ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Ραγίζουν και τα σίδερα» από τον θρήνο: Επιβεβαιώθηκε με DNA ο θάνατος των δίδυμων αδελφών Πλακιά και της εξαδέλφης τους

ΕΛΛΑΔΑ. - 2 Μαρ 2023 - 6:46

Θύματα στον βωμό του «Πάμε κι όπου βγει»…

Ραγίζουν και τα σίδερα από την τραγωδία: Οι 20χρονες δίδυμες αδελφές η Θώμη και η Χρύσα Πλακιά μαζί ήρθαν στην ζωή, έφυγαν και για τον θάνατο στο «τρένο του τρόμου» των Τεμπών!

Και μαζί τους ακολούθησε στον άλλο κόσμο και η εξαδέλφη τους Αναστασία Πλακιά.

Όλες από την Καλαμπάκα.

Θυσία στον βωμό του «πάμε κι όπου βγει» της κυβέρνησης, της Hellenic Train και των συμπαρομαρτούντων που διέλυσαν ότι είχε απομείνει από το δίκτυο του ΟΣΕ, κάποτε κραταίου κρατικού Οργανισμού.

Οι εικοσάχρονες σπούδαζαν εδώ και λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους.

Οι γονείς τους Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, μόλις έμαθαν τα νέα για το δυστύχημα πήγαν αμέσως στην Λάρισα όπου δυστυχώς μετά από ατελείωτες ώρες αγωνίας χρειάστηκε να δώσουν DNA υλικό προκειμένου να πιστοποιηθούν ότι οι τρεις σοροί ανήκουν στις νεαρές κοπέλες.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ήταν το πρώτο τους ταξίδι με τρένο και δυστυχώς ήταν και το τελευταίο…

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr