ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρινος Λόγιος : H Προφητεία που θα αλλάξει τον ρού της Παγκόσµιας Ιστορίας, για ΠΑΝΤΑ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 25 Απρ 2021 - 22:00

Είναι πλέον γνωστόν και εµπεδωτέον τοις πάσιν πως η ανθρωπότητα, µέσω της …µαεστρικής «καθοδήγησης» της ΝΤΠ, αυτής της ελεεινής συµµορίας απανθρώπων, βαδίζει σε δρόµους που άνετα χαρακτηρίζονται «κόψη του ξυραφιού». 

Η «πανδηµία» του κορωναϊού, εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, όχι µόνο δεν δείχνει ότι είναι σε…ύφεση, αλλά τουναντίον, δείχνει να µην λέει να καταβληθεί παρά τα απίστευτα και απάνθρωπα µέτρα που εξακολουθούν να εφαρµόζονται στα περισσότερα κράτη του πλανήτη και παρά τους εµβολιασµούς, «υποχρεωτικούς» και µη. 

Η παγκόσµια οικονοµία δείχνει να παραπαίει, παρά τις τεχνητές αναπνοές που της δίνουν οι αγορές µέσω των χρηµατιστηρίων και οι αντιπαραθέσεις ανάµεσα στις υπερδυνάµεις (Κίνα, ΗΠΑ, Ρωσία) δεν προµηνύουν απολύτως τίποτε το ελπιδοφόρο. Η Τουρκία, αυτό το µεγάλο καρκίνωµα της Οικουµένης, δείχνει πλέον να παίζει τα τελευταία της χαρτιά µήπως και σώσει την παρτίδα αυτού του σκληρού µπράν Ντε φερ που ξεκίνησε να παίζει εδώ και µια δεκαετία χωρίς σταµατηµό και να αποφύγει την επικείµενη διάλυση της. Η ΕΕ από την άλλη, δείχνει πελαγωµένη από την επέλαση της πανδηµίας, χωρίς συγκεκριµένη οικονοµική και κοινωνική στρατηγική και κυρίως, χωρίς κοινωνική σταθεροποίηση. Και στη µέση…η Ελλάδα. Ή µάλλον, ο Ελληνισµός. Αυτός ο χιλιοταλαιπωρηµένος λαός που τα βάσανα του θυµίζουν τραγωδία του Αισχύλου, προσπαθεί µε νύχια και µε δόντια να κρατηθεί όρθιος, παρά τα χτυπήµατα που δέχεται εκ των έξω και κυρίως των έσω, λόγω των ανίκανων και πουληµένων στον Μαµωνά ηγεσιών του. Και όλοι οι λαοί της Δύσης, οι σκεπτόµενοι λαοί δηλαδή, βρίσκονται µπροστά σε απόλυτο αδιέξοδο, ατενίζοντας το όποιο µέλλον τους µε εξ ίσου απόλυτη απαισιοδοξία και αναρωτιούνται «τι έφταιξε» και φτάσανε ως εδώ. Η ιλιγγιώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας; Η καταλυτική πτώση των ηθών; Οι διεφθαρµένοι ηγέτες; Τι; Και συνεχώς αναρωτιούνται: «Υπάρχει ελπίδα ή µήπως το επόµενο σκαλί στην κλίµακα είναι ένα φουτουριστικό µέλλον τύπου «Mad Max»;

Κι όµως! Υπάρχει ελπίδα! Και την ελπίδα την φέρνουν οι Έλληνες µαζί µε την Ορθοδοξία…


Γράφει ο Πυρινος Λογιος

Tα τελευταία δέκα χρόνια, µαζί µε τα πρώτα χτυπήµατα που δέχτηκε η ε λ λ η ν ι κ ή  κ ο ι ν ω ν ί α  λ ό γ ω  τ η ς κατάπτυστης δανειακής συµβάσεως για την διάσωση της ελληνικής οικονοµίας, ήρθε στην επικαιρότητα και ο Λόγος του Θεού, όπως αυτός εξεφράσθη µέσω των γιγαντιαίων προσωπικοτήτων της Ελληνικής Ορθοδοξίας και των διαδόχων των. Αυτοί οι άνθρωποι που µίλησαν µε τον Θεό και έλαβαν τη Χάρη Του, είχαν «µάθει» πρώτοι ό,τι έµελλε να συµβεί σε µια Ανθρωπότητα που βυθιζόταν ολοένα στη λάσπη που τους ετοίµαζε ο µέγας Μισάνθρωπος και «Πρίγκηπας του Κακού» µέσω των Αποστόλων του, δηλαδή την ελίτ της ΝΤΠ. Και το κυριότερο; Όλοι, µα ΟΛΟΙ είναι Έλληνες! Γιατί;

Μα διότι µόνο η Ελληνική Ορθοδοξία αντικατοπτρίζει την Αλήθεια για ό,τι µας αφορά ως ανθρώπινο γένος. Και µόνο η δική µας Φυλή έλαβε την ύψιστη Εντολή (όπως σηµειώνει µε παρρησία ο Άγιος Νεκτάριος) για να την προσφέρει στην Ανθρωπότητα, γιατί µόνο η Φυλή των Ελλήνων, ανέκαθεν είχε ως πρώτο αγαθό στο πνεύµα και την ψυχή της την έννοια της Ελευθερίας. Της Ελευθερίας του σώµατος, του πνεύµατος και της ψυχής.

Οι Γέροντες, οι προρρήσεις και το…Ίντερνετ

Αυτοί λοιπόν οι Άγιοι άνθρωποι, µη γνωρίζοντας επ’ ακριβώς το Σχέδιο του Θεού αλλά ΜΕΡΗ αυτού, µίλησαν σε όσους πιστούς τους είχαν επισκεφθεί εκεί ψηλά στις πλαγιές του Άθω, όπου είχαν στήσει τα «ησυχαστήρια» τους. Και οι πιστοί αυτοί πλήθαιναν µέρα µε την ηµέρα. Άνθρωποι πονεµένοι, που αποζητούσαν διακαώς το «Θαύµα» στη ζωή τους. Αλλά και άνθρωποι «περίεργοι», που απλώς ήθελαν να τους δούν και να τους ακούσουν και που µετά από αυτήν την επαφή, άλλαξε άρδην η ζωή τους.

Εκείνη την εποχή κατά την οποία έδρασαν οι µεγάλες αυτές µορφές, το µόνο µέσο άµεσης επικοινωνίας ήταν το τηλέφωνο και τα αναλογικά παράγωγα του, δηλαδή τα τέλεξ, οι τηλέγραφοι και τα …φάξ. Η ψηφιακή τεχνολογία βρισκόταν ακόµη στα σπάργανα και «ανθούσε» µόνο στις χώρες που ήσαν υπεύθυνες για την ανάπτυξη της, δηλαδή στις ΗΠΑ κύριως, την Δυτική Ευρώπη και τη Ρωσία. Παρ’ όλα αυτά, ο Λόγος τους διαδίδονταν µε ταχύτητα αστραπής. Από στόµα σε στόµα. Από συγγενή σε συγγενή. Από ιερέα σε πιστούς. Από ευεργετηθέντα σε φίλους και γνωστούς του. Από πατέρα σε γιό.

Δεν ήταν διόλου περίεργο, που εκτός από µεσήλικες και ηλικιωµένους που τους επισκέπτονταν, σε λίγο άρχισαν και οι νέοι να τους επισκέπτονται και µάλιστα µε µεγαλύτερη προσµονή.

Τίποτε δεν ήταν τυχαίο και τίποτε δεν είναι αδύνατο για τον Θεό.

Εκείνος, δεν χρησιµοποιεί µεθόδους…ψηφιακής τεχνολογίας για να διαδώσει το όποιο µήνυµα ήθελε. Επιλέγει απλά τους ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ κι αυτοί µε τη σειρά τους, τους επόµενους και πάει λέγοντας. Το Ίντερνετ αργότερα, θα γινόταν το απόλυτο εργαλείο για την πλήρη και µαζική διάδοση των λόγων και των έργων τους. Αν και η εφεύρεση αυτή προοριζόταν από τον Πρίγκηπα του Σκότους ως εργαλείο υποδούλωσης της ανθρώπινης ψυχής, για τον Θεό έγινε το εργαλείο για τη διάδοση του Λόγου Του. Πώς το έλεγε ο Άγιος Παΐσιος; «Καταστρέφει ο άνθρωπος ένα κτίριο; Παίρνει ο Θεός τις πέτρες και από αυτές φτιάχνει υπέροχα ψηφιδωτά». Αυτό ακριβώς. Φτιάχνει ο Διάβολος ένα φονικό εργαλείο; Το παίρνει ο Θεός και το κάνει χρήσιµο εργαλείο για τον σκοπό Του. Τίποτε δεν µπορεί να σταθεί εµπόδιο για Εκείνον. Και πάντα ο µεγάλος χαµένος θα είναι ο κατάµαυρος «Πρίγκηπας».

Θαρρώ πολλά είπαµε για…εισαγωγή, ας έρθουµε και στο κυρίως θέµα.

Ο Άγιος Παΐσιος λοιπόν, είχε πεί πολλά για τα µελλούµενα, τα οποία είχαν δύο κοινά σηµεία:

Την µεγαλοσύνη της Ελλάδας και τη διάλυση της Τουρκίας.

Και επειδή ο  έκπληκτος κόσµος που τα άκουγε αυτά τον ρώταγε συνεχώς «Μα πώς θα µπορούσαν να γίνουν όλα αυτά Γέροντα;», εκείνος χαµογελούσε και…αποκάλυπτε µε το…σταγονόµετρο κάποιες παραµέτρους, όπως «…όταν θα φύγει αυτή η γενιά των πολιτικών από την Τουρκία και έρθουν άλλοι» ή «Όταν ο Ρώσος θα κατέβει για τα δικά του συµφέροντα» κλπ. Η προφητεία άλλως τε, δεν είναι απλά µια…πρόγνωση µετεωρολόγου, ούτε µια αστρολογική µελέτη για το ζώδιο µας. Είναι ένας λόγος προβληµατισµού, κατανόησης της ανθρώπινης φύσης και των ενστίκτων της αλλά και κυρίως, για να αποδειχθεί η Θεϊκή Δύναµη που µπορεί να ελέγχει απόλυτα τον κόσµο, τον οποίο δηµιούργησε και κατ’ επέκτασιν και το µέλλον. Και τέλος, για να δώσει ελπίδα, πως για ό,τι σκληρό µας συµβαίνει, πάντα έρχεται η λύτρωση. Και ότι η πάσης φύσεως παιδεία που προέρχεται από κακό, έχει στόχο την σκληραγώγηση του σώµατος και του πνεύµατος, η οποία στο τέλος φέρνει την ισορροπία και µετατρέπεται σε καλό.

Δεν έχει λοιπόν σκοπό η προφητεία να µας…τροµάξει, αλλά να µας προειδοποιήσει και να µας προετοιµάσει. Είτε για το κακό που θα έρθει, είτε για το καλό. Είτε και για τα δυό µαζί. Πώς δρούσαν οι Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης για τους Εβραίους; Που είτε τους προειδοποιούσαν για όλα τα κακά που θα ερχόταν στο µέλλον γι’ αυτούς αν δεν µετανοούσαν, είτε για το καλό της έλευσης του Σωτήρα; Και µιλάµε για αιώνες πριν συµβούν αυτά για τα οποία µιλούσαν. Βλέπετε, εκείνη την εποχή, τα πράγµατα και οι καταστάσεις, έτρεχαν µε…διαφορετικούς ρυθµούς απ’ ό,τι τρέχουν σήµερα. Στις µέρες και στις εποχές που ζούµε, οι καταστάσεις τρέχουν µε υψηλές ταχύτητες. Ιλιγγιώδεις. Και οι προφήτες οι οποίοι στέλνονται από τον Θεό για το Γένος µας, έρχονται για να προµηνύσουν για µελλούµενα σε χρόνο ΚΟΝΤΙΝΟ και όχι µακρινό. Διότι στις µέρες µας, ο κόσµος αλλάζει µε µεγάλη ταχύτητα και λόγω της έξαρσης της αµαρτίας και της πτώσης του ανθρώπου, όλη η ανθρωπότητα κινδυνεύει. Και χρειάζεται απαραιτήτως, καθοδήγηση.

Η προφητεία που θα αλλάξει για πάντα την παγκόσµια Ιστορία

Όπως είπαµε πιο πάνω, ο Άγιος Παΐσιος µίλησε µε προρρητικό λόγο επί των θεµάτων που αφορούσαν κυρίως εµάς και τις σχέσεις µας µε την Τουρκία αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, για την µεγαλοσύνη της Ελλάδας. Αυτόν ακριβώς τον λόγο, έρχεται ένας άλλος µεγάλος Γέροντας, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, να τον σ υ µ π λ η ρ ώ σ ε ι κ α ι ν α τον . . . εκσυγχρονίσει . Σε µ ια µαγνητοφωνηµένη οµιλία του, από τις σπανιότερες θα µπορούσα να πω, µ ίλησε για πιο συγκεκρι µ ένα «σηµάδια», τα οποία θα έχουν π ο λ λ α π λ ή σ η µ α σ ί α . Α υ τ ή η µαγνητοφώνηση έγινε µε τη δική του ευλογία και λίγο καιρό πριν κοιµηθεί.

Σαν να ήξερε το τέλος του (πολύ πιθανό)

και θεώρησε πως ό,τι πεί, θα ήταν πάρα πολύ σηµαντικό στο να προωθηθεί µέσω της κατάλληλης τεχνολογίας. Στις µέρες του, το Ίντερνετ ήταν πλέον ένα γεγονός και η επίδραση του στον ανθρώπινο βίο καταλυτική. Εποµένως, θα ήταν και ζήτηµα χρόνου η µεγάλη και γρήγορη διάδοση των λόγων του. Στις µέρες του επίσης, είχε ήδη µπεί το Ευρώ στη ζωή του Έλληνα, µε τις τροµερές του επιπτώσεις για το µέλλον. Μέχρι τη στιγµή όµως που βγήκαν οι λόγοι από το στόµα του Γέροντα, τίποτε δεν προµήνυε την καταιγίδα που θα ερχόταν. Απλά έπεφταν κάποιες σποραδικές…πρώτες ψιχάλες.

Ο µεγάλος αυτός Γέροντας, έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2009. Και ένα χρόνο αργότερα, η Ελλάδα χρεοκοπούσε και έµπαινε στη µεγαλύτερη περιπέτεια και δοκιµασία από καταβολής της Άλωσης.

Είναι επίσης απίστευτο, το γεγονός ότι…χαµογέλασε(!), 45 ολόκληρα λεπτά µετά την πιστοποίηση του θανάτου του! Κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην Ιστορία, όχι των Ελλήνων, αλλά του κόσµου ολόκληρου. Οι γιατροί δεν µπόρεσαν να δώσουν καµµιά εξήγηση. Παρά µόνον αρκέστηκαν να πούν ότι…είδε τον Παράδεισο ιδίοις όµµασι πλέον και µε τη Χάρη του Θεού, το χαµόγελο της ψυχής του αποτυπώθηκε και στο νεκρό του πρόσωπο. Όχι ακριβώς βέβαια έτσι, αλλά…κάπως έτσι το περιέγραψαν. Αυτό και µόνο, δείχνει όχι µόνον την σηµαντικότητα του ανδρός αυτού, αλλά και την σηµαντικότητα των λόγων του.

Υπάρχει ακόµη αναρτηµένο το σχετικό ηχητικό βίντεο, όπου µπορείτε να ακούσετε/δείτε (όσοι δεν το έχουν ή δεν το ξέρουν ακόµη), µε τα προφητικά του λόγια. Δείτε το εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo

Ο Γέρων Ιωσήφ, ξεκινάει τον προρρητικό του λόγο µιλώντας για κάτι απίστευτο για την εποχή εκείνη. Μίλησε για κάποια…πολιτειακή ανωµαλία!

Την δεκαετία του 2000, η έννοια της πολιτειακής ανωµαλίας, ήταν κάτι το αδιανόητο. Ουδείς µπορούσε να φανταστεί οποιαδήποτε κατάλυση του Συντάγµατος (γιατί περί αυτού πρόκειται), η οποία θα µπορούσε να οδηγήσει σε ολοκληρωτικό καθεστώς και µάλιστα υπό τον µανδύα µιας ένωσης, η οποία από µόνη της θεωρούνταν ως υπέρµαχος της δηµοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

Και όµως!

Δεν πέρασαν καν δύο χρόνια από το θάνατό του, και η πολιτειακή ανωµαλία συνετελέσθη κατά τον πιο απαίσιο και υποχθόνιο τρόπο: η Ελλάδα πτώχευσε και παραδόθηκε αµαχητί στη µεγαλύτερη και πιο σκληρή απ’ όλες τις σκλαβιές. Στην οικονοµική σκλαβιά, µέσω µιας σειράς διαδοχικών καταστάσεων και απόλυτης κατάλυσης του Συντάγµατος. Η εκλεγµένη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, προέβη τότε σε µια επίσης αδιανόητη, πράξη νοµοθετικού περιεχοµένου, µέσω της οποίας ήρθε η Δανειακή Σύµβαση µε το Δ.Ν.Τ. και εκχωρήθηκε µέρος της εθνικής κυριαρχίας, χωρίς τη συγκατάθεση της Βουλής και χωρίς καν λαϊκή εντολή. Αυτό ακριβώς αποτελεί την επιτοµή της διάρρηξης του Συντάγµατος και κατ’ επέκταση αποτελεί Πολιτειακή Ανωµαλία, η οποία και «νοµιµοποιήθηκε» ένα χρόνο αργότερα, µέσω της ανατροπής του εκλεγµένου πρωθυπουργού και της αντικατάστασης του µε … κυβέρνηση υπό ενός ….επαχθέστατου τραπεζίτη που φέρει το όνοµα Λουκάς Παπαδήµος, ο οποίος µε τη στήριξη της αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ) και του κυβερνώντος κόµµατος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) νοµιµοποιεί την επαχθής δανειακή σύµβαση και φέρνει την απόλυτη ισοπέδωση παντού. 

Πράγµατι, το … «κεφάλαιο είχε έρθει πίσω», όπως ακριβώς είχε πεί στους λόγους του ο µεγάλος αυτός Γέροντας, δηλαδή έπαψε να χρηµατοδοτεί το ελληνικό δηµόσιο άνευ όρων, αλλά πλέον µέσω µιας δανειακής σύµβασης που αφαιρεί από το ελληνικό κράτος την κυριαρχία του και το καθιστά υπόδουλο στους δανειστές του. Η σύµβαση αυτή µετατρέπεται σε θεσµό και µε προεξάρχοντες τοποτηρητές των εφαρµογών της σύµβασης, τρία πρόσωπα που διορίζονται από το Δ.Ν.Τ και την ΕΕ τα οποία και δίνουν τις εντολές στην ελληνική κυβέρνηση. Σηµειωτέον, για να ισχυροποιηθεί νοµικά αυτή η «Πολιτειακή Ανωµαλία», επιστρατεύτηκε και ο θεσµός της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), της οποίας ο πρόεδρος (και πρώην υπόδικος) Γ.Γεωργίου, πλαστογράφησε και παραποίησε κατ’ εντολήν «άνωθεν», τα στατιστικά οικονοµικά στοιχεία. Επιπλέον, για να εφαρµοστεί µέρος των «µεταρρυθµίσεων» στον δηµόσιο τοµέα, κλείνουν αρκετές υπηρεσίες του δηµοσίου και απολύονται σχεδόν οι µισοί δηµόσιοι υπάλληλοι!

Έτσι, εκπληρώνεται και το τρίτο σκέλος της προφητείας του Γέροντα «…και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι!»

Μπορεί να µην απολύθηκαν…όλοι, αλλά αυτοί που απολύθηκαν και ήταν πάρα πολλοί, έφτασαν στα όρια της απόλυτης φτώχειας. Ακολούθησαν µέρες ανείπωτης πείνας, µε εικόνες εξαθλίωσης. Χιλιάδες ζητιάνοι κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας, ενώ ο φωτογραφικός φακός καταγράφει τραγικές φιγούρες ανθρώπων που ψάχνουν τους κάδους σκουπιδιών ή κατακλύζουν τις λαϊκές αγορές για να βρούν κάτι φαγώσιµο από πεταµένα λαχανικά στους δρόµους. Οι διάφορες ενορίες διοργανώνουν συσσίτια, ενώ ορισµένα κανάλια της τηλεόρασης διοργανώνουν συγκεντρώσεις τροφίµων που θα διανέµονταν αργότερα σε άστεγους και άπορες οικογένειες.

Ήταν η τέταρτη στη σειρά πρόρρηση του Γέροντα, που µίλησε για µια πείνα που επρόκειτο να ακολουθήσει την πολιτειακή ανωµαλία και επιβεβαιώθηκε µε τον πιο γλαφυρό τρόπο.

Πρώτος ο Άγιος Παΐσιος µίλησε για την πείνα, που θα προηγούνταν της πρόκλησης των Τούρκων. Είπε συγκεκριµένα: «Η Τουρκία θα µας κάνει µια πρόκληση σε σχέση µε τα µίλια. Και εµάς θα µας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή δεν θα κρατήσει πολύ αυτό, µήνες θα είναι, µετά θα κατέβει ο Ρώσος και θα καταλάβει την Κων/πολη. Αυτά δεν θα γίνουν τώρα, αλλά αργότερα, όταν φύγει η γενιά αυτή των πολιτικών στην Τουρκία και έρθουν άλλοι στην εξουσία. Υποµονή και πίστη και θα χαρούν πολλοί…»

Ωστόσο, πολλοί ερµηνευτές τοποθετούν την πείνα και την πολιτειακή ανωµαλία στις µέρες που ζούµε, στο σήµερα. Πιο συγκεκριµένα, ότι η πείνα δεν έχει έρθει ακόµη, αλλά ούτε και η Πολιτειακή Ανωµαλία.

Διαφωνώ.

Η πολιτειακή ανωµαλία συνετελέσθη ήδη. Τη βιώσαµε και τη βιώνουµε ακόµη. Δεν τελείωσε. Αυτό το βλέπει και ο πιο αδαής πολίτης.

Όλοι γνωρίζουµε πως οι εκλογές επί της ουσίας, έχουν καταργηθεί.

Τα κόµµατα που υπάρχουν, είναι όλα ελεγχόµενα από τη γερµανική καγκελαρία και τους δανειστές. Και όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από µια εκλογική διαδικασία, δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτε το διαφορετικό, πλην αυτών που επιτάσσουν οι ξένοι και κυρίως οι Γερµανοί. Οπότε, τι άλλο να προσθέσει κανείς;

Αλλά και η πείνα εξακολουθεί να υφίσταται ακόµη. Υπάρχουν χιλιάδες συµπολιτών µας που βρίσκονται σε κατάσταση ανέχειας και τα συσσίτια των ενοριών της Εκκλησίας δεν έχουν σταµατήσει. Ενδεχοµένως, η πείνα αυτή να επιδεινωθεί λόγω των επιπτώσεων του κορωναϊού µε τις ακατονόµαστες παλινωδίες της κυβέρνησης του «Ψευτορωµαίϊκου», που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη µεσαία τάξη και τους επαγγελµατίες της εστίασης κυρίως και του λιανεµπορίου. Αλλά η Πολιτειακή Ανωµαλία συνετελέσθη ήδη µε την κατακρεούργηση του Συντάγµατος τότε, η οποία ακόµη εξακολουθεί να υφίσταται σε όλο της το µεγαλείο, µε τον καθηµερινό βιασµό του Συντάγµατος και µε την ψήφιση αντισυνταγµατικών νόµων.

Και µη ξεχνάµε, πως ο Θεός όταν µας αποκαλύπτει κάτι για το µέλλον µέσω των ανθρώπων Του, αυτή η αποκάλυψη δεν έχει …ούτε χρονική, αλλά ούτε και λογική (σύµφωνα µε ανθρώπινα µέτρα) σειρά. Δεν έχει σκοπό να παραστήσει τη…καφετζού, ούτε τη χαρτορίχτρα. Έχει σκοπό να µας συνετίσει, να µας δώσει ελπίδα και να µας σπρώξει στη µετάνοια. Αυτός είναι ο σκοπός Του και κανείς άλλος. Απλά µας δείχνει…σηµάδια. Και τα σηµάδια Του, ειδικά σήµερα, είναι τόσο έντονα, όσο σε καµµιά άλλη εποχή. Είναι χαρακτηριστική άλλως τε, η ατάκα του Ιησού µε τα φύλλα της συκιάς. «Υποκριτές», είπε. «Όταν βλέπετε αυτή τη συκιά να βγάζει φύλλα, ξέρετε ότι έρχεται η άνοιξη ή όταν πέφτουν ότι έρχεται το φθινόπωρο. Τα σηµάδια όµως του Θεού, δεν δύνασθε να ξεχωρίσετε;».  Απλή και  σταράτη κουβέντα.

Στο µέλλον επίσης που περιγράφει ο Όσιος Ιωσήφ, τα περισσότερα στα οποία αναφέρεται είναι σχεδόν ταυτόσηµα µε αυτά που προείπε ο Άγιος Παΐσιος. Εκεί που συµπληρώνει ο Ιωσήφ τον Παΐσιο, είναι στους…νεκρούς που θα υπάρξουν ως αποτέλεσµα του µεγάλου Πολέµου.

Στα 700.000.000 νεκρούς τους τοποθετεί ο Γέροντας. Κι από αυτήν εδώ τη δήλωση που είναι αρκετά βαριά, συνάγονται δύο ερωτήµατα:

1.Μήπως είναι συµβολικό το νούµερο και µε αυτό θέλει να υποδηλώσει µια µαζική σφαγή που θα προκαλέσει πράγµατι έναν µεγάλο αριθµό νεκρών;

2.Εαν κυριολεκτεί επί των αριθµών, µήπως το νούµερο αυτό θα προέλθει µέσα από χρήση πυρηνικών όπλων;

Μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Πάντως, αυτό που θα πρέπει να λάβουµε εξ αρχής υπ’ όψιν, είναι αυτό που αναγράφεται και στην πλάκα της Τζώρτζια, έξω από το µαυσωλείο του Άµπραχαµ Λίνκολν. Δηλαδή η προσπάθεια µείωσης του πληθυσµού σε 500.000.000 ψυχές. Το νούµερο αυτό, εάν είναι πραγµατική η πρόθεση των γραφόντων και όχι µεταφορική, επιτυγχάνεται µόνο µέσω µιας πραγµατικής ανθρωποσφαγής. Διότι ο πληθυσµός της Γης την σήµερον, ανέρχεται βάσει επίσηµων δεδοµένων του ΟΗΕ στα 7.137.456.500 ψυχές. Για να γίνουν…πεντακόσια εκατοµµύρια, θα πρέπει να εξοντωθούν πάνω από 6 δις ψυχές!  Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ούτε τα νούµερα του Γέροντος Ιωσήφ πραγµατικά, ούτε τις επιδιώξεις των νεοταξιτών εφικτές. Το ότι ο πόλεµος αυτός θα φέρει εκατόµβες νεκρών, είναι εύλογο. Κι αν λάβουµε υπ’ όψη µας ότι όλοι οι Γέροντες ανεξαιρέτως µίλησαν για διάλυση και εξαφάνιση του τουρκικού «έθνους» και ότι το ένα τρίτο από αυτούς ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ, τότε αµέσως αµέσως µιλάµε για 30.000.000 νεκρούς ΜΟΝΟ από τη πλευρά της Τουρκίας. Προσθέστε σ’ αυτό και τους νεκρούς στρατιώτες από τη πλευρά του ΝΑΤΟ αλλά και της Ρωσίας και ενδεχοµένως και της Κίνας, η οποία θα πάρει και αυτή µέρος στον πόλεµο, τα νούµερα µπορεί να φτάσουν σε τροµερό ύψος. Και δεν την προσθέτω εγώ την Κίνα αφ’ εαυτού µου. Την προσθέτει τόσο ο Άγιος Παΐσιος, όσο και ο Όσιος Ιωσήφ. Οπότε, πρέπει να θεωρείται εκ των ούκ άνευ η συµµετοχή της.

Επίσης, εδώ θα πρέπει να προσθέσουµε και το τελευταίο µέρος της προφητείας. Την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ. Δηλαδή, µ’ άλλα λόγια την παλινόρθωση της Ρωµιοσύνης. Του «Ρωµαίϊκου», όπως το ονοµάζει και ο π.Ιωάννης Ρωµανίδης, µεγάλος δάσκαλος και καθηγητής στο ΑΠΘ.

Όχι, δεν είναι αστείο.

Τόσο ο Όσιος Ιωσήφ, όσο και ο Άγιος Παΐσιος, ήταν κατηγορηµατικοί σε αυτό. Το «Ρωµαίϊκο» θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ. Και µαζί του και η Ελλάδα.

Η µαρτυρία του Οσίου Ιωσήφ, είναι η µοναδική που έχουµε στα χέρια µας µε ζωντανή τη φωνή του Οσίου. Κι αν υποθέσουµε ότι ορισµένες φορές, έχουν µεταφερθεί διαστρεβλωµένα τα λόγια του Αγίου Παϊσίου από διάφορους στο Ίντερνετ ή σε βιβλία επισκεπτών που µίλησαν µαζί του αλλά δεν είχαν την…ευλογία στο να εκδώσουν και βιβλίο και εποµένως έχει δηµιουργηθεί και µια …ψιλοσύγχυση πάνω σε αυτά, η µαρτυρία αυτή που καταγράφεται από µαγνητόφωνο ενός από τους επισκέπτες και µάλιστα µε την άδεια του Οσίου, επέχει θέση ισχυρότερη από επιστηµονικής πλευράς, που την καθιστά αδιαµφισβήτητη.  Λέει λοιπόν, ο Όσιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός:

«…Ο Θεός θα τους µαζέψει όλους αυτούς στην περιοχή του Βυζαντίου (σ.γ. εννοεί τον ρωσικό στρατό και ναυτικό και τους ΝΑΤΟϊκούς συµµάχους – ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Γερµανία, Ιταλία, Ισπανία και – ίσως και Αυστραλία). Διότι, το Βυζάντιον το κατέστρεψε το Βατικανό (σ.γ. απολύτως αληθές ιστορικά) και το παρέδωσε στους Τούρκους. Και τους επαίσχυντους απόγονους του καθολικισµού (σ.γ. εννοεί τα έθνη που είχαν ασπαστεί τον καθολικισµό, δηλαδή Γάλλους, Λοµβαρδούς, Γερµανικά φύλα, Αγγλοσάξωνες) που λέγονται σήµερα ευρωπαίοι, θα τους µαζέψει η δικαιοσύνη του Θεού και κανείς από αυτούς δεν θα γυρίσει για να πεί «τι έπαθα». Σε τρία ηµερονύκτια, θα έχει περί τα επτακόσια εκατοµµύρια νεκρούς! Και όχι γυναικόπαιδα! Αλλά άνδρες! Έτσι, θα πληρώσουν οι ευρωπαίοι το έγκληµα της παράδοσης του Βυζαντίου, όπως πλήρωσε και ο Ιούδας την προδοσία του για τον Χριστό. Η Κων/πολη θα ισοπεδωθεί όλη και θα µείνει όρθια µόνον η Αγία Σοφία. Και όλοι πλέον θα γυρίσωµεν εις την βάσιν µας (σ.γ. εδώ ξεκάθαρα µας λέει για την επιστροφή των γόνων των προσφύγων στις παλιές εστίες τους). Δεν θα µείνωµεν εδώ. Θα γυρίσουµε πίσω στα χώµατα των προγόνων µας. Σας τα είπα όλα αυτά εν συντοµία. Δεν χρειάζονται παραπάνω». 

Ο Όσιος Ιωσήφ, λέει κι άλλα. Κάποιες λεπτοµέρειες επεξηγηµατικές, σε ερωτήσεις που τους κάνει το κοινό που τον παρακολουθεί και που είναι αρκετά σηµαντικές. Μία από αυτές είναι και αναφορά του Οσίου σε…µισθοφόρους από πλευράς Αµερικανών και συµµάχων τους. Σηµαντική λεπτοµέρεια, την οποία συναντάµε σήµερα σε πολλές αναφορές αναλυτών γεωστρατηγικής. Τόσο η Αµερική, όσο και η Ρωσία, συντηρούν ιδιωτικούς στρατούς που συµµετέχουν σε πολλές αποστολές, όπως η ρωσική Wagner, η αµερικανική Frontback, κ.α. Ο Όσιος Ιωσήφ εκείνες τις µέρες, αποκλείεται να είχε ακούσει ή διαβάσει οτιδήποτε είχε σχέση µε αυτό. Οι όροι αυτοί και οι αναφορές σε ιδιωτικούς στρατούς πρωτοσυναντήθηκαν στον πόλεµο της Συρίας. Όταν και ο πόλεµος αυτός διεξαγόταν (και διεξάγεται ακόµη) «δι’ αντιπροσώπων».

Ο Άγιος Παΐσιος µε τη σειρά του, µας αποκαλύπτει τα εξής:

«Αυτοί που αµείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν. Ακόµα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισµό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο.  Τους απογόνους τους, λοιπόν, θα τους µαζέψει ο Θεός εκεί µέσα και θα σφαχτούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή», επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τον Όσιο Ιωσήφ. Ο Άγιος Παΐσιος επίσης, «αποκάλυψε» ΚΑΙ τη φιλία που επρόκειτο να υπάρξει µεταξύ Τράµπ και Πούτιν λέγοντας:

«Τότε θα γίνει η µεγάλη σύρραξη, ο Αρµαγεδδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια, (σ.γ. εννοεί την εµφύλια σύρραξη µεταξύ Σέρβων, Βόσνιων και Κροατών που υποστήριζε το ΝΑΤΟ και την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που µόλις είχε αρχίσει τότε στα 1992, όταν ακόµη ζούσε ο Άγιος) δεν θα σταµατήσει. Αλλά εκείνος που ΘΑ το εµποδίζει να απλωθεί, είναι η διαιρεµένη ρωσική ηγεσία, η οποία πλευρίζει τους Αµερικάνους! Όµως τελικά οι χριστιανικοί λαοί θα προελάσουν

Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όµως δεν θα είναι αυτή η πραγµατική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα µέσα σε µια εβδοµάδα .  Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας, οι απόγονοι των σταυροφόρων, δηλαδή το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η µεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν. Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισµα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε µια σελίδα στην παγκόσµια ιστορία που να φέρνει στη µνήµη ότι υπήρξε αυτή η καταραµένη φυλή.

Όπως βλέπουµε, και οι δύο µεγάλοι Γέροντες και Άγιοι, συµφωνούν σχεδόν σε όλα. Τόσο για την παλινόρθωση του Βυζαντίου, δηλαδή του «Ρωµαίϊκου», όσο και για την καταστεπτικότητα ενός πολέµου, που θα ξεπεράσει κατά πολύ σε ένταση και θύµατα τον Β’ ΠΠ.

Και εφ’ όσον υπάρχει σχεδόν απόλυτη ταύτιση απόψεων και µαρτυριών, τότε δε µένει παρά να παραδεχθούµε ότι οι λόγοι τους είναι απολύτως ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ. Άρα και αληθείς.

Αρκετές λεπτοµέρειες που συνάγονται εκ των λόγων των, τις συναντάµε µόνο στις µέρες µας και στην γεωπολιτική των ηµερών µας. Και προσέξτε: ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΑ «ΣΗΜΑΔΙΑ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!

Η Γεωστρατηγική σηµασία της προφητείας

Αυτή τη στιγµή που γράφονται οι γραµµές αυτές, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζό Μπάϊντεν, έδωσε και τη…χαριστική βολή στις – εδώ και τέσσερα κοντά χρόνια τεταµένες – σχέσεις µεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας του Ερτογάν. Μόλις πριν από µία ώρα (ώρα Σύδνεϊ Αυστραλίας) ο πρόεδρος σε διάγγελµα του, αποδέχτηκε και επίσηµα τόσο την Γενοκτονία των Αρµενίων για την οποία υπήρχε µεγάλος λόγος τον τελευταίο καιρό, όσο και την…ελληνικότητα της Πόλης, αποκαλώντας την σε κάποια αποστροφή του λόγου του, Κωνσταντινούπολη (Constantinople) αντί της τουρκικής ονοµασίας «Istanbul».

Τα ρεπορτάζ των εφηµερίδων του Διαδικτύου απολύτως εµφανή:

Δεν υπάρχει πλέον ΚΑΜΜΙΑ αµφιβολία ότι βρισκόµαστε προ των πυλών των γεγονότων, που θα οδηγήσουν στην τελική ευθεία της εκπλήρωσης του Λόγου του Θεού.

Έχω αρθρογραφήσει επανειληµµένα σχετικά µε την επικείµενη διάλυση της Τουρκίας. Όχι γιατί το έλεγαν µε παρρησία οι Άγιοι Γέροντες µας, αλλά γιατί το «φώναζε» η ίδια η Γεωπολιτική!

Σε καµµιά περίπτωση δεν εµφάνιζα τον εαυτό µου ως…µάντη ή ως έχοντα…ειδικές γνώσεις. Όχι, ποτέ! Απλά συνέδεα τα ίδια τα γεγονότα και τα παράγωγά τους, προσπαθώντας να «µεταφράσω» τόσο τις διπλωµατικές δηλώσεις ένθεν κα κείθεν, όσο και τα πολυπλόκαµα συµφέροντα των µεγάλων του κόσµου τούτου. Δεν είµαι ειδικός σε θέµατα Διεθνών Σχέσεων, παρά το γεγονός ότι υπήρξε το θέµα αυτό ως µεταπτυχιακή µου 9µηνη σπουδή. Οι άνθρωποι που σχετίζονται µε τις Διεθνείς Σχέσεις και την Οικονοµική Γεωγραφία, είναι ασφαλώς και αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο. Εγώ απλά τους…συµπλήρωνα, προσθέτοντας και τις ανάλογες προρρήσεις των Αγίων της Ορθοδοξίας, θέλοντας έτσι να τονίσω πως ό,τι συµβαίνει σήµερα ή θα συµβεί αύριο και θα έχει ως κατάληξη το τάδε γεγονός, έχει ήδη προφητευτεί από στόµατα Αγίων, συµβάλλοντας έτσι στον αγώνα για την επιστροφή του Γένους στα πατρώα ήθη και θρησκεία. Πάλεψα και εξακολουθώ να παλεύω για την επανελληνοποίηση των Ελλήνων ενηµερώνοντας τους και διδάσκοντας τους παράλληλα την αλήθεια. Χωρίς από τη µεριά µου να επιζητήσω κανένα απολύτως «έπαθλο». Μόνο το καθήκον µου, σαν Έλληνας, σαν άνθρωπος και σαν δάσκαλος. Τίποτε άλλο ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Άλλως τε, τα γραπτά µου ουδέποτε έφερναν το πραγµατικό µου όνοµα, µόνο το ψευδώνυµο µου. Εποµένως, αυτός που θα µε ήξερε, θα µε ήξερε µόνο ως «Πύρινος Λόγιος». Ουδόλως µε ενδιέφερε οτιδήποτε άλλο εκτός του να δω επιτέλους τη πατρίδα µου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ. Και ο καιρός αυτός ΗΛΘΕ.

Μετά από αυτό… «Νυν απολύεις τον Δούλον Σου Δέσποτα»!

Εγώ πρώτος απ’ όλους µίλησα για την επιδίωξη της ΝΤΠ στο να διαλύσει την Τουρκία, όραµα που κρατάει από τις αρχές του 21ου αιώνα και µετουσιώθηκε σε σχέδιο από τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Ντικ Τσένεϊ και την τότε Υπουργό Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις. Το λεγόµενο «Σχέδιο Τσένεϊ – Ράις». Όλο οι υπόλοιποι έπεφταν να µε…λυντσάρουν, χωρίς καν να …ψάξουν αν λέω αλήθεια ή όχι. Τους πονούσε πολύ το γεγονός ότι πάλευα να…βγάλω αληθείς τους λόγους των…Αγίων και να αποπροσανατολίσω – Έλα Χριστέ και Παναγιά – τους Έλληνες από τον πραγµατικό κίνδυνο και να τους …αποχαυνώσω!!! Δεν διεκδικώ καµµιά απολύτως δάφνη – µακρυά από µένα όλα αυτά τα σουργελιστικά – απλά αναγαλλιάζει η ψυχή µου, βλέποντας την εξύψωση και επικράτηση εκ νέου της Ορθοδοξίας και του Αναστηµένου Κυρίου µας…. Τίποτε άλλο επ’ αυτού. Συνεχίζω.

Προτού όµως φτάσουµε στο σηµερινό γεγονός που υποδηλώνει και την πλήρη διάρρηξη των σχέσεων ΗΠΑ (Δύσης) – Ερτογάν, να πούµε δύο λόγια για την Γεωστρατηγική αξία της προφητείας των Αγίων Παϊσίου και Ιωσήφ.

Η Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν, δεν είχε ποτέ της σκοπό να…παραδοθεί στους Ευρωπαίους και να γίνει µέλος ενός χριστιανικού κλάµπ, όπου δεν χωρούσε ο ισλαµικός φονταµενταλισµός. Ουσιαστικά, ουδέποτε η Τουρκία ως κράτος είχε τέτοια επιδίωξη, ακόµη κι όταν κυβερνιόταν από τους κεµαλιστές. Αυτό το ψέµµα το αναπαρήγαγαν τρία µόνο κράτη. Η Ελλάδα , η Γερµανία και οι ΗΠΑ. Και ο καθείς για τους δικούς του λόγους. Οι µεν ΗΠΑ για να εξασφαλίσουν την πρωτοκαθεδρία τους στη Μέση Ανατολή µέσω µιας εκδηµοκρατισµένης και πλήρως ελεγχόµενης κυβερνητικά από τη ΝΤΠ Τουρκίας, η Ελλάδα (το «Ψευτορωµαίϊκο» δηλαδή) για να µπορέσει επί τέλους να απαλλαγεί από τον κίνδυνο της απειλής πολέµου µέσω µιας κατευναστική και υποχωρητικής πολιτικής που θα συµπεριελάµβανε και την εξ ηµισίας εκµετάλλευση των πόρων του Αιγαίου και τέλος, η δε Γερµανία, η οποία είχε σκοπό και στόχο να καταστήσει την Τουρκία ως µία νέα Βουλγαρία, όπου και θα µετεγκαταστούσε µεγάλο µέρος της βαριάς βιοµηχανίας της προς εξασφάλιση φτηνών εργατικών χεριών. Μέσω του πλήρους εκδηµοκρατισµού της Τουρκίας, οι ΗΠΑ θα µπορούσαν, µε βάση την επίκληση περί ανθρωπίνων δικαιωµάτων, να επιτύχουν ευκολοτέρα και εντελώς ανώδυνα την διάλυση της χώρας αυτής, λόγω του γεγονότος ότι γνωρίζουν πολύ καλά την ανοµοιοµορφία των κατοίκων της. Ένα κράµα από πολιτισµούς και θρησκείες ανόµοιους µεταξύ τους, που τους ένωνε µόνο η βία του κρατικού παρεµβατισµού. Τίποτε άλλο.

Με τις κυβερνήσεις των κεµαλιστών όπως ήταν τουλάχιστον µέχρι και το 2002, δεν υπήρχε καµµιά ελπίδα να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Εκεί που ήλπιζαν, ήταν µόνο στους «µετριοπαθείς» ισλαµιστές και στον ίδιο τον Ερτογάν, του οποίου την ακόρεστη βουλιµία για εξουσία και πλούτο γνώριζαν εξ αρχής. Δηλαδή, να καταστήσουν εκείνον και τις µετέπειτα κυβερνήσεις µετά από αυτόν, αργυρώνητους και ευκόλως διαφθειρώµενους, όπως ακριβώς έκαναν και µε τις ελληνικές κυβερνήσεις. Ο Ερτογάν απλά τους χάλασε τα…σχέδια. Ολονών, όχι µόνο των Αµερικανών. Απλά, έγινε αυτός που…έγινε, βρήκε την ευκαιρία και έκανε κολεγιά µε τους Ρώσους του Πούτιν, τσάντισε αφάνταστα την υπερδύναµη και για πέντε συναπτά έτη, έπαιζε κλωτσοσκούφι τόσο τον µετέπειτα Αµερικανό Πρόεδρο Τράµπ, όσο και τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν. Ο τελευταίος µάλιστα, ήλπιζε (κι αυτός µε τη…σειρά του) ότι θα µπορέσει να τον…ποδηγετήσει µε κάθε τρόπο, είτε µε το καλό είτε µε τον ζόρικο. Ο Ερτογάν όµως ελίσσονταν µε τέτοιο τρόπο, που ολοένα ξέφευγε απ’ τα χέρια του, παίζοντας µαεστρικά το παιχνίδι του…παπά. Ώσπου κάποια στιγµή, η Τουρκία βρέθηκε να «ελέγχει» όχι µόνο την περιοχή πέριξ αυτής, αλλά και περιοχές που έπεφταν…αρκετά µακρυά από αυτήν. Βόρεια Συρία, Καύκασος, Εγγύς Ανατολή, Λιβύη, Σουδάν, Σοµαλία και να επεκτείνει την επιρροή της σε όλα τα τουρκόφωνα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης αλλά και στο Πακιστάν, µια από τις ασιατικές ισλαµικές υπερδυνάµεις. Από την άλλη πλευρά, τη πλευρά της Ευρώπης δηλαδή, προσπάθησε αρκετές φορές να την ελέγξει µέσω της εργαλειοποίησης των ροών των µεταναστών όχι µόνο από τη Συρία, αλλά από πολλές χώρες, ασιατικές και αφρικανικές.

Από ένα σηµείο και µετά, υπήρχε κίνδυνος και για τους δύο µεγάλους, ΗΠΑ και Ρωσία, να χαθεί εντελώς η µπάλα µε τη Τουρκία, ενώ το Ισραήλ είς µάτην φώναζε ότι το παιχνίδι που παίζει η Τουρκία, έχει καταστεί άκρως επικίνδυνο για όλους.  Από τη µεριά της Ευρώπης, µόνο η Γερµανία προσπαθούσε µε χίλια δυό τερτίπια να …φέρει βόλτα τον Ερτογάν και να τον καταστήσει στρατηγικό της σύµµαχο. Όχι µόνο επειδή οι γερµανικές επενδύσεις στη χώρα αυτή κινδύνευαν, αλλά διότι ήθελε (και εξακολουθεί να θέλει ακόµη) την πλήρη συνεργασία των δύο χωρών τόσο στην εκµετάλλευση των κοιτασµάτων της Αν. Μεσογείου, όσο και στην διεύρυνση των εµπορικών τους σχέσεων, που είχαν ως στόχο τον πλήρη έλεγχο της διακίνησης των εµπορευµάτων στην περιοχή. Μόνο η Γαλλία από τους άλλους ευρωπαίους αντελήφθη το παιχνίδι της Γερµανίας µε τον Ερτογάν και αντέδρασε αµέσως. Και συνετάχθη πλήρως µε την Ελλάδα.

Τα σχέδια του Ερτογάν, σταµατάνε µόνο από την Ελλάδα και την Κύπρο. Δηλαδή, το µόνο εµπόδιο στα σχέδια του είναι ο Ελληνισµός. Αυτό που εµποδίζει την πλήρη επικράτηση της Τουρκίας ως νέας περιφερειακής υπερδύναµης, είναι ο ελληνικός ζωτικός χώρος, δηλαδή το τόξο Αιγαίο – Κρήτη – Αν. Μεσόγειος – Κύπρος. Αυτό το αντελήφθησαν πρώτοι οι Ισραηλινοί, γι αυτό και επεδίωξαν εξ αρχής να συνάψουν συµµαχία µε τους Έλληνες και κατόπιν, µετά την πτώση της κυβέρνησης της Μουσουλµανικής Αδελφότητας, και µε την Αίγυπτο. Εκεί…σκάλωσε ο γκασµάς για τον επίδοξο Σουλτάνο. Προσπάθησε και προσπαθεί ακόµη, µέσω άθλιων, παράνοµων αλλά και απολύτως γελοίων και κατασκευασµένων µεθόδων όπως η…Γαλάζια Πατρίδα, η διαστρέβλωση των νόµων της UNCLOS για τις θαλάσσιες ζώνες, οι κραυγές για …αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και άλλες τούρκικες αρλούµπες. Και µε αυτούς τους τρόπους, εκτέθηκε και έδωσε άθελα του χρόνο στην Ελλάδα, να συνάψει τις συµµαχίες της, να πάρει µε το µέρος της τη Γαλλία, να εξοπλιστεί, να ασκηθεί µέσω διοργάνωσης µεγάλων και διεθνών στρατιωτικών ασκήσεων που επέτρεψαν τόσο στο ΠΝ, όσο και στην HAF, να ξεδιπλώσουν το…ταλέντο τους και να προκαλέσουν τον θαυµασµό, αλλά και τον σεβασµό όλων. Δεν ήταν διόλου τυχαίο το γεγονός ότι µετά τη λήξη της άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ, µια µοίρα Ισραηλινών πιλότων στάθηκαν προσοχή και χαιρέτησαν στρατιωτικά, αποδίδοντας τιµές στους Έλληνες πιλότους.

Το παιχνίδι χάθηκε οριστικά για τον Ερτογάν, όταν ανακατεύτηκε ενεργά στο θέµα της Ουκρανίας, εναντιώνοντας τον εαυτό του απέναντι στη Ρωσία. Και το έκανε αυτό, για να µπορέσει να δελεάσει µε νέα εκδούλευση τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζό Μπάϊντεν, δηλωµένο νεοταξίτη, που όνειρο του ήταν και είναι η οριστική εξαφάνιση αυτού του καρκινώµατος από τον χάρτη της υδρογείου. Μ’ άλλα λόγια, ο Ερντογάν έπαιξε τα ρέστα του στο τραπέζι κι έχασε κατά κράτος. Ο Μπάϊντεν και οι πέριξ αυτού νεοταξίτες δεν µάσησαν. Και φτάσαµε στο σήµερα, όπου ο ίδιος ο Μπάϊντεν, µε την ανακοίνωση του για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρµενίων, έγραψε τη λέξη ΤΕΛΟΣ στις σχέσεις των ΗΠΑ µε την Άγκυρα.

Από εδώ και πέρα, τίποτε απολύτως δεν πρόκειται να είναι το ίδιο, τόσο για τον Ερτογάν, όσο και για την ίδια την Τουρκία. Ουδείς πλέον, ακόµη κι αν επιστρέψουν οι κεµαλικοί στην εξουσία, θα µπορεί να εµπιστευτεί, τουλάχιστον στο εγγύς µέλλον, µια χώρα εντελώς µεταλλαγµένη. Από κοσµική και δυτικότροπη που ήταν έως και τη πρώτη µισή δεκαετία του 2000, έχει µεταλλάχθεί σε µια βαθύτατα Ισλαµιστική Σουνιτική χώρα, µε επεκτατικές διαθέσεις και αρπακτικά ένστικτα. Σε µια χώρα µ’ άλλα λόγια, που δεν θα µπορέσει ποτέ να σταθεροποιηθεί, εκτός κι αν …επεκταθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως ακριβώς ήταν η Οθωµανική Αυτοκρατορία. Και επειδή όλος ο πλανήτης κάποτε έχει νιώσει στο πετσί του τι εσήµαινε τούρκικο σαρίκι, δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει ξανά το σαρίκι αυτό να γιγαντωθεί.

Από την άλλη πλευρά, στο εγγύς µέλλον θα έχουµε πόλεµο. Έναν ανηλεή, αιµατηρό και εθνοκτόνο πόλεµο. Η Ελλάδα, όπως προείπαν οι Γέροντες, δεν θα πάρει µέρος σε αυτόν. Πώς όµως θα προκληθεί αυτός ο πόλεµος;

Πού θα οδηγήσει η σηµερινή, παντελώς ριζοσπαστική και ρηξικέλευθη απόφαση του Προέδρου Μπάϊντεν;

Κατ’ αρχάς σε πλήρη αποµόνωση της Τουρκίας. Ο Ερτογάν πλέον, είναι κόκκινο πανί για τους Δυτικούς. Πιθανότατα µάλιστα, να προβεί ο ίδιος και σε αντίποινα, ακούγοντας τις …τολµηρές προτροπές των συµβούλων του ακόµη και για απόσυρση από το ΝΑΤΟ και για κλείσιµο της βάσης του Ιντσιρλίκ. Αυτό θα πυροδοτήσει µε τη σειρά του µια αλληλουχία γεγονότων, που θα εντείνουν δραµατικά προς την οριστική και χωρίς επιστροφή τις σχέσεις µεταξύ Ουάσιγκτον και Άγκυρας. Επίσης, νέα προσέγγιση του Ερτογάν µε τη Ρωσία, εγώ προσωπικά τη θεωρώ ανέφικτη. Ο Πούτιν δεν είναι από τα παιδιά που συγχωρούν εύκολα και µάλιστα δυό φορές. Η Τουρκία έχει τελειώσει οριστικά και για τη Ρωσία. Αυτό που ίσως επιχειρήσει ο Ερτογάν προκειµένου να διασωθεί από την κατάρρευση της κυβέρνησης του, είναι µια προσέγγιση µε τη Κίνα. Έχει ήδη κάνει τα προαπαιτούµενα βήµατα. Τώρα όµως θα τον ακούσουν οι Κινέζοι; Μπορεί. Αυτό όµως µε τη σειρά του θα πυροδοτήσει νέα έκρηξη από τους Αµερικανούς και ενδεχοµένως να έχουµε περαιτέρω επιδείνωση στις σχέσεις µεταξύ τους. Ίσως µάλιστα και αυτό το σενάριο, να δικαιολογεί και τους επτακόσια εκατοµµύρια νεκρούς, που οµολογεί ο Όσιος Ιωσήφ. Θα δούµε. Θα δείξει.

Όπως και να έχουν όµως τα πράγµατα, ο πόλεµος αυτός θα είναι η τιµωρία των Δυτικών για την προδοσία και την πτώση του Βυζαντίου στους Τούρκους. Και πιο σκληρή τιµωρία από αυτή, δεν µπορεί να υπάρξει.

Τώρα, η παλινόρθωση του Βυζαντίου µε τη µορφή που έχουν δώσει οι περιγραφές των Γερόντων, θα είναι ένα γεγονός παντελώς καταλυτικό για όλη την Ανθρωπότητα. Κυριολεκτικά, θα αλλάξει τον ρού της Ιστορίας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Τι σηµαίνει όµως γεωπολιτικά αυτή η παλινόρθωση;

Πρώτα πρώτα, τη δηµιουργία ενός νέου κράτους, που τα σύνορά του θα αγγίζουν την Αδριατική εκ δυσµάς και της …ευρύτερης Ανατολίας προς Ανατολάς. Δεν είναι ακόµη σίγουρο εάν τα σύνορα του θα φτάσουν ως την Καππαδοκία, αλλά µπορεί και να σταµατήσουν εκεί. Αναλόγως της…µοιρασιάς που θα γίνει µετά την τελική συνθήκη στο τέλος του πολέµου.

Πρωτεύουσα του νέου ελληνικού κράτους θα είναι πλέον η νέα Κων/πολη. Ανακαινισµένη εκ βάθρων και πλήρως ελληνοποιηµένη. Σχεδόν το σύνολο των κρυπτοχριστιανών θα βαπτιστούν εκ νέου Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θα επανελληνοποιηθούν. Αυτό σηµαίνει αυτοµάτως νέα και τεράστια ένεση στο δηµογραφικό πρόβληµα των Ελλήνων. Η ελληνική γλώσσα θα αποκτήσει και πάλι την παλιά της αίγλη και ενδεχοµένως να γίνει και διεθνής. Η Κύπρος θα ενσωµατωθεί στο νέο ελληνικό κράτος και έτσι η Νέα Ελλάδα, το «Ρωµαίϊκο» δηλαδή πλέον, θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην Αν. Μεσόγειο και σε συνεργασία µε τα άλλα παράκτια κράτη, θα αποκτήσει µια µοναδική γεωστρατηγική θέση τέτοια, που κάνενα άλλο κράτος στον πλανήτη δεν θα έχει. Και όλες οι χώρες του κόσµου, θα επιζητούν την συµµαχία µαζί του, µιας και θα εµπνέει σταθερότητα, ευγένεια και κύρος.

Το κράτος των Αθηνών, όπως άλλως τε και στα παλαιά χρόνια του Βυζαντίου είχε συµβεί, θα µαραζώσει, θα συρρικνωθεί και θα σβήσει. Η Αθήνα θα ξαναγίνει µια µικρή επαρχία και θα θυµίζει σε πολλά µια …εγκαταλελειµµένη πόλη. Μια νέα «ελίτ» θα γεννηθεί, αυτή τη φορά καθαρά «Ρωµαίϊκη» και το Οικουµενικό Πατριαρχείο θα πάρει τη θέση του…παρηκµασµένου πλέον Βατικανού. Ο Χριστιανισµός θα είναι πλέον ένας και όχι …πολλοί. Ένα δόγµα, µια θρησκεία. Η Ορθοδοξία. Ο νέος Πατριάρχης, δεν θα είναι πλέον …υπήκοος ξένης χώρας, αλλά θα είναι Έλληνας, γένος και ιθαγένεια. Κι έτσι, µε αυτόν τον τρόπο, η Ορθοδοξία θα απλωθεί σε όλα τα µήκη και τα πλάτη της Γης.

Η ΝΤΠ δεν θα µπορέσει να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Στον δρόµο προς την οριστική υποταγή της ανθρωπότητας, θα βρεί την Νέα Ελλάδα, το νέο Βυζάντιο, τη νέα Ρωµιοσύνη, ως το πλέον δυναµικό εµπόδιο στα σχέδια της. Όπως καταµαρτυρούν επίσης όλοι οι Άγιοι Γέροντες, θα ακολουθήσει µια περίοδος γύρω στα 40 µε 50 χρόνια, πλήρους ευηµερίας για όλη την ανθρωπότητα. Και µετά, θα ακολουθήσει η περίοδος του Αντιχρίστου.

Στο µεταξύ, οι πρόδροµοι του, δεν θα πάψουν ποτέ στο να του στρώνουν τον δρόµο. Το Βυζάντιο όµως θα στέκει όρθιο εκεί, στον Προµαχώνα της Ορθοδοξίας, όρθιο για να του φράξει το δρόµο.

Το τί θα επακολουθήσει τότε, µόνο ο Θεός το ξέρει. Εµείς όχι. Οι προφητείες µας δεν έχουν φτάσει ως εκεί. Ενδεχοµένως να έρθουν νέοι Άγιοι, όπως µόνο η Ελλάδα ξέρει να βγάζει. Και να µας προειδοποιήσουν εκ νέου για το τι θα συµβεί, ούτως ώστε να προετοιµαστεί όλο το Γένος, ενωµένο πλέον, για νέους αγώνες και ίσως και νέο αίµα…

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

Το παρόν κείµενο, είναι αφιερωµένο σε όλους όσους µε διαβάζουν και µε ακολουθούν, όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια του µεγάλου Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας. 

Αισθάνοµαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερµά, όλους όσους επικοινώνησαν µαζί µου µέσω µαίλ ή άλλης οδού και κυρίως σε αρθρογράφους της Τρικλοποδιάς, όπως η Σκεπτόµενη Ελληνίδα, ο Κυλιόµενος Λίθος, ο Γ.Π. και κάποιοι άλλοι που δεν θέλουν να γνωστοποιήσω, στέλνοντας µου την αγάπη τους, την υποστήριξη τους και τις…διαφωνίες τους. Ειλικρινά, µε συγκίνησαν και µου έδωσαν κουράγιο, τόσο στις δύσκολες, όσο και στις…εύκολες στιγµές. Για µένα πάντα θα είναι οι συµπατριώτες µου και οι συναγωνιστές µου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. 

Επίσης, το παρόν κείµενο, αφιερώνεται και προσωπικά σε µια γλυκύτατη «ψυχούλα», την κυρία Λευκοθέα, που κάθε της µήνυµα είναι και µια ολόδροση σταγόνα εµψύχωσης και ειλικρινούς στήριξης. 

Κουράγιο συνέλληνες! Φτάνουµε στο τέλος της διαδροµής. Και Εί ο Θεός µεθ’ ηµών, ουδείς καθ’ ηµών!

Καλό ΠΑΣΧΑ σε όλους! Και Καλή και ευλογηµένη ΑΝΑΣΤΑΣΗ! 

H Προφητεία που θα αλλάξει τον ρού της Παγκόσµιας Ιστορίας, για ΠΑΝΤΑ!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr