταξισμού, η κατάσταση δείχνει πλέον να είναι επίσης εκτός ελέγχου. Οι “Trackers” και εδώ, ακολούθησαν την καναδική ροή των πραγμάτων και συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα Καμπέρρα μαζί με ένα τεράστιο πλήθος διαδηλωτών που κατέφθασαν από κάθε γωνιά της χώρας να τους συμπαραστέκεται. Ο Μόρισσον σύντομα θα βρεθεί στη θέση του Τριντώ, έχοντας και τα κολασμένα μηνύματα της Ugly Glantys (η οποία φέρεται να τον…στολίζει με τα χειρότερα κοσμητικά, αποκαλώντας τον μέχρι και…ψυχοπαθή!) να τον ακολουθούν. Η οργή των Αυστραλών είναι τέτοια, που δεν το έχουν σε τίποτε να μπουκάρουν μέσα στο κοινοβούλιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Και επειδή η χώρα βρίσκεται εδώ και δυό μήνες σε προεκλογική περίοδο, ο Μόρισσον δεν μπορεί να περάσει από το κοινοβούλιο κανένα νέο νομοσχέδιο όσον αφορά την πανδημία ή οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο την δημοσιοποίηση του Προϋπολογισμού λίγες μέρες πρίν τις εκλογές!

Και όλα τα παραπάνω συμβαίνουν μόλις δυό μήνες μετά την επέλαση της Όμικρον και τη δημοσιοποίηση των εγγράφων της Pfizer, κατάσταση η οποία σαν τσουνάμι κατέρριψε όλα τα “αφηγήματα” και όλα τα βραχυπρόθεσμα σχέδια της παρέας του Σβάμπ.

Να με συμπαθούν οι φίλτατοι αρθρογράφοι ο οποίοι παρουσιάσαν την εν λόγω κατάσταση ως…σχέδιο της ΝΤΠ για τη δημιουργία…χάους επικαλούμενοι τις κάρτες του παιχνιδιού των Ιλλουμινάτων και την σκηνή του cartoon των Simpson, όπου αναφέρεται η εξέγερση των Φορτηγατζήδων πρίν από …15 χρόνια (είναι όντως αξιοσημείωτο αυτό, αλλά ώς εκεί), αλλά δε θα συμφωνήσω, τουλάχιστον σε όλο το σκεπτικό τους.

Ναί, να δεχθώ πως είναι όντως ένα σχέδιο που αφορά την πτώση των “συνεργαζόμενων” με αυτούς κυβερνήσεων και την ανάληψη της εξουσίας από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Αλλά ουδείς εκ των Νεοταξιτών δεν περίμενε την εξέλιξη με την Όμικρον, ούτε τη δημοσιοποίηση των εγγράφων της Pfizer. Θα μπορούσα να πω ότι αυτό το σχέδιο με τις λαϊκές εξεγέρσεις ήταν το επόμενο βήμα. Αλλά το σχέδιο αυτό ήταν λίγο μακρινό. Κι αυτό διότι έπρεπε να ολοκληρωθεί πρώτα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη δόση, ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA μέσω των εμβολίων mRNA.

H έκτη και η έβδομη δόση, θα αφορούσε τη νέα πανδημία (αυτή με την οποία απειλούσε ο Γκέιτς) και σε αυτό συμφωνεί και ο γνωστός μας Πάτερ Ελπίδιος, ότι δηλαδή το σύνολο των εμβολίων είναι 7 και ότι η προοπτική ολοκλήρωσης τους θα ήταν περίπου γύρω στο 2025. ‘Όμως με τη Θεία Παρέμβαση, τα σχέδια τους ματαιώθηκαν και προχώρησαν εκών άκων στο σχέδιο των…Φορτηγατζήδων. Έτσι ναί, το δέχομαι.

Αλλά και πάλι, αυτό μπορεί να μεταφραστεί ως η…πληρωμή που θα λάβουν οι προδότες συνεργαζόμενοι με το Θηρίο, μέσω της Θείας Πρόνοιας όμως κι όχι των Νεοταξιτών. Το αντίστροφο δηλαδή αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται, μέσω των σατανικών σχεδίων τα οποία αντί να λειτουργούν προς όφελος τους, στην ουσία πράττουν το Θέλημα του Θεού.

Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, πως “ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ”! Οπότε, και αυτή τη φορά τα σχέδια τους θα πάνε στράφι…

Θα συνεχίσουμε αύριο με τη συνέχεια και το τέλος του πονήματος. Μια συνέχεια που αφορά τις εξελίξεις στην Ελλάδα και που αυτές αναγγέλλουν την οριστική πτώση του βδελυρού “Ψευτορωμαίικου”, 170 χρόνια μετά την επιβολή του από τους ξένους σε μια πατρίδα και έναν λαό που προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρεί το δρόμο του, μετά από τετρακόσια ολόκληρα χρόνια σκλαβιάς και θανατικού…

Τέλος Α’ Μέρους

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

Επισκευτείτε τη σελίδα μας στο FaceBook
κάνοντας κλίκ πάνω στη φώτο.
Ελπίζω να …αντέξει περισσότερο απ’ ό,τι
άντεξε η προηγούμενη 🙂

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr