ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : Πώς οι προφητείες δείχνουν και επαληθεύουν καθημερινά τον ερχομό του «Ποθούμενου» – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 26 Αυγ 2019 - 11:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Διαβάζοντας προσεκτικά τα περισσότερα σχόλια αναγνωστών που σχετίζονται με την πορεία των Ελληνοτουρκικών διαφορών (ΑΟΖ, Κύπρος, γεωτρήσεις, τουρκικοί εξοπλισμοί κλπ) τρία πράγματα διαπιστώνω με λύπη μου.

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Το ένα είναι η μεμψιμοιρία. Μια συνεχής γκρίνια και μια ηττοπάθεια, που αγγίζει τα όρια του γραικυλισμού.

Το δεύτερο είναι το κλασσικό «φταίνε οι άλλοι». Οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι, οι Ευρωπαίοι (λες κι εμείς δεν συμπεριλαμβανόμαστε σε αυτούς) και ο ….Χατζηπετρής ασφαλώς. Εμείς ποτέ.

Και το τρίτο – ποιός άλλος; – μα φυσικά οι… «προφήτες»! Δηλαδή οι Άγιοι Γέροντες της σύγχρονης Ορθοδοξίας, που…τόλμησαν να πούν ή μάλλον, να επιβεβαιώσουν και πάλι, επειδή ουδείς τα θυμόταν ή τα διδάχθηκε ποτέ, αυτά που είχαν γραφτεί αιώνες πρίν και αποτελούσαν την Θεϊκή Υπόσχεση του «πάλιν με χρόνους με καιρούς…» και που κάθε τρείς και λίγο… «διαψεύδονται!

Ε, όχι λοιπόν κύριοι! Δεν αντέχεται τόση μιζέρια και τόση κακοήθεια!
Κάποτε βρίζαμε (και δικαίως ίσως) όλους αυτούς τους πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι μας οδήγησαν εσκεμμένα ή μη, κακουργηματικώς πράττοντες, στην μεγάλη οικονομική (και κοινωνική πρωτίστως) κρίση, χωρίς καν να μας περάσει από το μυαλό, ότι πρωτίστως φταίγαμε εμείς οι ίδιοι, εμείς ο λαός, για ό,τι περάσαμε και περνάμε ακόμη.
Τώρα βρίζουμε πάλι τους ίδιους, που εμείς οι ίδιοι εκλέξαμε προσφάτως, και φυσικά και τους Αγίους που μας προειδοποίησαν.
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.

Πρώτα απ’ όλα, ας ξεκινήσω από το …τελευταίο. Ήγουν, τους Άγιους Γέροντες.
Πέστε μου κάτι. Νομίζετε ότι η ροή των εξελίξεων των γεγονότων, ξεκίνησε…τώρα; Αυτό πιστεύετε; Τότε ή έχετε χάσει ολοκληρωτικά τη μπάλλα ή δεν μπορείτε (ορισμένοι) να ξεχωρίσετε δυό «γαϊδάρων άχερα», που λέει κι ο λαός. Τα γεγονότα που θα οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που όλοι οι Άγιοι Παππούδες μας είπαν, τόνισαν και επιβεβαίωσαν (πάντα μέσω της Θείας Χάριτος) ξεκίνησαν από πολύ παλιά. Σχεδόν από το 1947, από ιδρύσεως Ισραήλ, για να είμαι πιο συγκεκριμένος. Διότι η ίδρυση του Ισραήλ ήταν η θρυαλλίδα που ξεκίνησε η νέα εποχή για την Ανθρωπότητα, μια εποχή που έχει κορυφωθεί στις μέρες μας.

Η πρώτη ρήση ανήκει στον Μέγα Άγιο και Εθναπόστολο Κοσμά τον Αιτωλό με τα εξής λόγια:
«Το Ποθούμενο (Ποθούμενο= Η ανάκτηση των εδαφών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στα όρια του αυτοκράτορα Αλεξίου Α’ Κομνηνού) θα έρθει, αλλά δύσκολα και με πολύ αίμα». Είπε ψέμματα; Κάθε άλλο!
Σαφώς και το είδαμε στην πορεία, το πόσο δύσκολα θα ερχόταν.

Οι απώλειες του Γένους την πρώτη επαναστατική περίοδο (1821-1827) ήταν τεράστιες. Τον ακριβή αριθμό μας τον δίνει ο δικαστής Αθανάσιος Πολυζωΐδης, στην πολύκροτη «Απολογία» του, σε εκείνη την κατάπτυστη «δίκη των Δικαστών» για την υπόθεση Κολοκοτρώνη και Πλαπούτα, το 1834. «Η ελευθερία ποτίστηκε με το αίμα οκτακοσίων χιλιάδων Ελλήνων που θυσιάστηκαν για τον Αγώνα».
800.000 Έλληνες λοιπόν, θυσιάστηκαν για να κερδηθούν τα πρώτα, ασήμαντα εδάφη του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους! Μέσα σε μόλις 6 χρόνια! Για να φανταστείτε το πόσο τεράστιο νούμερο ήταν αυτό, σκεφτείτε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των…Κούρδων! Οι Κούρδοι, που πολεμάνε τον Τούρκο από το 1982 με ένοπλη εξέγερση μέχρι σήμερα, δηλαδή 37 χρόνια, δεν έχουν αγγίξει αυτό το νούμερο!
Πάμε παρακάτω.

Τα σύνορα διευρύνθηκαν μετά το Συνέδριο του Βερολίνου το 1881 (με τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου) όπου παραχωρήθηκε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας και ένα τμήμα της Ηπείρου. Το αίμα που χύσαμε το 1897 με εκείνον τον απίθανο ελληνοτουρκικό πόλεμο «δι’ ασήμαντον αφορμήν», ήταν το τίμημα για την κατάκτηση αυτή. Μετά ήρθε ο Μακεδονικός Αγώνας. Νέοι ποταμοί αίματος, από σφαγές των Βουλγάρων και των Τούρκων. Και τελικά μετά τους 2 βαλκανικούς πολέμους που έληξαν το 1913, δηλαδή 10 χρόνια σχεδόν μετά την έναρξη του μακεδονικού αγώνα, όλο αυτό το διάστημα η Ελλάδα αιμορραγούσε. Με ποταμούς αίματος δηλαδή, τελικά η Μακεδονία επανακτήθηκε, μαζί με τα νησία του Αιγαίου και την Κρήτη (εκτός από τα Δωδεκάνησα) μετά από 7 αιώνες σκλαβιά σε Φράγκους και Τούρκους αντίστοιχα. Με τη συμμετοχή μας στον Α’ΠΠ φτάσαμε μια ανάσα από το Ποθούμενο. Η Ελλάδα με τη Συνθήκη των Σεβρών, είχε ήδη τριπλασιαστεί σε μέγεθος. Μια προδοσία όμως τα κατέστρεψε όλα και ξαναχάσαμε τα μικρασιατικά εδάφη με την Μικρασιατική Καταστροφή. Όμως αυτό το νέο ποτάμι αίματος έδωσε και ένα γεωπολιτικό τίμημα, σημαντικό μεν, αλλά δυσανάλογο με το κόστος των πολέμων αυτών. Την προσθήκη της μισής Θράκης ως τον Έβρο.

Συνολικά, το κόστος σε απώλειες μάχιμων και αμάχων όλα αυτά τα χρόνια των πολέμων, αρχής γενομένης από τον Μακεδονικό Αγώνα; Ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες! Που άν προσθέσουμε και τους οκτακόσιους χιλιάδες της επαναστατικής περιόδου, αγγίζουμε το ασύλληπτο νούμερο των δύο εκατομμυρίων τριακοσίων χιλιάδων Ελλήνων! Θέλετε κι άλλα; Μέχρι να ολοκληρωθεί το σημερινό σχήμα της Ελλάδας και μεσολαβούντος του Β’ΠΠ, η Ελλάδα πλήρωσε με άλλους επτακόσιους χιλιάδες νεκρούς (σε μάχες, κακουχίες, αντίσταση, εκτελέσεις) που ήταν τελικά το τίμημα για να προσαρτηθούν και τα Δωδεκάνησα στον ελληνικό κορμό.
Πόσο πιο αληθινός να βγεί ο Άγιος Κοσμάς;

Και ακόμη ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί το «Ποθούμενο». ΤΩΡΑ αναμένεται να ολοκληρωθεί.
Και πώς νομίζετε ότι θα ολοκληρωθεί; Αναίμακτα; Γελιέστε.
Μόνο που αυτή τη φορά, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ. Γιατί; Γιατί ήδη έχει πληρώσει ως τα τώρα, έναν ολόκληρο αιμάτινο ποταμό! Συνολικά δηλαδή, από την αρχή της επανάστασης μέχρι τώρα, αν συνυπολογίσουμε και τους νεκρούς τόσο της ΕΟΚΑ όσο και της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, θα φτάσουμε το νούμερο σε …παγκόσμιο ρεκόρ(!!!) έθνους σε ανθρώπινες απώλειες για την λευτεριά του.

Άρα λοιπόν, ο πρώτος των πρώτων Μέγας Γέρων, εθναπόστολος, Άγιος και πρώτος προφήτης του Ποθούμενου Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έχει βγεί τόσο ακριβής στις προρρήσεις του, που κανονικά θα έπρεπε να ανατριχιάζει το σύμπαν των Ελλήνων στο ανάγνωσμά τους. Διότι μέχρι και το 1913 (Βαλκανικοί Πόλεμοι, Α’ ΠΠ) πολλές από τις προφητείες του έχουν επαληθευτεί. Επίσης, αρκετές από αυτές που αφορούν το σήμερα (τηλεόραση, δορυφόροι, επικοινωνίες, χρήση τηλεφώνου) έχουν επαληθευτεί στο ακέραιο.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους, με πρώτον και σημαντικότερον τον Άγιο Παΐσιο, αυτοί απλώς «ξεδιάλυναν» τα υπόλοιπα που αφορούν το Ποθούμενο. Και μέχρι στιγμής, τα λόγια τους, βγαίνουν κατά γράμμα. Ο Γέρων Παΐσιος είχε πεί (σύμφωνα με τα βιβλία του Ζουρνατζόγλου και του Ραβοκαλή) ότι «Η Ελλάδα δεν θα πάθει ζημιά γιατί το αίμα που χύθηκε ως τα τώρα ήταν πολύ. Αυτοί που θα πληρώσουν θα είναι όλοι οι άλλοι που έβλαψαν την Ελλάδα. Αυτοί που θα μαζευτούν εκεί στην Κωνσταντινούπολη για να πολεμούν ο ένας τον άλλον, αυτοί θα πληρώσουν για τα εγκλήματα που έκαναν τόσα χρόνια σε εμάς. Τρία μερόνυχτα σφαγής που τρίχρονο δαμάλι θα πλεύσει στο αίμα όπως είχε πεί και ο Άγιος Κοσμάς. Και στο τέλος θα μας δώσουν την Πόλη γιατί κανείς από αυτούς δεν θα μπορεί να την έχει».

Άρα λοιπόν, γιατί τόση μιζέρια, τόση μεμψιμοιρία, τόσος γραικυλισμός;
Γιατί ΤΟΣΗ ΠΙΑ απιστία;
Τι άλλο θέλουμε επιτέλους;

Ο Θεός θέλει ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ. Το γιατί, πάλι μας το επιβεβαιώνουν στο σύνολό τους οι Άγιοι Γέροντες: Διότι η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να μείνει με χέρια καθαρά, γιατί ο ρόλος της από το σημείο πλέον της ανάκτησης του Ποθούμενου, θα είναι άλλος, πολύ διαφορετικός από αυτόν που έχει τώρα. Ο ρόλος της θα είναι η αντίσταση στην τελική μάχη ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στον Αντίχριστο αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, η διάδοση της Ορθοδοξίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης.

Αυτό γίνεται μέσω πολλών συνιστωσών, κυρίως μέσα από το «Ψευτορωμαίϊκο», δηλαδή τους «γρακύλοσυ» πολιτικούς και νεοέλληνες, όπως τους περιγράφει και ο καθηγητής Ιστορίας και Θεολογίας πάτερ Ιωάννης Ρωμανίδης στο βιβλίο του «Ρωμιοσύνη», οι οποίοι φρόντισαν από το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, να εξαλείψουν όλα αυτά τα αγνά στοιχεία που διείπαν τους Έλληνες «Ρωμιούς» και τους κατάντησαν πειθήνια ανθρωπάρια, εξευρωπαΐσμένα και υπάκουα μέσα από έναν ανήθικο τρόπο ζωής και ιδεών εντελώς ξένων προς τα ελληνικά ήθη και παραδόσεις. Το «Ψευτορωμαίϊκο» είναι έννοια που καθιέρωσε ο μοναδικός Εθναπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός, μέσα από την ρήση του «Θα ερθει ένα Ψευτορωμαίϊκο. Μην το πιστέψετε, θα φύγει γρήγορα πίσω» και που εννοούσε αυτήν ακριβώς την μερίδα Ελλήνων (πολιτικών, λαϊκών και κληρικών) οι οποίοι θα αποποιηθούν κάποια στιγμή ΠΡΙΝ το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, την ρωμαίϊκη ελληνική «ταυτότητά τους και θα γίνουν «ψευτορωμιοί».

Όσο για το «γρήγορα», το βλέπουμε ήδη. Διαρκεί μόλις 60κάτι χρόνια, από το 1950 περίπου ως τα τώρα, που αναμένεται η κατάρρευση του, μετά την πλήρη γύμνια του την εποχή της κρίσης. Ακόμη δηλαδή ένα σημάδι που μας λέει ότι το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ είναι πάρα πολύ κοντά.
Οπότε, να μην μας πολυνοιάζει αν και κατά πόσο είμαστε ικανοί να πολεμήσουμε, αν μας …υποστηρίξουν οι καλοί «φίλοι» μας, αν είμαστε εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα όπλα, αν θα κάνουμε…γιουρούσι για να ξαναπάρουμε τη μικρασία, αν θα μας πουλήσουν πάλι οι φίλοι και σύμμαχοι ή οι πολιτικοί μας. Όποιος μας πουλάει αυτούς τους καιρούς, θα έχει άσχημο, πολύ άσχημο τέλος.

Είδατε την κατάντια του Γεωργάκη ή ΓΑΠ; Αυτόν που μας πούλησε στεγνά στους τοκογλύφους με τα μνημόνια; Ποιός του δίνει σημασία πλέον; Το όνομά του αναφέρεται μόνο όταν κάνει κάτι που προκαλεί χλευασμό. Ειδ’ άλλως, ποιός τον θυμάται; Ένα πολιτικό σκύβαλο είναι και τίποτε άλλο. Ούτε καν αυτοί με τους οποίους διαπραγματεύτηκε κάποτε για να σύρει την Ελλάδα σιδεροδέσμια στους τοκογλύφους, ούτε καν αυτοί τον θυμούνται. Δεν βλέπετε ή δεν είδατε καλύτερα, την κατάντια του πρώην «ναπολεόντειου» υπουργού Ευ. Βενιζέλου; Πετάχτηκε στα σκουπίδια κακήν κακώς από τους πρώην «συντρόφους» του! Ο Σαμαράς τα ίδια. Και οι περισσότεροι που υπόγραψαν αυτά τα ελεεινά κείμενα που κατέστρεψαν την Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ποιοί και πόσοι από αυτούς υπάρχουν σήμερα στα πολιτικά πράγματα; Ούτε καν το 5% όλων αυτών, μέσα σε 10 μόλις χρόνια! Και έπεται συνέχεια φυσικά.

Αμ η …μαμά Αμερική; Η κραταιά, η ένδοξη, η μεγάλη, η δείξα, η πήξα; Σκιά του εαυτού της είναι. Η Τουρκία την χορεύει, την φτύνει και την γελοιοποιεί κάθε μέρα και αυτή νομίζει πως…ψιχαλίζει! Αμ οι Ευρωπαίοι; Οι κραταιοί Γερμανοί; Που είναι; Για να μην επικαλεστώ ζοφερά κείμενα των οικονομικών funds που έγραφαν πριν μια βδομάδα πως βρίσκεται με μισό πόδι στα όρια της …ύφεσης! Πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που ο φοβερός και τρομερός Σόϊμπλε μας κούναγε το δάκτυλο και μας έσερνε ως πτώμα με ανάλγητο και κτηνώδη τρόπο στην οικονομική άβυσσο; Μόλις τέσσερα χρόνια! Πού «εξαφανίστηκε» ο κύριος αυτός; Άκουσε κανείς; Εγώ όχι πάντως! Πού είναι η μεγάααααλη και τρανή μαντάμ καγκελάριος Μέρκελ; Τι είναι σήμερα αυτή η…σιδηρά κυρία του «Τέταρτου Ράϊχ»; Ένα όρθιο ανθρώπινο παραγεμισμένο πτώμα είναι, μόλις που στέκεται στα πόδια της, τρέμοντας κάθε τόσο! Σε σημείο τέτοιο που να προκαλεί τον…οίκτο μας!

Πού είναι σήμερα, η…τεράστια αυτοκρατορία της Μεγάλης Βρετανίας; Αυτής που «ο ήλιος ποτέ δεν έδυε στα εδάφη της»; Και αυτή η οποία μας οδήγησε στον αιματηρότατο εμφύλιο, αυτή που μας έσφαζε στην Κύπρο όταν τα παλικάρια της ΕΟΚΑ όρθωσαν τα στήθη τους στον απελευθερωτικό αγώνα; Αυτή που μας πούλησε στεγνά στους Τούρκους, αθετώντας τις υποσχέσεις της που έδωσε για να μας κρατήσει δίπλα της στον Β’ΠΠ; Σας πληροφορώ πως σήμερα, είναι ένα κρατικό πτώμα, μια εντελώς ανυπόληπτη «δύναμη», που παλεύει να κρατηθεί όρθια αντιμετωπίζοντας όχι μόνο ένα μελλοντικό οικονομικό τσουνάμι μετά την έξοδό της από την ΕΕ, αλλά και την διάλυσή της ως κράτος, με την επικείμενη πιθανή απόσχιση της Σκωτίας και της Β. Ιρλανδιάς και ίσως και της Ουαλίας από το…βρετανικό σώμα!

Τι έχετε λοιπόν να πείτε επ’ αυτών; Είπε ψέμματα ή αρλούμπες ο Άγιος Παΐσιος; Ή όλοι οι άλλοι Γέροντες και Άγιοι; Όχι φυσικά!
Αυτά είναι τα…καζάντια των δήθεν «φίλων» μας. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις λίγα χρόνια!

Γι αυτό θα ορμήσουν όλοι αυτοί εναντίον της Ρωσίας αλλά καί της Τουρκίας. Για να σκυλέψουν το πτώμα της δεύτερης και να πολεμήσουν την πρώτη, που θα έχει στο μεταξύ ήδη στην κατοχή της την Πόλη των Πόλεων, το διαμάντι της Οικουμένης, την Κωνσταντίνου Πόλη. Και εκεί, θα πληρώσουν και τα…ρέστα που μας χρωστάνε αιώνες τώρα. Τούρκοι, Γερμανοί, λοιποί ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, Ρώσοι. Άπαντες, όσοι βουλεύτηκαν κάποτε και κατά καιρούς την εξαφάνιση της ίδιας της ύπαρξής μας.

Αυτά θέλει ο Θεός, έτσι θέλει να περπατήσει το σχέδιό Του κι έτσι θα γίνει. Γίνεται ήδη. Απλά εμείς θα το …καταλάβουμε όταν θα δούμε στα τηλεοπτικά κανάλια τις πρώτες στρατιωτικές μονάδες μας να μπαίνουν στην Πόλη και να υψώνουν την ελληνική σημαία πάνω στην Αγία Σοφία.

Ο καιρός ήρθε. Πόσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι;

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…