ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΡΕΖΙΛΙ έκανε Γερμανός ευρωβουλευτής τον Μητσοτάκη: Επέλεξες να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ τους Έλληνες με αλλοδαπούς – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΘΝΙΚΑ. - 6 Ιούλ 2022 - 19:37
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πού είναι όλα αυτά;; Γιατί δεν τα βλέπουμε στα κανάλια;;;

Σημαντική στιγμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου ο Γερμανός Ευρωβουλευτής, Gunnar Beck, κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το δημογραφικό και τις δηλώσεις του πως οι αλλοδαποί θα βοηθήσουν στο να λυθεί αυτό το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος και 2ος αντιπρόεδρος του δεξιού κόμματος της ευρωβουλής, ID (Identity and Democracy) από το γερμανικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία) του είποε χαρακτηριστικά:

«Υιοθετήσατε την λογική της αντικατάστασης του πληθυσμού μέσω μεταναστών, επαινώντας την ενσωμάτωση πληθυσμών από Ασία, Αφρική ως λύση για τα χαμηλά ποσοστά γεννητικότητας.

Κάνατε αυτό, αντί να ευνοήσετε οικογενειακές πολιτικές ουγγρικού τύπου».

Με άλλα λόγια είπε στον πρωθυπουργό πως αντί να ακολουθήσει την δεξιά πολιτική της ενίσχυσης της εθνικής οικογένειας, σπεύδει να ενσωματώσει αλλοδαπούς για να ενισχύουν τον πληθυσμό, αφανίζοντας εκ των πραγμάτων το ελληνικό στοιχείο!

Δείτε το βίντεο:

scr

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr