ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Π. Ρέππας : Δημόσια παραίνεση προς τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΠΠΑΣ. - 17 Ιαν 2019 - 12:51
Loading...

Π. Ρέππας : Άρθρο 53 παράγραφος 2

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. Ποιος θα έλθει στο συλλαλητήριο και θα αρνηθεί να υπογράψει; Ετσι με μαγιά και αφετηρία αυτές τις υπογραφές, μπορούν τις επόμενες μέρες, μέχρι την κύρωση στην βουλή, να μαζευτούν στο διαδίκτυο, αλλά και πόρτα πόρτα ακόμα, εκατομμύρια υπογραφές. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει, αλλά και για ότι δεν κάνει. Αν για άλλη μια φορά περιοριστείτε στην εκτόνωση του λαϊκού αισθήματος, είσαστε το ίδιο υπεύθυνοι με

τον Τσίπρα, τον Κοτζιά, τον Καμένο και τον Μητσοτάκη.

Προς μπλόγκερς, φέισμπουκερς, τουίτερς κ.λ.π.

Από καιρού στέλνω τα άρθρα μου μόνο στα δύο μπλογκς που με σεβάστηκαν, αλλά δεν απαγόρεψα σε κανέναν να τα αναδημοσιεύει· αντίθετα προέτρεψα να το κάνουν. Για το συγκεκριμένο θέμα όμως, το λιγότερο που πρέπει να κάνει κάποιος, αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο, είναι να αναρτήσει την πρόταση, έστω με δικά του λόγια και υπογραφή.

Προς κάθε αναγνώστη

Φίλε, προσπάθησε να κοινοποιήσεις αυτήν την πρόταση, όπου και όπως μπορείς. Πρέπει να τεθεί υπόψιν τόσο των διοργανωτών, όσο και των τηλεοπτικών δικτύων, αλλά και όλων των κομμάτων και μάλιστα με τρόπο, που να μην μπορούν να αρνηθούν, ότι τους γνωστοποιήθηκε. Εγώ πάντως δεν ξαναστέλνω μηνύματα σε όσους με έγραψαν. Στο χέρι σου είναι φίλε, να δουν ότι δεν είναι μόνο δικά μου λόγια.

Π. Ρέππας

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter